Sad ne bi maloprije da ispadamoprisonbreak je napisao/la:Ogroman bod Slobode, mirno idu ka tituli.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan grad, jedna ljubav!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba onog Komšića stalno birati, mogao bi i ja za njega glasati za 4 godinesb1996 je napisao/la:Nema vise Bilbije da jednim potezom rijesi utakmicu, a i nema druga da penal sredi...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
9
17
21
17
21
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
To je neto samo.Worm je napisao/la:Kaže trener ćelika ima 28000 eura platu
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Gotovo je to.BordoSarajevo je napisao/la:9
17
21
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
A Ružiću niste imali 13000 da platiteS-Y-L-A-R je napisao/la:To je neto samo.Worm je napisao/la:Kaže trener ćelika ima 28000 eura platu
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Izgleda vama tereni u Federaciji odgovaraju, cak ste tamo nekad i nesto osvojiliwobly92 je napisao/la:Bod nama, bod GOŠK-u, samo gurati ćelik što bliže opasnoj zoni i neminovnom sunovratu u nepovrat bh. nogometa. Htjeli smo im pustiti ali ima lufta.
A jbg, treba od nečega i u teren uložiti.Worm je napisao/la:A Ružiću niste imali 13000 da platiteS-Y-L-A-R je napisao/la:To je neto samo.Worm je napisao/la:Kaže trener ćelika ima 28000 eura platu
41.21.1.
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Sve po zaslugamaWorm je napisao/la:A Ružiću niste imali 13000 da platiteS-Y-L-A-R je napisao/la:To je neto samo.Worm je napisao/la:Kaže trener ćelika ima 28000 eura platu
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Lako je ublehe jadnim kozama prodavatiprisonbreak je napisao/la:Ja ne vjerujemS-Y-L-A-R je napisao/la:"Teren nije dozvoljavao pas igru i uvijek nam je falio taj zadnji pas."
Kakav pokemon.![]()
![]()
![]()
Imao je na Bilinom, pa mu nije odgovara dobar terenkoja je ovo ubleha dzamije mi Hahahha
Bice mi jako zao kad Gosk jednog dana ispadne iz lige,uvijek cu ih pamtit po tome sto su imali najljepse plastenike u premijer ligi..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- TamniVilajet
- Kontakt:
Isti nalic. Ko da ih je jedan qurac pravioDerdiyok je napisao/la:
Devet bodova razlike, sa realnom mogućnošću daljneg povećanja 
Nista neocekivano. Pa mi mozemo biti sretni sto smo drugi s obzirom da smo svaki bod, ali bas svaki dobili na misice. Jedino mi je zao nakon danas, sto me fanski Zrinjski oborio za 150KM, sto nije malo skoro 2 moje dnevnice. A i jedini koji su jos uvijek vjerovali u nas, vise iz straha su navijavi Sarajeva, meni je smjesno bilo uci i vidjet na njihovoj temi da forcaju da popusimo, pa vidite li vi da smo mi trenutno jadniji od GOSKa 
The Nobles ⚔
Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobih kaznu od nekog Velibora na Ilidži, sredi mi to junačeFoSte95 je napisao/la:Devet bodova razlike, sa realnom mogućnošću daljneg povećanja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zrinja 10 bodova Zelji u sezoni 2004/05, barem se ja ne sjecam da je iko vise poslje. Jesi se nado drugom odgovoru?Kaunas je napisao/la:Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?
Edit provjerio sam sad sezona 2001/02 Zeljo 11 bodova ispred Sirokog.
The Nobles ⚔
Znaci pada rekord ove sezone.Dena94 je napisao/la:Zrinja 10 bodova Zelji u sezoni 2004/05, barem se ja ne sjecam da je iko vise poslje. Jesi se nado drugom odgovoru?Kaunas je napisao/la:Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?Sticete vi to
Edit provjerio sam sad sezona 2001/02 Zeljo 11 bodova ispred Sirokog.
15.10.2013.
Nije ti sala ljudi imaju Welbecka u ekipi. 
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.