FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 24 feb 2019, 20:55

Dokoljenko je napisao/la: Za vikend ce im biti jasnije, kada puna Grbavica cijeloj javnosti dokaze ko je gigant i daleko najveci klub u BiH. Mi, pa deset mjesta prazno i onda ostali.
Ja se iskreno nadam da će biti tako.
LjoZee je napisao/la:6 poraza u nizu, Allahu dragi...

Splet neznanja, sudijskih odluka, nesrece i svega, ali mi smo blizi ispadanju nego vrhu. Yebeno ce se biti utrkivati sa Sirokim, ljudi bolje pulene imaju.
Vidi tabele kad se gledaju samo domaće utakmice, 3 pobjede na Grbavici ove sezone. :facepalm:

Mi i Krupa najviše golova primali na svom terenu. :facepalm:

slika

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 feb 2019, 20:57

LjoZee je napisao/la:6 poraza u nizu, Allahu dragi...

Splet neznanja, sudijskih odluka, nesrece i svega, ali mi smo blizi ispadanju nego vrhu. Yebeno ce se biti utrkivati sa Sirokim, ljudi bolje pulene imaju.
Sreća u nesreći je što će vjerovatno i četvrto mjesto voditi u Europu, maltene najvažnije je da Široki prođe Borca i onda sam uvjeren da će neko od dvojca Široki i Zrinjski/Sarajevo osvojiti Kup, jer u konkurenciji ostaju niželigaške ekipe koje objektivno imaju mizerne šanse za trofej.

Al' opet moje mišljenje je da ćemo mi ipak završiti treći na kraju sezone, protiv Mladosti uzeti tri boda kako znamo i umijemo, ta tri boda će nam vrijediti kao šest :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 24 feb 2019, 21:06

Evo pregledao sam opet utakmicu, gdje mi pored loseg veznog reda, dva beka su nam u jako losoj formi. Postavljanje kad se branimo jako lose, kad krenu prema naprijed bez nekog cilja trce ko muhe bez glave, da ne spominjem situacije kad imaju loptu u nogama da nesto odigraju oni loptu nabiju da samo nije kod njih. Ne moze se tako igrati.

Prvu promjenu koju bi napravio a imamo izbora to bi bila promjena bekova. Pavic i Sinisa out.

Sto se tice veznog reda tu nemamo puno izbora, osim da se puno bolje pokazao Zajmovic nego Veselinovic. Koji je kod nas u ocajnoj formi. Gdje god drugo da ode igrati ce dobro jer ima zaista kvaliteta. Sta se desava kod nas kad igraci dodju zaista ne kontam?!

Krpic nijedan vazdusni duel ne moze dobiti. Krpic se ne moze zagraditi i odigrati na krilo jer ne zna. Situacija da je on najbolji strijelac govori koliko smo losi s igrackim kadrom.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 feb 2019, 21:21

Nakon ove tabele @braco jos me vise stid sta docekasmo. Jbt te blizi smo da ispadnemo iz lige. 12 bodova, cini mi se, smo od dna tabele, a skoro sve isti bogalji ko u prvoj polusezoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 feb 2019, 22:29

Bezideja je napisao/la:Evo pregledao sam opet utakmicu, gdje mi pored loseg veznog reda, dva beka su nam u jako losoj formi. Postavljanje kad se branimo jako lose, kad krenu prema naprijed bez nekog cilja trce ko muhe bez glave, da ne spominjem situacije kad imaju loptu u nogama da nesto odigraju oni loptu nabiju da samo nije kod njih. Ne moze se tako igrati.

Prvu promjenu koju bi napravio a imamo izbora to bi bila promjena bekova. Pavic i Sinisa out.

Sto se tice veznog reda tu nemamo puno izbora, osim da se puno bolje pokazao Zajmovic nego Veselinovic. Koji je kod nas u ocajnoj formi. Gdje god drugo da ode igrati ce dobro jer ima zaista kvaliteta. Sta se desava kod nas kad igraci dodju zaista ne kontam?!

