FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Crveni karton za Šabanovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šaban crveni
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Crveni Sabanovic 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kvotu crvenih smo ispunili,jos samo da penal napravimo i to je to za danasnju tekmu... 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vidim, nisam ćorav i qrac me zaboli jer nije igrač FKS i boljet će me sve dok ne dobije minute u takmičarskoj utakmici. Naši juniori se pošteno fajtaju sa afirmisanim igračima i raji puca kita za to, al se zato o ovom bogalju napiše 50 stranica i nagađaju se stvari kako ih ko shvata.ledesma je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:Nevjerovatno mi je da ljudi pljuju na osnovu pripremnih utakmica i da se 50 stranica ispiše zbog nekog Jahića. Samo nemojte da se neko nakači na ovo s komentarom "eto to znači da u klubu još ima talova, neću da tako dolaze bla bla". Yebo vas on! Živimo u šhupku svijeta zvanom Bosna gdje se na ove stvari gleda kao na vrlinu. Utuvite to sebi u glavu i ne smarajte više kad ni minute neće dobiti nit će ga se ko sjećati titulu ako osvojimo ili će glavni razlog biti ako je ne osvojimo.
NAJCRNJI TRENUCI I GROBARI KLUBA SU BOLJI OD MIŠLJENJA I KRITIKA NAVIJAČA FK SARAJEVO!
Los je ba
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Crveni Šabana. Fajt u najavi
kad se opet pobubaju 

Tri crvena, Halid, Jahić i Vladan. Jesmo opasni jbt.FrancescoTotti je napisao/la:Dva crvena i tuca u pripremnim utakmicama

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza
- robertkosar
- Kontakt:
Da nije jahic dobio crveni jer cesto ovi novinari grijeseBenkara21 je napisao/la:Šaban crveni

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
hajmo dramatizovatDV1989 je napisao/la:Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza
Sabanovic je nase dijete,koje srcem igra za klub,na svakoj tekmi izgara do kraja i nemoj ga uporedjivati sa levatom,molim te...DV1989 je napisao/la:Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sabanovic je akademac, profesionalni fudbaler, mladi igrac koji ima polusezonu igranja iza sebe i veliku buducnost ispred sebe.DV1989 je napisao/la:Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza
Jahic je 23. amater koji igra fudbal na nivou koji mi imamo na terminima, dosao je zbog rundinog dobrog odnosa sa Husrefom.
O cemu mi pricamo ovdje? Taj amater se ne smije stavit u istu recenicu sa nasim akademcima, al eto opet je uzeo jednom SALCINU dosta dosta minuta u ovim pripremnim.
Potpisao ne potpisao ne vidim nikakav razlog zasto je dovodjen na pripremne uopste!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- robertkosar
- Kontakt:
Kako nema ima i Rundova i Sharova iza ledzaDV1989 je napisao/la:Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Za tuču smo ga svi pohvalili. Treba neko na prijateljskoj da nogu slomi? Ja se na terminu pobijem ako mi neko uleti da me skrši, da ja syebem sebi semestar i dva mjeseca života radi termina kojeg plaćam 3-4 marke. Neće moći. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šabanović bi mogao izgubiti svoje mjesto.
MMA Sarajevoskoroalen je napisao/la:Tri crvena, Halid, Jahić i Vladan. Jesmo opasni jbt.FrancescoTotti je napisao/la:Dva crvena i tuca u pripremnim utakmicama

Haj stisni pa napiši to za Jahića ako smiješMortemHz je napisao/la:Šabanović bi mogao izgubiti svoje mjesto.

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 12 feb 2019, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gruzijci su izveli korner, imali i veliku šansu, ali ostalo je 3:3. Džafić je spasio Sarajevo.
Možemo l' kako tražit u ligi pravilo tri kornera - penal? 

Slazem se sve upravu si 100% nasa djeca su prioritet ali sta se desava sa Sabanom ?Malo tenzije smiriti je*o Jahica ba borimo se za titulu vi negativu sirite ovdje kao da cete ga vi iz svog dzepa placati .Dajte malo da se zabavimo o Tusnju da napravimo invaziju pa da malo posjetiimo Kosevo prosjek nam bio 1000 gledalaca ,a borimo se za titulu .Svaki poraz kao da jedva cekate svi da mozete popljuvat.LPFrancescoTotti je napisao/la:Sabanovic je akademac, profesionalni fudbaler, mladi igrac koji ima polusezonu igranja iza sebe i veliku buducnost ispred sebe.DV1989 je napisao/la:Imamo mi vise problema nego sto je to Jahic al ste se natovarili na momka pravo ..Da ne los jeste i nije za nas al pogledajte sta radi Sabanovic ..Zapoceo tucu sada crveni al valjda ne smijete pisat protiv njega pa moze na Jahica nema on nikog iza ledza
Jahic je 23. amater koji igra fudbal na nivou koji mi imamo na terminima, dosao je zbog rundinog dobrog odnosa sa Husrefom.
O cemu mi pricamo ovdje? Taj amater se ne smije stavit u istu recenicu sa nasim akademcima, al eto opet je uzeo jednom SALCINU dosta dosta minuta u ovim pripremnim.
Potpisao ne potpisao ne vidim nikakav razlog zasto je dovodjen na pripremne uopste!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arhitekt, bordobijeli, Combattente87, Dadox, Djulboni, Faraon iz Visokog, HordasFks, johntravolta123, jurisicduska, KarloIvandic, mire971, Oerde, PingoFTW, r3m1, riki46, tuitamo, zagorski i 170 gostiju.