Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

harden
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la harden » 03 mar 2019, 20:06

SoulEclipsee je napisao/la:Kad smo kod namjestanja,sjecate se afere Azmir Husic i FK ....

Naime, nakon meča Husić je verbalno napao direktora FK Sarajevo optuživši ga da obećanu premiju od 20.000 KM koju je Sloboda trebala dobiti prošle sezone nikada nije isplaćena. Novac je bio namijenjen za premije igračima Slobode koji su tako, prema tvrdnjama Husića, omogućili titulu Sarajevu.
Azmir je zadnji covjek koji treba pricati o premijama, lik dva puta federalku kupio :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 03 mar 2019, 20:11

SoulEclipsee je napisao/la:Kad smo kod namjestanja,sjecate se afere Azmir Husic i FK ....

...prema tvrdnjama Husića.
I tu se sva diskusija oko slučaja završava. :kafa:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 mar 2019, 20:17

Protiv nekih stvari se očito ne može.
Svašta sam vidjao na našim stadionima ali Bgmi finog seljakluka kako ovi iz metropole vole reći puna im avlija.
I situacije gdje djeca koja dobavlja ju lopte namjerno ubacuju lopte u teren ili ne daju golmanu to ne vidjam često.
Sudjenje nemam sta komentarisati nije da sam očekivao nesto drugačije.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 mar 2019, 20:18

Addict je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
Addict je napisao/la:Zar je Željo spao na to da ovako pobjeđuje 'malu' Mladost...
Ma i prije je bilo isto ovako
Sjecas kad onog pogodi u ruku pa penal sad ovaj stopalo digo do neba pa drugi zuti
Hajde ozbiljno jel misliš da je ovo za drugi žuti?
Hajd ti reci
Sta se desilo

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2019, 20:57

Asimetric je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:BHT i Moja TV dodatno pojačavaju osjećaj da su tereni qurac, pogotovo kada je teren kvalitetan. Recimo na njihovim prenosima ove naše lige, Grbavica i BP ne izgledaju uopšte tako dobro kako zapravo jesu.

Pogledam golove ili snimak tekme na BHT-u, pa to je katastofa, onda sutradan kada ovi momci sa 1921.tv izbace izvještaj, tek onda shvatim koliko su kamere javnog servisa zapravo smeće.
Upravo tako, a zašto na slikama teren Grbavice izgleda kao da je žute boje da li je i uživo takav?
Čini se tako preko slika, al' uživo je normala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2019, 20:58

Wolffire je napisao/la:Protiv nekih stvari se očito ne može.
Svašta sam vidjao na našim stadionima ali Bgmi finog seljakluka kako ovi iz metropole vole reći puna im avlija.
I situacije gdje djeca koja dobavlja ju lopte namjerno ubacuju lopte u teren ili ne daju golmanu to ne vidjam često.
Šta nije valjalo sa suđenjem? :roll:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 03 mar 2019, 21:30

Koje izjave i uvlacenje u paksu od strane trenera MDK issssssss, cuj volio bi da dodje Osim u Kakanj, doce jos 150 ljudi zbog njega, hah... Ccccc
NK Široki Brijeg

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 mar 2019, 22:05

Naime, nakon meča Husić je verbalno napao direktora FK Sarajevo optuživši ga da obećanu premiju od 20.000 KM koju je Sloboda trebala dobiti prošle sezone nikada nije isplaćena. Novac je bio namijenjen za premije igračima Slobode koji su tako, prema tvrdnjama Husića, omogućili titulu Sarajevu.
Sasvim legalno, da smo jih premirali kad su igrali vjerovatno protiv Zeljeznicara ili Zrinjskog, da sto vise zapnu i pobjede, to sto ti mislis da nije legalno to je druga stvar :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Blake
Kontakt:

Post Postao/la Blake » 03 mar 2019, 22:10

Evolve je napisao/la:Koje izjave i uvlacenje u paksu od strane trenera MDK issssssss, cuj volio bi da dodje Osim u Kakanj, doce jos 150 ljudi zbog njega, hah... Ccccc
Procitaj par postova na temi bivsih stovatelja Azmirove dojke i sve ce ti biti jasno :salut:
sviunapad1010 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
fukaroni je napisao/la:treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice
Treba ga gađat srdelama majku mu brkatu ****.
Dobra ideja :rol: :rol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 mar 2019, 22:17

Blake je napisao/la: .
U cemu je problem? :rol: Da nisi fasovao kaznu juče?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Blake
Kontakt:

Post Postao/la Blake » 03 mar 2019, 22:33

Cilj je upoznati ostatak Bosne i Hercegovine sa zivotinjskim carstvom Tuzle :rol: :rol: :rol:

Nesto ne razumijem taj fetis na Amara, nije da nema sise, ali nije ni blizu Azmiru :hmmmmm:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 03 mar 2019, 22:34

Raonffa je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:Protiv nekih stvari se očito ne može.
Šta nije valjalo sa suđenjem? :roll:
Malo u revoltu napisano. Iskreno mislim da je prestrogo isključio welbecka i usrao utakmicu bar sto se nas tiče.
Sve u svemu čestitke na pobjedi.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 mar 2019, 22:39

Blake je napisao/la:
Cilj je upoznati ostatak Bosne i Hercegovine sa zivotinjskim carstvom Tuzle :rol: :rol: :rol:

Nesto ne razumijem taj fetis na Amara, nije da nema sise, ali nije ni blizu Azmiru :hmmmmm:
Eto ti izljubi amawa kad ti je toliko drag. Organizovaćemo da vam dođe sa Dz. Beganovicem pa da se cmakate ljubkite s njima u zenici :rol: :rol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 03 mar 2019, 23:20

Rigoletto je napisao/la:Daj ćelika u federalnu, velikan za velikana :urnebes:
De bolan,problijedio vam Baka k'o carsaf a ti se uhvatio velikana
lezVe do bagro

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 04 mar 2019, 01:52

since1948 je napisao/la: Pa yebala ih politika vise,mozel ista u ovoj drzavi napredovat a da ga politika ne koci. Kolko bi se kvaliteta nogometa popravila opcenito kad bi ujedinili druge lige. Liga 12 u drugoj ligi,liga 10 prva liga. Sredit terene i imo bi instant bolje rezultate
Ne može brate, prilično sam siguran da bi već par godina imali ligu 10 da je njima u cilju da se podigne kvalitet fudbala. Nekim strujama u našem fudbalu je očigledno još uvijek cilj predstavljanje po etničkom/nacionalnom fazonu, kroz sportske klubove. Eh sad, da li je to do pojedinaca koji vladaju našim fudbalom i savezom, da li je to neka direktiva sa nekih viših instanci od samog saveza i općenito fudbala u našoj zemlji, to ti već ne bih znao reći.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2019, 15:20

Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 18:55

Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.

Uzivajte. :D
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 mar 2019, 19:00

Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.

Drug, ne bi 12 milja na stadionu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 19:02

HordasOdMalena je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.

Drug, bi nas duplo vise od vas.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 mar 2019, 19:04

Dokoljenko je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:

Drug, bi nas duplo vise od vas.
Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.