FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo pregledao sam opet utakmicu, gdje mi pored loseg veznog reda, dva beka su nam u jako losoj formi. Postavljanje kad se branimo jako lose, kad krenu prema naprijed bez nekog cilja trce ko muhe bez glave, da ne spominjem situacije kad imaju loptu u nogama da nesto odigraju oni loptu nabiju da samo nije kod njih. Ne moze se tako igrati.
Prvu promjenu koju bi napravio a imamo izbora to bi bila promjena bekova. Pavic i Sinisa out.
Sto se tice veznog reda tu nemamo puno izbora, osim da se puno bolje pokazao Zajmovic nego Veselinovic. Koji je kod nas u ocajnoj formi. Gdje god drugo da ode igrati ce dobro jer ima zaista kvaliteta. Sta se desava kod nas kad igraci dodju zaista ne kontam?!
Krpic nijedan vazdusni duel ne moze dobiti. Krpic se ne moze zagraditi i odigrati na krilo jer ne zna. Situacija da je on najbolji strijelac govori koliko smo losi s igrackim kadrom.
Prvu promjenu koju bi napravio a imamo izbora to bi bila promjena bekova. Pavic i Sinisa out.
Sto se tice veznog reda tu nemamo puno izbora, osim da se puno bolje pokazao Zajmovic nego Veselinovic. Koji je kod nas u ocajnoj formi. Gdje god drugo da ode igrati ce dobro jer ima zaista kvaliteta. Sta se desava kod nas kad igraci dodju zaista ne kontam?!
Krpic nijedan vazdusni duel ne moze dobiti. Krpic se ne moze zagraditi i odigrati na krilo jer ne zna. Situacija da je on najbolji strijelac govori koliko smo losi s igrackim kadrom.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Nakon ove tabele @braco jos me vise stid sta docekasmo. Jbt te blizi smo da ispadnemo iz lige. 12 bodova, cini mi se, smo od dna tabele, a skoro sve isti bogalji ko u prvoj polusezoni.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj zezati, Krpić je danas dobio nekoliko vazdušnih duela, čak je i uspio proslijediti par upotrebljivih lopti. On je odličan napadač, al' napadač koji živi od kvalitetnih centaršuteva i dodavanja svojih veznjaka.Bezideja je napisao/la:Evo pregledao sam opet utakmicu, gdje mi pored loseg veznog reda, dva beka su nam u jako losoj formi. Postavljanje kad se branimo jako lose, kad krenu prema naprijed bez nekog cilja trce ko muhe bez glave, da ne spominjem situacije kad imaju loptu u nogama da nesto odigraju oni loptu nabiju da samo nije kod njih. Ne moze se tako igrati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
Na svim mostovima u graduOsim13 je napisao/la:Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
=\_1921_/=
Počinje snimak utakmice na BHT
Išćero sam sve iz kuće, kad ga primimo da ne prebijem nekog, ajde Veseli završi ono u reprizi
- invincible1921
- Kontakt:
Realno na ovakvom terenu, Đurić nek puca 10 puta na prazan go na treningu bez pritiska, sam na terenu, ako pogodi vise od dva puta ja mu se nagu.zim ....Mada opet jel realno da je vako Kjosevski ispuco. Pa nije ni 20 metara nabio loput
Ovo ne da je penal nego i crveni karton, pa jbt cojvek paradom spasio go

Ovo ne da je penal nego i crveni karton, pa jbt cojvek paradom spasio go
=\_1921_/=
Ma igramo ko Real Madrid vidi se na ovoj reprizi samo se nije zagrijala mašina, trebalo je agregate popaliti, zima nas syebala
Ili modernom fudbalskom terminologijom - čekaju se da prorade Jozini automatizmi.Osim13 je napisao/la:Ma igramo ko Real Madrid vidi se na ovoj reprizi samo se nije zagrijala mašina, trebalo je agregate popaliti, zima nas syebala
Samo valjda neće ostat na čekanju ko kod Joze.
ja mislim da ce se Mladost rastaviti na proste faktore na grabavici, ima da grizu za pobjedu, ipak 6 izastopnih izgubljenih nije malo, a jos i bolji teren nego ova oranica danas.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- invincible1921
- Kontakt:
Nece biti baklje u modi tad.Osim13 je napisao/la:Hoćemol bakljadu neku yebačku skontati kad pobjedimo nekad ako Bog da inshAllah?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Protiv Mladosti cemo vidjeti sve. Ko voli klub, to prvo. Za koga navijamo.
Neka se ovaj poraz desio. Kazna svim navijacima za njihovo ponasanje. Pa nastavite pricati protiv kluba i svadjati se a klub ce ispastat. Samo nastavite.
Neka se ovaj poraz desio. Kazna svim navijacima za njihovo ponasanje. Pa nastavite pricati protiv kluba i svadjati se a klub ce ispastat. Samo nastavite.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ne mogu da prezvacem jucerasnji poraz. Gledao sam ponovo snimak, nije to bilo uopste lose, vidjela se volja i trka.. eto taj teren je kocio svakako. Ljudi su 3 puta posteno presli centar i to je to. Steta...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Problem je sto se niko ni skim ne svadja, vec par likova koji su zaduzeni da pljuju po Amaru nisu navijaci Želje,i njima treba odgovoriti da ne bi pustili korjene.Dokoljenko je napisao/la:Protiv Mladosti cemo vidjeti sve. Ko voli klub, to prvo. Za koga navijamo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Slaviša Radović: Kako smo pobijedili Želju? Pa, imali smo poseban recept!
Fantastičnim pogotkom Velibora Đurića ovaj tim je savladao favorizovani sarajevski Željezničar i došao je do vrijedna tri boda.
Naravno, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastalo je veliko slavlje među fudbalerima bijeljinskog tima, a za SportSport.ba je komentar utakmice dao lijevi bek Radnika Slaviša Radović.
Otkrio je kako je trener Mladen Žižović nadmudrio Amara Osima. Imali su poseban "recept" kako zaustaviti Želju.
"Ovo je velika pobjeda za nas", rekao je Radović, te je dodao:
"Dobro smo analizirali protivnika, znali smo da će da igraju dugim loptama na Sulejmana Krpića i sve smo podredili tome. To je bio naš recept za uspjeh. Uspjeli smo zaustaviti sve njihove pokušaje i taktički smo odigrali bez greške i to je dalo rezultat", istakao je Radović i nastavio je:
"Mislim da je pobjeda savim zaslužena i smatram samo ovim pokazali da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele. Nadam se da ćemo to pokazati i u narednim utakmicama koje su pred nama".
Radović je u prvom poluvremenu zaustavio udarac Anela Šabanadžovića. Gosti su tražili penal, a fudbaler Radnika je o tome rekao.
"Sve je to fudbal. Takve stvari se dešavaju i mislim da je sudija donio ispravnu odluku u ovom slučaju. Nisam imao apsolutno nikakvu namjeru da igram rukom i to je jasno vidljivo. Dakle, sve je čisto kao suza", istakao je za SportSport.ba defanzivac Radnika.
Ekipa Mladena Žižovića i u narednom kolu ima težak zadatak, a protivnik će im biti aktuelni prvak Zrinjski.
Zasto bogičević propusta utakmicu protiv Mladosti?
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, sebalos i 30 gostiju.