Krpic nijedan vazdusni duel ne moze dobiti. Krpic se ne moze zagraditi i odigrati na krilo jer ne zna. Situacija da je on najbolji strijelac govori koliko smo losi s igrackim kadrom.
Nemoj zezati, Krpić je danas dobio nekoliko vazdušnih duela, čak je i uspio proslijediti par upotrebljivih lopti. On je odličan napadač, al' napadač koji živi od kvalitetnih centaršuteva i dodavanja svojih veznjaka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 feb 2019, 23:52

Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 feb 2019, 23:55

Osim13 je napisao/la:Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
Na svim mostovima u gradu :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
=\_1921_/=

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 24 feb 2019, 23:58

Kako će da gori sve braćo :tokralju: :tokralju:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 feb 2019, 00:04

Počinje snimak utakmice na BHT

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 feb 2019, 00:13

Išćero sam sve iz kuće, kad ga primimo da ne prebijem nekog, ajde Veseli završi ono u reprizi

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 feb 2019, 00:18

Realno na ovakvom terenu, Đurić nek puca 10 puta na prazan go na treningu bez pritiska, sam na terenu, ako pogodi vise od dva puta ja mu se nagu.zim ....Mada opet jel realno da je vako Kjosevski ispuco. Pa nije ni 20 metara nabio loput :facepalm: :facepalm:

Ovo ne da je penal nego i crveni karton, pa jbt cojvek paradom spasio go :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
=\_1921_/=

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 feb 2019, 00:20

Ma igramo ko Real Madrid vidi se na ovoj reprizi samo se nije zagrijala mašina, trebalo je agregate popaliti, zima nas syebala

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 feb 2019, 00:44

Osim13 je napisao/la:Ma igramo ko Real Madrid vidi se na ovoj reprizi samo se nije zagrijala mašina, trebalo je agregate popaliti, zima nas syebala
Ili modernom fudbalskom terminologijom - čekaju se da prorade Jozini automatizmi.

Samo valjda neće ostat na čekanju ko kod Joze. :urnebes:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 25 feb 2019, 00:48

ja mislim da ce se Mladost rastaviti na proste faktore na grabavici, ima da grizu za pobjedu, ipak 6 izastopnih izgubljenih nije malo, a jos i bolji teren nego ova oranica danas.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 25 feb 2019, 00:52

Ma uzimamo mladost u hendikepu vjerujte mi :D Eo moja prognoza 4:1
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 feb 2019, 01:31

Osim13 je napisao/la:Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
Nece biti baklje u modi tad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 25 feb 2019, 09:26

Protiv Mladosti cemo vidjeti sve. Ko voli klub, to prvo. Za koga navijamo.

Neka se ovaj poraz desio. Kazna svim navijacima za njihovo ponasanje. Pa nastavite pricati protiv kluba i svadjati se a klub ce ispastat. Samo nastavite.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 25 feb 2019, 10:33

Ja ne mogu da prezvacem jucerasnji poraz. Gledao sam ponovo snimak, nije to bilo uopste lose, vidjela se volja i trka.. eto taj teren je kocio svakako. Ljudi su 3 puta posteno presli centar i to je to. Steta...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 25 feb 2019, 10:39

Dokoljenko je napisao/la:Protiv Mladosti cemo vidjeti sve. Ko voli klub, to prvo. Za koga navijamo.

Neka se ovaj poraz desio. Kazna svim navijacima za njihovo ponasanje. Pa nastavite pricati protiv kluba i svadjati se a klub ce ispastat. Samo nastavite.
Problem je sto se niko ni skim ne svadja, vec par likova koji su zaduzeni da pljuju po Amaru nisu navijaci Želje,i njima treba odgovoriti da ne bi pustili korjene.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 25 feb 2019, 11:04

Svi na Grbavicu! Termin dobar ko izda pizda
Srdjan Stanic pitarski ker

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.