FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 23 feb 2019, 19:23

Jbg,bice bolje.Moramo pobijedit Gosk ako mislimo zadrzat sanse za Evropu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 feb 2019, 19:28

Joj jest im drago. Kao da su Real dobili. . . Koji kompleksi. . .

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 feb 2019, 19:28

Jbg idemo dalje, losi su bili svi kolektivno osim Saida.
Mozda da nam je sviran cist penal u prvom poluvremenu bi utakmica otisla u drugom smjeru.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 feb 2019, 19:34

Kukavička i preloša igra.Jos kad ostadoše na tome da gol traze Musić,Zukic,Smajić.... :crazy: :crazy:
Said je osvjezenje ove limitirane ekipe!
DRŽAVA TUZLA!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 feb 2019, 19:48

Sta ovi celikovci hoce na nasoj temi?Imate svoju pa slavite prvu pobjedu od 2015 g.Napisite datum kad cete ponovo pobijedit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 23 feb 2019, 19:50

Da smo dobili veceras ili bod uzeli kao borili bismo se za Evropu? :mrgreen:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 feb 2019, 20:15

Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Kasnili sa izmjenama trebao je po meni Smajića ostaviti u svlacionici a uvesti Livancica. Prave izmjenu Vidovic Livancic a gubimo 2:1 meni malo neshvatljiv potez.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 23 feb 2019, 20:17

NjonjoVam je napisao/la:Kukavička i preloša igra.Jos kad ostadoše na tome da gol traze Musić,Zukic,Smajić.... :crazy: :crazy:
Said je osvjezenje ove limitirane ekipe!
Tako je bas kukavicka igra a oba beka Ivetic i Beganovic su danas bili najlosiji u Slobodi

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 feb 2019, 20:19

sviunapad1010 je napisao/la:Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Kasnili sa izmjenama trebao je po meni Smajića ostaviti u svlacionici a uvesti Livancica. Prave izmjenu Vidovic Livancic a gubimo 2:1 meni malo neshvatljiv potez.
Pa dajdzino zlato je nedodirljivo.....
Uvjek sam ga vecinom branio a sada neka ide u tri pm zajedno sa dajdzom.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 23 feb 2019, 20:24

Brcanskamalta je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Smajića na klupu definitivno. Ako ovako budemo igrali ni protiv goska nemamo sta tražiti. Loše je ovo totalno bilo.
Dajdzin pulen i 20 kolo gola nije dao...Da je makar pogledao prema golmanu...protivničkom...
DRŽAVA TUZLA!!

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 23 feb 2019, 20:27

Sljedeće kolo Vukliš,Adzem,Ignjatović,Ivetić,Hadzanovic,Aganspahic,Huseinović,Baraban,Beganović,Livančić,Vidović **** ti više Smajića Mujkanoviću ako citas **** ti svu fameliju

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 feb 2019, 20:35

Brcanskamalta je napisao/la:
I ja sam isto ali previse je sansi ispucao. Ove sezone igra katastrofalno loše i vrijeme je za klupiranje. Ima i druge djece nek igraju treba im dati šansu. Ali izmjena Music strašno bgm.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2019, 20:50

Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 23 feb 2019, 21:03

tuzlak1987 je napisao/la:Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Šta solidno.Treba priznati da da smo igrali katastrofalno.
Neamo veznog igraca koji zna prevesti loptu preko centra a da negovorimo o zadnjem pasu.
I nije mi jasno ako imas loptu na sredini terena a gubis 2-0 vracas loptu golumanu a on je ispucava protivnickom igracu.
Katastrofa.
Sve u svemu jako lose i nismo ni zasluzili bolje.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2019, 21:06

Bronson je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Solidna premijerligaska utakmica. Nasi su malo previse blago usli u prvom, a Celik je agresivnije jer otvara proljece kuci i onda su nasim teze pala ta dva gola i nije se moglo vratiti. To su manje vise bili nesretni golovi koji su presjekli igrace. Malo se slobodno uslo kako bi se igralo i tu je bilo igre vise kod nasih tokom utakmice ali je Celik bio ostriji i nije proslo. Uglavnom ok su nasi odigrali, nema se tu sta prigovoriti. Mogao je rezultat biti drugaciji ali su oni pogodili svoje sanse, a nasi igrali i kombinovali ali nisu znali napraviti zadnji pas. Ekipa je ok, neki su igraci bolji nego na jesen. Doci ce i utakmice kada cemo pokupiti bodove nenadano jer ima pozitivnih stvari u igri. Ovdje je moglo zavrsiti drugacije ali eto, bolji tim je izgubio ovdje i to ce se pokazati na igrama u nastavku sezone.
Sta si ti gledao, cuj bolji tim izgubio, sem Saida i Livancica vi nemate sekunde kvaliteta.
Sreca vasa na na poluvremenu nije bilo 3:0 tad bi bio i totalni raspad, al' hajd, sretno vam dalje.
Tesko je igrati u gostima protiv nabrijanog protivnika, mi smo vise domacinska ekipa.. Ono sto se uzme u gostima dobro i jeste. U gostima se treba braniti, a nasi su malo fulali sa planom za utakmicu jer su planirali da otvorenije odigraju. Sretno i vama u nastavku sezone.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 feb 2019, 21:14

tuzla075 je napisao/la:
Šta solidno.Treba priznati da da smo igrali katastrofalno.
Neamo veznog igraca koji zna prevesti loptu preko centra a da negovorimo o zadnjem pasu.
I nije mi jasno ako imas loptu na sredini terena a gubis 2-0 vracas loptu golumanu a on je ispucava protivnickom igracu.
Katastrofa.
Sve u svemu jako lose i nismo ni zasluzili bolje.
Ma sacekaj 5-6 kola pa onda se moze dati ocjena. U BIH sve od ocaja do sjaja. Ekipa ce negdje ostati bez bodova, negdje ce da se popravi. Tako to ide. Uvijek su zeznuta ova otvaranja polusezona kada ides u goste ali ima utakmica gdje ce igraci traziti popravni. Jedan poraz i nema tu price vise, treba gledati na narednu utakmicu.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 23 feb 2019, 21:18

Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 23 feb 2019, 21:23

Skojevska je napisao/la:Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Niko se nije vidio.
Nijedan nezasluzuje prolaznu ocjenu od golumana pa nadalje.
Hazanovic i Alispahic katastrofa.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 feb 2019, 21:26

Prelose
samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 feb 2019, 21:42

tuzla075 je napisao/la:
Skojevska je napisao/la:Glupost je pljuvat samo Smajica, a isto tako se nisu vidili Baraba, Vidovic, Alispahic...
Niko se nije vidio.
Nijedan nezasluzuje prolaznu ocjenu od golumana pa nadalje.
Hazanovic i Alispahic katastrofa.
Smajic nije pokazao nista za 20 kola. U tome je razlika.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.