FK Rudar Prijedor
- Милош Обилић
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
% - " '??? $ $ $ ¥ $ & ".Raz_ba je napisao/la:Šta će selektor Albanije u Prijedoru, nek ide na svoje Kosovo!
? & ?, & $ " ње...
Pa što nije išao u svoj Zagreb ima toga i tamo, na Maksimiru!? ? je napisao/la:% - " '??? $ $ $ ¥ $ & ".Raz_ba je napisao/la:Šta će selektor Albanije u Prijedoru, nek ide na svoje Kosovo!

A đe da znam?!
-
- Kontakt:
AA kakva dobra tekma...
pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
3:0...sve je jasno...
A navijanje....hahahaha znaci brutalno, ovo je bila zesca zaebancija...svaka cast i nama i njima
A navijanje....hahahaha znaci brutalno, ovo je bila zesca zaebancija...svaka cast i nama i njima

-
- Kontakt:
Žešća sprdačina na tribinama...
Rudar napokon pobjedio nekog sa većom razlikom i pored toga što nisu bili neki standardni igrači...

Rudar napokon pobjedio nekog sa većom razlikom i pored toga što nisu bili neki standardni igrači...

Ne **** lep,nego uporan ! 

Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvalarudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
EdinTM87 je napisao/la:Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvalarudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su
a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Ma haj sta god da je reci im,nek znaju napokon..Kapellen je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvalarudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su
a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 24 okt 2010, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma pjevali mi sloboda tuzla, pa oni rudar prijedor, onda oni "Borac" a mi....znate vec, pa mi Zeljo...oni ...
PA ooooooooo "pozdravljam" Saraj'vo i ajte na pivo, ako da murija, bla bla i tako nekih zaebancija, dodjite u tuzlu, docemo u tuzlu....ma bilo je odlicno...sprdnja dzinovska

PA ooooooooo "pozdravljam" Saraj'vo i ajte na pivo, ako da murija, bla bla i tako nekih zaebancija, dodjite u tuzlu, docemo u tuzlu....ma bilo je odlicno...sprdnja dzinovska

-
- Kontakt:
Odlično je što se Rudar podigao na noge,poslije serije loših rezultata.Svaka čast za trenera Borisa Gavrana, nabrijao je igrače da igraju napadački i kući i na strani to se cijeni imaš punu podršku od iskrenih Rudarevih fanova.
- Urban Batalion
- Kontakt:
Jel bilo ono ko i prije kad gubi Sloboda.BOLI NAS KU RAC STARE TUZLAKE MI SMO SE DOŠLI SAMO ZAJEBAVAT ALE ALE...gogineman je napisao/la:Ma pjevali mi sloboda tuzla, pa oni rudar prijedor, onda oni "Borac" a mi....znate vec, pa mi Zeljo...oni ...![]()
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Nisam skontao da su to pjevali...
Nego, sad nam dolazi Olimpik, cujem promjenili su trenera, ne cvijetaju im ruze bas...pogotovo nakon iksa kod "kuce" pa ce sad ici na bodove 100% bice teska utakmica ali moramo je dobiti!
Nego, sad nam dolazi Olimpik, cujem promjenili su trenera, ne cvijetaju im ruze bas...pogotovo nakon iksa kod "kuce" pa ce sad ici na bodove 100% bice teska utakmica ali moramo je dobiti!
Jesi se to prijavio da ovu glupost napises ? KO JE PLJUVO PO FUKARAMA ?Kapellen je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvalarudarprijedor je napisao/la:AA kakva dobra tekma...pored odlicne igre Rudara i odlicnog rezultata jedan veliki + ide alcohol boysima i fukarama....atsmosfera mangupska...Mi malo navijali za Slobodu a oni za Rudar...pa oni vrijedjali nase protivnike (zna se na koga mislimo) a mi njihove...citavu utakmicu medjusobne zajebancije....ma budale su
Mozetel mi reci koliko je bilo fukara i sta ste to navijali plsssss zanima me hvala
[/quote]
[/quote]
Jesi se to prijavio da ovu glupost napises ? KO JE PLJUVO PO FUKARAMA ?[/quote]
da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama

Jesi se to prijavio da ovu glupost napises ? KO JE PLJUVO PO FUKARAMA ?[/quote]
da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Kapellen je napisao/la:da bash to,vidim kolko si opsjednut fukarama

EdinTM87 je napisao/la:Kapellen je napisao/la:da bash to,vidim kolko si opsjednut fukaramanije ti lahko
zivio ti meni

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Zboris nake gluposti bez ikakvog objasnjenja...
Dodjem na temu, citam postove i vidim neko zajednicko navijanje, pitam sta se to navijalo, vidim post: a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima 

EdinTM87 je napisao/la:Zboris nake gluposti bez ikakvog objasnjenja...Dodjem na temu, citam postove i vidim neko zajednicko navijanje, pitam sta se to navijalo, vidim post: a i ti odma jedva cekao da cujes sta su to fukare navijale pa da pljujes jos vise po njima
druze nije bila nikakva provokacija,nego nakon desavanja u bl znas i sam kolko se javnost digla,a i sad pojedini jedva cekaju izvjestaj iz prijedora sta su to fukare ovaj put skandirale i to ,pustite momke nek furaju svoj fazon

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Kontakt:
Momci iz Tuzle su navijali potpuno fer i korektno....bez provokacija domacina.....ali su zajedno sa domacinom prozivali Banjalucke Leseve i tako to.....pjevali kako vole pivo.....i neke naravno svoje pjesme....eto ukratko!
Trenutno korisnika/ca: RaymondRed, Zaboljesutra, Zigazaga i 25 gostiju.