La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

leorey
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la leorey » 25 feb 2019, 15:14

sekretar je napisao/la:Smijesno je na sta je La Liga spala da odrzi Real u igri.
Ma gotovo je to svakako, iako +12 pred Clasico bi bila ipak sramota. Ali bit ce nakon, to je jasno kao dan.
27.10.2020

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 feb 2019, 16:51

messilla je napisao/la:
L-Train je napisao/la:To much salty :yawn:
Pa više vi kmečite oko sudija. Ne mislim konkretno na tebe, nego općenito. :mrgreen:

Trebaju se malo više ugledati na sudije u Italiji glede VAR-a. Previše to shvataju kao udar na neki ponos.
A sta ste vi radili prethodne dvije stranice? :mrgreen:

Pitaj malo tamo na serie a sta misle kako se upotrebljava VAR,masu kontroverznih situacija je bilo,eto ti primjera od sinoc sa utakmice Fiorentina Inter,sudise penal Firenci a frajer prsima odigro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 feb 2019, 16:59

Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 25 feb 2019, 17:02

messilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Gori su mi oni u sobi, valjda u Spaniji da oni kazu jel treba pogledat ili ne
Evo sad za klasiko sudi Hernandze Hernandez,a a Lahoz u VAr sobi.Koji ce to bit cirkus

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 25 feb 2019, 17:02

L-Train je napisao/la:
messilla je napisao/la:
L-Train je napisao/la:To much salty :yawn:
Pa više vi kmečite oko sudija. Ne mislim konkretno na tebe, nego općenito. :mrgreen:

Trebaju se malo više ugledati na sudije u Italiji glede VAR-a. Previše to shvataju kao udar na neki ponos.
A sta ste vi radili prethodne dvije stranice? :mrgreen:

Pitaj malo tamo na serie a sta misle kako se upotrebljava VAR,masu kontroverznih situacija je bilo,eto ti primjera od sinoc sa utakmice Fiorentina Inter,sudise penal Firenci a frajer prsima odigro.
Skoro ista situacija suđena i na drugoj strani za Inter. Bar se drže kriterija, za razliku od onog sinoć.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 feb 2019, 17:34

Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 25 feb 2019, 18:00

L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
I onda u ruku, ili tog dijela nema? :clap:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 feb 2019, 18:12

Tesnjak1991 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
Ako mu je i liznula dio ruke sto je gotovo nemoguce sa 100postotnom sigurnoscu trvditi opet situacija ne bi bila identicna jer se na drugoj strani van svake sumnje to moze tvrditi plus ruka u neprirodnom polozaju.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 25 feb 2019, 19:06

L-Train je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:
Ako mu je i liznula dio ruke sto je gotovo nemoguce sa 100postotnom sigurnoscu trvditi opet situacija ne bi bila identicna jer se na drugoj strani van svake sumnje to moze tvrditi plus ruka u neprirodnom polozaju.
Mora bit u neprirodnom položaju kad ga u pola skoka protivnički igrač gura sa leđa.

Mes Que Un Club!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2019, 21:18

messilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
u Italiji se jedino ispravno koristi ovaj VAR, u Španiji i Njemačkoj je katastrofa opet sudije donose konačnu odluku ako oni procjene da nije faul niko im ni ne sugerise da gledaju a imas VAR
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 feb 2019, 21:22

legenda reala je napisao/la:
u Italiji se jedino ispravno koristi ovaj VAR, u Španiji i Njemačkoj je katastrofa opet sudije donose konačnu odluku ako oni procjene da nije faul niko im ni ne sugerise da gledaju a imas VAR
Kako ba niko im ne sugerise,pa sinoc lik nakon minutu svirnu penal za Real,znaci da je morala biti signalizacija VARa.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 feb 2019, 21:23

L-Train je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Kako ba niko im ne sugerise,pa sinoc lik nakon minutu svirnu penal za Real,znaci da je morala biti signalizacija VARa.
pa sugerise kad ide u korist Realu i Barci :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 feb 2019, 21:32

Ne mogu se sjetiti protiv koga je Atletico igrao na svom prije par kola uglavnom zabili su gol u prvi mah je bio priznat,ide sugestija iz var sobe odlazi se pogledat sta je sumnjivo,faul na centru prije samo gola,gol se ponistava.
Znaci ima tu itekako sugersianja iz var sobe,eh sad da li se to treba maximizirati pa da rasclanjujemo svaku iole sumnjivu situaciju ne znam.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 26 feb 2019, 06:53

VAR se lose koristi u Spaniji.

Sta imam pricati o VAR-u kada se elementarno pravilo ne postuje, znaci oni ofsajdi na granici i sudija dize zastavicu.Mislim ne desava se stalno,ali se desi i eto belaja.I to se desilo i Realu i Barci i manjim klubovima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 feb 2019, 22:27

Razbio ih Real veceras, jbg

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 feb 2019, 22:29

Što Suki popiša kritičare večeras :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 27 feb 2019, 22:30

Raonffa je napisao/la:Što Suki popiša kritičare večeras :mrgreen:
Dembeleova oba gola :)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 feb 2019, 22:30

Sta ti je fudbal, profulas 8 zicera, ljudi ti iz dvije akcije na utakmici uvale 2 gola
Jedan grad, jedna ljubav!

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 27 feb 2019, 22:31

Pisaj po Francovcima

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 feb 2019, 22:32

sljivo je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Što Suki popiša kritičare večeras :mrgreen:
Dembeleova oba gola :)
Evo i panenke za hattrick i već jedan veliki facial na hejtere u vlastitim redovima :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.