Ma gotovo je to svakako, iako +12 pred Clasico bi bila ipak sramota. Ali bit ce nakon, to je jasno kao dan.sekretar je napisao/la:Smijesno je na sta je La Liga spala da odrzi Real u igri.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
27.10.2020
A sta ste vi radili prethodne dvije stranice?messilla je napisao/la:Pa više vi kmečite oko sudija. Ne mislim konkretno na tebe, nego općenito.L-Train je napisao/la:To much salty
Trebaju se malo više ugledati na sudije u Italiji glede VAR-a. Previše to shvataju kao udar na neki ponos.
Pitaj malo tamo na serie a sta misle kako se upotrebljava VAR,masu kontroverznih situacija je bilo,eto ti primjera od sinoc sa utakmice Fiorentina Inter,sudise penal Firenci a frajer prsima odigro.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gori su mi oni u sobi, valjda u Spaniji da oni kazu jel treba pogledat ili nemessilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Evo sad za klasiko sudi Hernandze Hernandez,a a Lahoz u VAr sobi.Koji ce to bit cirkus
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Skoro ista situacija suđena i na drugoj strani za Inter. Bar se drže kriterija, za razliku od onog sinoć.L-Train je napisao/la:A sta ste vi radili prethodne dvije stranice?messilla je napisao/la:Pa više vi kmečite oko sudija. Ne mislim konkretno na tebe, nego općenito.L-Train je napisao/la:To much salty
Trebaju se malo više ugledati na sudije u Italiji glede VAR-a. Previše to shvataju kao udar na neki ponos.
Pitaj malo tamo na serie a sta misle kako se upotrebljava VAR,masu kontroverznih situacija je bilo,eto ti primjera od sinoc sa utakmice Fiorentina Inter,sudise penal Firenci a frajer prsima odigro.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
I onda u ruku, ili tog dijela nema?L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ako mu je i liznula dio ruke sto je gotovo nemoguce sa 100postotnom sigurnoscu trvditi opet situacija ne bi bila identicna jer se na drugoj strani van svake sumnje to moze tvrditi plus ruka u neprirodnom polozaju.Tesnjak1991 je napisao/la:I onda u ruku, ili tog dijela nema?L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Mora bit u neprirodnom položaju kad ga u pola skoka protivnički igrač gura sa leđa.L-Train je napisao/la:Ako mu je i liznula dio ruke sto je gotovo nemoguce sa 100postotnom sigurnoscu trvditi opet situacija ne bi bila identicna jer se na drugoj strani van svake sumnje to moze tvrditi plus ruka u neprirodnom polozaju.Tesnjak1991 je napisao/la:I onda u ruku, ili tog dijela nema?L-Train je napisao/la:Kakav ba kriterij Fiorentinin igrac jasno igrao rukom,Interovog igraca lopta pogodila u prsa.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- legenda reala
- Kontakt:
u Italiji se jedino ispravno koristi ovaj VAR, u Španiji i Njemačkoj je katastrofa opet sudije donose konačnu odluku ako oni procjene da nije faul niko im ni ne sugerise da gledaju a imas VARmessilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako ba niko im ne sugerise,pa sinoc lik nakon minutu svirnu penal za Real,znaci da je morala biti signalizacija VARa.legenda reala je napisao/la:u Italiji se jedino ispravno koristi ovaj VAR, u Španiji i Njemačkoj je katastrofa opet sudije donose konačnu odluku ako oni procjene da nije faul niko im ni ne sugerise da gledaju a imas VARmessilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
- legenda reala
- Kontakt:
pa sugerise kad ide u korist Realu i BarciL-Train je napisao/la:Kako ba niko im ne sugerise,pa sinoc lik nakon minutu svirnu penal za Real,znaci da je morala biti signalizacija VARa.legenda reala je napisao/la:u Italiji se jedino ispravno koristi ovaj VAR, u Španiji i Njemačkoj je katastrofa opet sudije donose konačnu odluku ako oni procjene da nije faul niko im ni ne sugerise da gledaju a imas VARmessilla je napisao/la:Pa bilo je i uvijek ce biti, ali tamo bar se pogleda svaka situacija. Ovamo cesto i ne gledaju iako imas odmah neki prekid.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mogu se sjetiti protiv koga je Atletico igrao na svom prije par kola uglavnom zabili su gol u prvi mah je bio priznat,ide sugestija iz var sobe odlazi se pogledat sta je sumnjivo,faul na centru prije samo gola,gol se ponistava.
Znaci ima tu itekako sugersianja iz var sobe,eh sad da li se to treba maximizirati pa da rasclanjujemo svaku iole sumnjivu situaciju ne znam.
Znaci ima tu itekako sugersianja iz var sobe,eh sad da li se to treba maximizirati pa da rasclanjujemo svaku iole sumnjivu situaciju ne znam.
- LlullSergio
- Kontakt:
VAR se lose koristi u Spaniji.
Sta imam pricati o VAR-u kada se elementarno pravilo ne postuje, znaci oni ofsajdi na granici i sudija dize zastavicu.Mislim ne desava se stalno,ali se desi i eto belaja.I to se desilo i Realu i Barci i manjim klubovima.
Sta imam pricati o VAR-u kada se elementarno pravilo ne postuje, znaci oni ofsajdi na granici i sudija dize zastavicu.Mislim ne desava se stalno,ali se desi i eto belaja.I to se desilo i Realu i Barci i manjim klubovima.
- legenda reala
- Kontakt:
Razbio ih Real veceras, jbg
Što Suki popiša kritičare večeras 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dembeleova oba golaRaonffa je napisao/la:Što Suki popiša kritičare večeras
Sta ti je fudbal, profulas 8 zicera, ljudi ti iz dvije akcije na utakmici uvale 2 gola
Jedan grad, jedna ljubav!
Pisaj po Francovcima
Evo i panenke za hattrick i već jedan veliki facial na hejtere u vlastitim redovimasljivo je napisao/la:Dembeleova oba golaRaonffa je napisao/la:Što Suki popiša kritičare večeras
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.