FK Rudar Prijedor

Raz_ba
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Raz_ba » 23 okt 2010, 16:13

Šta će selektor Albanije u Prijedoru, nek ide na svoje Kosovo!
A đe da znam?!

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 23 okt 2010, 16:15

Raz_ba je napisao/la:Šta će selektor Albanije u Prijedoru, nek ide na svoje Kosovo!
% - " '??? $ $ $ ¥ $ & ".
? & ?, & $ " ње...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 okt 2010, 16:17

? ? je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Šta će selektor Albanije u Prijedoru, nek ide na svoje Kosovo!
% - " '??? $ $ $ ¥ $ & ".
Pa što nije išao u svoj Zagreb ima toga i tamo, na Maksimiru! :D
A đe da znam?!

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 23 okt 2010, 16:38

AA kakva dobra tekma...:D pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 23 okt 2010, 17:13

3:0...sve je jasno...
A navijanje....hahahaha znaci brutalno, ovo je bila zesca zaebancija...svaka cast i nama i njima :mrgreen:

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 23 okt 2010, 17:23

Žešća sprdačina na tribinama... :D :D :D

Rudar napokon pobjedio nekog sa većom razlikom i pored toga što nisu bili neki standardni igrači... :arrow: :arrow: :arrow:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 okt 2010, 21:51

rudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...:D pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su :D
Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvala :D
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 24 okt 2010, 01:05

EdinTM87 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...:D pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su :D
Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvala :D

a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima :roll:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 okt 2010, 01:12

Kapellen je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:

a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima :roll:
Ma haj sta god da je reci im,nek znaju napokon..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 24 okt 2010, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 24 okt 2010, 01:20

Ma pjevali mi sloboda tuzla, pa oni rudar prijedor, onda oni "Borac" a mi....znate vec, pa mi Zeljo...oni ... :mrgreen:
PA ooooooooo "pozdravljam" Saraj'vo i ajte na pivo, ako da murija, bla bla i tako nekih zaebancija, dodjite u tuzlu, docemo u tuzlu....ma bilo je odlicno...sprdnja dzinovska :mrgreen:

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 25 okt 2010, 00:48

Odlično je što se Rudar podigao na noge,poslije serije loših rezultata.Svaka čast za trenera Borisa Gavrana, nabrijao je igrače da igraju napadački i kući i na strani to se cijeni imaš punu podršku od iskrenih Rudarevih fanova.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 okt 2010, 15:23

gogineman je napisao/la:Ma pjevali mi sloboda tuzla, pa oni rudar prijedor, onda oni "Borac" a mi....znate vec, pa mi Zeljo...oni ... :mrgreen:
PA ooooooooo "pozdravljam" Saraj'vo i ajte na pivo, ako da murija, bla bla i tako nekih zaebancija, dodjite u tuzlu, docemo u tuzlu....ma bilo je odlicno...sprdnja dzinovska :mrgreen:
Jel bilo ono ko i prije kad gubi Sloboda.BOLI NAS KU RAC STARE TUZLAKE MI SMO SE DOŠLI SAMO ZAJEBAVAT ALE ALE...
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 25 okt 2010, 17:09

Nisam skontao da su to pjevali...
Nego, sad nam dolazi Olimpik, cujem promjenili su trenera, ne cvijetaju im ruze bas...pogotovo nakon iksa kod "kuce" pa ce sad ici na bodove 100% bice teska utakmica ali moramo je dobiti!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 okt 2010, 17:44

Kapellen je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:

Jesi se to prijavio da ovu glupost napises ? KO JE PLJUVO PO FUKARAMA ?

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 25 okt 2010, 18:28

Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvala :D[/quote]

a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima :roll:[/quote]
Jesi se to prijavio da ovu glupost napises ? KO JE PLJUVO PO FUKARAMA ?[/quote]

da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama :roll:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 okt 2010, 18:31

Kapellen je napisao/la:da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama :roll:
:lol: nije ti lahko :lol:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 25 okt 2010, 18:35

EdinTM87 je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama :roll:
:lol: nije ti lahko :lol:

zivio ti meni :lol:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 okt 2010, 18:38

Zboris nake gluposti bez ikakvog objasnjenja... :roll: Dodjem na temu, citam postove i vidim neko zajednicko navijanje, pitam sta se to navijalo, vidim post: a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima :roll:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 25 okt 2010, 18:41

EdinTM87 je napisao/la:Zboris nake gluposti bez ikakvog objasnjenja... :roll: Dodjem na temu, citam postove i vidim neko zajednicko navijanje, pitam sta se to navijalo, vidim post: a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima :roll:

druze nije bila nikakva provokacija,nego nakon desavanja u bl znas i sam kolko se javnost digla,a i sad pojedini jedva cekaju izvjestaj iz prijedora sta su to fukare ovaj put skandirale i to ,pustite momke nek furaju svoj fazon ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 okt 2010, 19:29

Momci iz Tuzle su navijali potpuno fer i korektno....bez provokacija domacina.....ali su zajedno sa domacinom prozivali Banjalucke Leseve i tako to.....pjevali kako vole pivo.....i neke naravno svoje pjesme....eto ukratko!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: RaymondRed, Zaboljesutra, Zigazaga i 37 gostiju.