FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jbg,bice bolje.Moramo pobijedit Gosk ako mislimo zadrzat sanse za Evropu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Joj jest im drago. Kao da su Real dobili. . . Koji kompleksi. . .
Jbg idemo dalje, losi su bili svi kolektivno osim Saida.
Mozda da nam je sviran cist penal u prvom poluvremenu bi utakmica otisla u drugom smjeru.
Mozda da nam je sviran cist penal u prvom poluvremenu bi utakmica otisla u drugom smjeru.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Kukavička i preloša igra.Jos kad ostadoše na tome da gol traze Musić,Zukic,Smajić....
Said je osvjezenje ove limitirane ekipe!

DRŽAVA TUZLA!!
Sta ovi celikovci hoce na nasoj temi?Imate svoju pa slavite prvu pobjedu od 2015 g.Napisite datum kad cete ponovo pobijedit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da smo dobili veceras ili bod uzeli kao borili bismo se za Evropu? 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Kasnili sa izmjenama trebao je po meni Smajića ostaviti u svlacionici a uvesti Livancica. Prave izmjenu Vidovic Livancic a gubimo 2:1 meni malo neshvatljiv potez.
Kasnili sa izmjenama trebao je po meni Smajića ostaviti u svlacionici a uvesti Livancica. Prave izmjenu Vidovic Livancic a gubimo 2:1 meni malo neshvatljiv potez.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Tako je bas kukavicka igra a oba beka Ivetic i Beganovic su danas bili najlosiji u SlobodiNjonjoVam je napisao/la:Kukavička i preloša igra.Jos kad ostadoše na tome da gol traze Musić,Zukic,Smajić....![]()
![]()
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pa dajdzino zlato je nedodirljivo.....sviunapad1010 je napisao/la:Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Uvjek sam ga vecinom branio a sada neka ide u tri pm zajedno sa dajdzom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Dajdzin pulen i 20 kolo gola nije dao...Da je makar pogledao prema golmanu...protivničkom...Brcanskamalta je napisao/la:Pa dajdzino zlato je nedodirljivo.....sviunapad1010 je napisao/la:Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
DRŽAVA TUZLA!!
Sljedeće kolo Vukliš,Adzem,Ignjatović,Ivetić,Hadzanovic,Aganspahic,Huseinović,Baraban,Beganović,Livančić,Vidović **** ti više Smajića Mujkanoviću ako citas **** ti svu fameliju
-
- Kontakt:
I ja sam isto ali previse je sansi ispucao. Ove sezone igra katastrofalno loše i vrijeme je za klupiranje. Ima i druge djece nek igraju treba im dati šansu. Ali izmjena Music strašno bgm.Brcanskamalta je napisao/la:Pa dajdzino zlato je nedodirljivo.....sviunapad1010 je napisao/la:Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Šta solidno.Treba priznati da da smo igrali katastrofalno.tuzlak1987 je napisao/la:Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Neamo veznog igraca koji zna prevesti loptu preko centra a da negovorimo o zadnjem pasu.
I nije mi jasno ako imas loptu na sredini terena a gubis 2-0 vracas loptu golumanu a on je ispucava protivnickom igracu.
Katastrofa.
Sve u svemu jako lose i nismo ni zasluzili bolje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko je igrati u gostima protiv nabrijanog protivnika, mi smo vise domacinska ekipa.. Ono sto se uzme u gostima dobro i jeste. U gostima se treba braniti, a nasi su malo fulali sa planom za utakmicu jer su planirali da otvorenije odigraju. Sretno i vama u nastavku sezone.Bronson je napisao/la:Sta si ti gledao, cuj bolji tim izgubio, sem Saida i Livancica vi nemate sekunde kvaliteta.tuzlak1987 je napisao/la:Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Sreca vasa na na poluvremenu nije bilo 3:0 tad bi bio i totalni raspad, al' hajd, sretno vam dalje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sacekaj 5-6 kola pa onda se moze dati ocjena. U BIH sve od ocaja do sjaja. Ekipa ce negdje ostati bez bodova, negdje ce da se popravi. Tako to ide. Uvijek su zeznuta ova otvaranja polusezona kada ides u goste ali ima utakmica gdje ce igraci traziti popravni. Jedan poraz i nema tu price vise, treba gledati na narednu utakmicu.tuzla075 je napisao/la:Šta solidno.Treba priznati da da smo igrali katastrofalno.tuzlak1987 je napisao/la:Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Neamo veznog igraca koji zna prevesti loptu preko centra a da negovorimo o zadnjem pasu.
I nije mi jasno ako imas loptu na sredini terena a gubis 2-0 vracas loptu golumanu a on je ispucava protivnickom igracu.
Katastrofa.
Sve u svemu jako lose i nismo ni zasluzili bolje.
Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Niko se nije vidio.Skojevska je napisao/la:Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Nijedan nezasluzuje prolaznu ocjenu od golumana pa nadalje.
Hazanovic i Alispahic katastrofa.
-
- Kontakt:
Smajic nije pokazao nista za 20 kola. U tome je razlika.tuzla075 je napisao/la:Niko se nije vidio.Skojevska je napisao/la:Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Nijedan nezasluzuje prolaznu ocjenu od golumana pa nadalje.
Hazanovic i Alispahic katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.