FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Old_Town
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 19:56

ti ocigledno nisi dobro cuo.. i prestanite sami sebi srat' usta.. prvo govorite da je smanjen prostor zbog sigurnosti pa onda dajete prijedloge da se izmijesamo na sjeveru isl. , jednostavno vas je strah HZ ![/quote]
Jes,strah nas je evo usrali smo se i ne smijemo iz kuce izac,bojimo se da nas neki pitar ne napadne i zguzi.
Ma daj molim te,vi mi neki navijaci...ostavljate na cjedilu svoje igrace pred najveci derbi na balkanu i izmisljate gluposti.Žujo ima smisao za biznis,a taj vaš papak će vas dovesti do bankrota.[/quote]
"Na navijace gledam samo kao bussines "! Jeli to normalno, ali iskreno? :(

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 okt 2010, 19:57

Imali gdje na internetu da se vidi face to face, Zujo & Blekic? :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 20:00

Gleda na navijace sarajeva ko biznis :!: što je i sasvim nornalno, kako ne kontate.
A onaj pastir se stidi rođenog oca i ne postuje ga jer je željovac, javno ga se stidi u sred emisije , i to pominje i naglašava... pa kako ce onda postovati ove nesretnike na cijem je celu, kad oca rođenog ne cijeni.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 okt 2010, 20:03

Mozete vi pricat sta hocete Zujo je dosta dobra ucinio za Želju tako da me i ne interesuje kako na nas gleda.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 23 okt 2010, 20:07

Na ovom forumu nikada nisam pisao nista lose o FK Sarajevu niti cu jer volim svoj klub a druge postujem,isto tako nikada nisam spomenuo Zijada Blekica ali ovo sto sam vecaras cuo zgrozilo me je kao covjeka,Sarajliju, navijaca a najvise kao oca. Predsjednik jednog fudbalskog kluba javno priznaje i poziva na mrznju,citiram moj rahmetli otac je navijao za Zelju i ja ga mrzim i kada je umirao rekao sam da mi nije otac.Gospodin javno to kaze,znaci Zelju treba da mrze navijaci Sarajeva,kako ce tek onda razmisljati djeca od 12,15,17 godina i drugi kada on tako ih usmjerava.Dali je gospodin Blekic svjestan svojih rijeci hoceli prihvatiti krivnju kada u ovom haosu,ludilu i negativnom naboju koji vlada padne jos jedna nedaj Boze mrtva glava.Gospodo,cestiti ljudi koji volite FK Sarajevo kojih je fala Bogu mnogo dobro razmislite ko sjedi na celu jednog za mene kao navijaca Zelje velikog kluba kojeg izuzetno cijenim kao i sve njegove prave navijace.Pa sta ocekujemo onda od Dodika I RS da vole nas i BiH.Nedaj boze da moje dijete nastrada danas sutra od nekog navijaca Sarajeva koje javno huska predsjednik kluba nebi se smirio dok isti takav bol ne nanesem njemu.Bravo gospodine veliki neka vam je cast.

Navijaci Zelje pamet u glavu predsjednik naseg najveceg sportskog rivala poziva na mrznju,pamet u glavu i sutra svi na Grbavicu i navijajte samo za svoj klub ne uzimajuci usta protivnicki i njegove igrace.[/size]
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 20:07

Treba im Zujo obavezno ukinuti TV prenos, pa neka sutra slusaju na koševu radio prenos.
Usro se Blekić kad je to pomenuo da ozbiljno razmišlja :mrgreen: :lol:

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 23 okt 2010, 20:08

Blekić će vas u crno zaviti to ste mogli vidjeti večeras :D A vi pitajte amara gdje su pare,opet će vas kao prošli mandat opeljušiti pa pobjeći kod babe :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 okt 2010, 20:10

Treba da reagiraju Bht 1. i urava Zeljeznicara, da se sprijeci javni TV prenos na Kosevu, to je protiv zakona.

Nadam se da ce se ovo dogoditi.

:evil:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:11

Mandrak je napisao/la:Treba im Zujo obavezno ukinuti TV prenos, pa neka sutra slusaju na koševu radio prenos.
A najveci problem je sto se to ne moze uraditi !
Niste svijesni koje probleme bi to donijelo Zeljeznicaru sto se tice finansija i placanje odstete !
Gosp Zujo nije rekao da samo na gostujuce navjijace gleda kroz bussines, nego uopceno Gledaoce na Grbavici !
Ako vam se to svidja od vaseg predsjednika i to sto derbi nikada vise nece biti onaj PRAVI SARAJEVSKI DERBI blago vama djeco ! :(

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 23 okt 2010, 20:15

Old_Town je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Treba im Zujo obavezno ukinuti TV prenos, pa neka sutra slusaju na koševu radio prenos.
A najveci problem je sto se to ne moze uraditi !
Niste svijesni koje probleme bi to donijelo Zeljeznicaru sto se tice finansija i placanje odstete !
Gosp Zujo nije rekao da samo na gostujuce navjijace gleda kroz bussines, nego uopceno Gledaoce na Grbavici !
Ako vam se to svidja od vaseg predsjednika i to sto derbi nikada vise nece biti onaj PRAVI SARAJEVSKI DERBI blago vama djeco ! :(
A Blekic je obicna seoska varalica i ubleha koja se ne najofirniji moguci nacin uvlaci pitarima u pakaš, a zapravo za sutra pripremio Led ekran i da vas klepi po ušima po 3 KM.
Žujo je dobro rekao : Bolje je navijacima sarajeva da daju 10 KM sutra i da gledaju utakmicu, nego da daju vama po 3 KM.
Ukinuce vam Zujo prenos, sta ti je....nemate pravo da organizujete javnu skup i da koristite prenos utakmice džabe koji je Željo kao klub obezbjedio :!: :!: to je protuzakonito i zato treba da uprava reaguje.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 23 okt 2010, 20:17, ukupno mijenjano 3 puta.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 okt 2010, 20:15

Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.Mi prošli put ni krivi ni dužni ostadosmo pred TV :evil:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 23 okt 2010, 20:17

E jel moze neko da nade onaj snimak iza sjeverne tribine koseva kada se TM cuje vise od kitara...hitno.... :!: :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 okt 2010, 20:18

tumadre je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.Mi prošli put ni krivi ni dužni ostadosmo pred TV :evil:
znas onu.. "zeljine djevojke.." pronadji se u tome ! :mrgreen:
Ne znam nisam djevojka,a ti si prostak.
Zadnja izmjena: mamaSmurf, dana/u 23 okt 2010, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 okt 2010, 20:19

Onog krkana vise necu ni pod navodnicima da nazivam gospodinom.
On ce nama da kaze da ce nam sutra sjever biti prazan, on se nesto baca nekim informacijama o brojnosti, a sjetimo se proslog derbija na Kosevu koji nije bio bas tako davno, kad je Sir Amar rekao da je pitarima prednost sto se igra pred praznim tribinama, jer su oni navikli da imaju malo ili nimalo navijaca.
Jos kad Zujo rece da ima u familiji navijaca sarajeva i da se on ne stidi toga hehehehehe (pametnom dosta).

I da naravno da nas gleda kao biznis, pa djeco ili sta se sve krije iza ovih avatara ili cega li vec da vam se objasni
FUDBAL JE BIZNIS
Svugdje na svijetu se navijac gleda kao potrosac, pa otidjite malo po Evropi pa vidite fan shopove i raznorazne folove i golove, mislite da oni sve to stampaju i prave sve sto se moze napraviti sa grbom kluba sto vole navijace i sto vole da oni to imaju, neeeee dragi moji, oni to rade zato da zarade i da od tih para kupuju igrace itd itd itd.

Neee vas ne gledaju ko potrosace pa ce vam onako pojeftino dati sutra da slusate na radiju (posto gledati necete), za samo 3 keme.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 23 okt 2010, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 23 okt 2010, 20:19

Neka se nas predsjednik brine o predjsjednickim, organizacijskim i financijskim poslovima, a mi navijaci cemo se brinuti o navijanju. Cinjenica je da ste izmanipulisani od strane vaseg predsjednika i odredjenog broja njemu dragih ljudi s tribine, s namjerom da vam uzmu koju marku iz dzepa, **** sami ste glupi. Zao mi je sto nece biti pitara, jer odavno nismo ni mi, a ni vi bili u boljim pozicijama, mogao je biti spektakl.

A sto se tice prenosa, prava su prodata BHRT-u, te sem njih niko nema pravo na dalju masovnu distribuciju, tako da odstetu jedino moze platit nelegalni organizator gledanja utakmice s ciljem s ticanja materijalne koristi. ;D

tumadre

Post Postao/la tumadre » 23 okt 2010, 20:20

mamaSmurf je napisao/la:
tumadre je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.Mi prošli put ni krivi ni dužni ostadosmo pred TV :evil:
znas onu.. "zeljine djevojke.." pronadji se u tome ! :mrgreen:
Ne znam nisam djevojka,a ti si prostak.
jesil milfaca onda ? i jesam prostak, moze mi se :)

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:20

mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.
A bice sine tebi bolje, jer neznas sta je miris derby-a,o tome se prica sedmicama prije, da bi neki "Gosp" koji je u Saraj'vo dosao iz zaseoka Zenice mogao da kvari ono sto se stvaralo i o cemu se pricalo 70-ak god prije !
Vidi se da su vecina raje doslje iz raznih krajeva Bosne,zeljni Sarajeva(kao grada),pa neznaju sta je to Derby ! :?

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 23 okt 2010, 20:22

Old_Town je napisao/la:
mamaSmurf je napisao/la:Biće bolji od prošlog derbija.Na ovom će biti makar navijači jednog tima.
A bice sine tebi bolje, jer neznas sta je miris derby-a,o tome se prica sedmicama prije, da bi neki "Gosp" koji je u Saraj'vo dosao iz zaseoka Zenice mogao da kvari ono sto se stvaralo i o cemu se pricalo 70-ak god prije !
Vidi se da su vecina raje doslje iz raznih krajeva Bosne,zeljni Sarajeva(kao grada),pa neznaju sta je to Derby ! :?
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Old_Town
Kontakt:

Post Postao/la Old_Town » 23 okt 2010, 20:23

mamaSmurf je napisao/la:
Old_Town je napisao/la:
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Da nacrtam ? :D

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 23 okt 2010, 20:23

Tacno se je sve lijepo vidjelo Oni su ono sto jesu, umnoporemecena grupacija ljudi kojima nije dosta sto svoj klub rasturajuci i mijenjajuci upravu i trenere, razvaljujući stadion koji nije njihov, i naravno još bi oni da određuju koliko će ulaznica imati na našem stadionu. E PA NEĆE MOĆI DRUGOVI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Grbavica786 i 44 gosta.