Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- TamniVilajet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Isti nalic. Ko da ih je jedan qurac pravioDerdiyok je napisao/la:
Devet bodova razlike, sa realnom mogućnošću daljneg povećanja 
Nista neocekivano. Pa mi mozemo biti sretni sto smo drugi s obzirom da smo svaki bod, ali bas svaki dobili na misice. Jedino mi je zao nakon danas, sto me fanski Zrinjski oborio za 150KM, sto nije malo skoro 2 moje dnevnice. A i jedini koji su jos uvijek vjerovali u nas, vise iz straha su navijavi Sarajeva, meni je smjesno bilo uci i vidjet na njihovoj temi da forcaju da popusimo, pa vidite li vi da smo mi trenutno jadniji od GOSKa 
The Nobles ⚔
Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobih kaznu od nekog Velibora na Ilidži, sredi mi to junačeFoSte95 je napisao/la:Devet bodova razlike, sa realnom mogućnošću daljneg povećanja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Zrinja 10 bodova Zelji u sezoni 2004/05, barem se ja ne sjecam da je iko vise poslje. Jesi se nado drugom odgovoru?Kaunas je napisao/la:Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?
Edit provjerio sam sad sezona 2001/02 Zeljo 11 bodova ispred Sirokog.
The Nobles ⚔
Znaci pada rekord ove sezone.Dena94 je napisao/la:Zrinja 10 bodova Zelji u sezoni 2004/05, barem se ja ne sjecam da je iko vise poslje. Jesi se nado drugom odgovoru?Kaunas je napisao/la:Koji je rekord da prvi bjezi drugom na kraju sezone?Sticete vi to
Edit provjerio sam sad sezona 2001/02 Zeljo 11 bodova ispred Sirokog.
15.10.2013.
Nije ti sala ljudi imaju Welbecka u ekipi. 
15.10.2013.
Pa naredne sezone dolazi Mustafi i Ramsey,Musija vec zavrsio sve...Kaunas je napisao/la:Nije ti sala ljudi imaju Welbecka u ekipi.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Zar nema bogicevic 3 zuta ? Koji k?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta znacu teren, i dvije otvorene ekipe.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa kad mozes poslat loptu bez da ga rupa il bisen ne skrene odma je igra brza i ako to ekipa neka neceprisonbreak je napisao/la:Sta znacu teren, i dvije otvorene ekipe.
- prisonbreak
- Kontakt:
Zalosno da se igra po onakvim terenima.zagor1987 je napisao/la:Pa kad mozes poslat loptu bez da ga rupa il bisen ne skrene odma je igra brza i ako to ekipa neka neceprisonbreak je napisao/la:Sta znacu teren, i dvije otvorene ekipe.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Na kojem TV kanalu ima prenos'??prisonbreak je napisao/la:Zalosno da se igra po onakvim terenima.zagor1987 je napisao/la:Pa kad mozes poslat loptu bez da ga rupa il bisen ne skrene odma je igra brza i ako to ekipa neka neceprisonbreak je napisao/la:Sta znacu teren, i dvije otvorene ekipe.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- prisonbreak
- Kontakt:
Moja tv.
Tesko vjerovati da ovaj teren i teren u Gabeli pripadaju istoj ligiprisonbreak je napisao/la: Zalosno da se igra po onakvim terenima.
više nekako priliči ćelikuVucevich je napisao/la: Tesko vjerovati da ovaj teren i teren u Gabeli pripadaju istoj ligi
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Imal ko link da gledam Mladost?
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.