Azmir je zadnji covjek koji treba pricati o premijama, lik dva puta federalku kupioSoulEclipsee je napisao/la:Kad smo kod namjestanja,sjecate se afere Azmir Husic i FK ....
Naime, nakon meča Husić je verbalno napao direktora FK Sarajevo optuživši ga da obećanu premiju od 20.000 KM koju je Sloboda trebala dobiti prošle sezone nikada nije isplaćena. Novac je bio namijenjen za premije igračima Slobode koji su tako, prema tvrdnjama Husića, omogućili titulu Sarajevu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I tu se sva diskusija oko slučaja završava.SoulEclipsee je napisao/la:Kad smo kod namjestanja,sjecate se afere Azmir Husic i FK ....
...prema tvrdnjama Husića.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Protiv nekih stvari se očito ne može.
Svašta sam vidjao na našim stadionima ali Bgmi finog seljakluka kako ovi iz metropole vole reći puna im avlija.
I situacije gdje djeca koja dobavlja ju lopte namjerno ubacuju lopte u teren ili ne daju golmanu to ne vidjam često.
Sudjenje nemam sta komentarisati nije da sam očekivao nesto drugačije.
Svašta sam vidjao na našim stadionima ali Bgmi finog seljakluka kako ovi iz metropole vole reći puna im avlija.
I situacije gdje djeca koja dobavlja ju lopte namjerno ubacuju lopte u teren ili ne daju golmanu to ne vidjam često.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajd ti reciAddict je napisao/la:Hajde ozbiljno jel misliš da je ovo za drugi žuti?svrakino1921 je napisao/la:Ma i prije je bilo isto ovakoAddict je napisao/la:Zar je Željo spao na to da ovako pobjeđuje 'malu' Mladost...
Sjecas kad onog pogodi u ruku pa penal sad ovaj stopalo digo do neba pa drugi zuti
Sta se desilo
Čini se tako preko slika, al' uživo je normala.Asimetric je napisao/la:Upravo tako, a zašto na slikama teren Grbavice izgleda kao da je žute boje da li je i uživo takav?Raonffa je napisao/la:BHT i Moja TV dodatno pojačavaju osjećaj da su tereni qurac, pogotovo kada je teren kvalitetan. Recimo na njihovim prenosima ove naše lige, Grbavica i BP ne izgledaju uopšte tako dobro kako zapravo jesu.
Pogledam golove ili snimak tekme na BHT-u, pa to je katastofa, onda sutradan kada ovi momci sa 1921.tv izbace izvještaj, tek onda shvatim koliko su kamere javnog servisa zapravo smeće.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta nije valjalo sa suđenjem?Wolffire je napisao/la:Protiv nekih stvari se očito ne može.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolve
- Kontakt:
Koje izjave i uvlacenje u paksu od strane trenera MDK issssssss, cuj volio bi da dodje Osim u Kakanj, doce jos 150 ljudi zbog njega, hah... Ccccc
NK Široki Brijeg
- ElCartel11
- Kontakt:
Sasvim legalno, da smo jih premirali kad su igrali vjerovatno protiv Zeljeznicara ili Zrinjskog, da sto vise zapnu i pobjede, to sto ti mislis da nije legalno to je druga stvarSoulEclipsee je napisao/la:Kad smo kod namjestanja,sjecate se afere Azmir Husic i FK ....
Naime, nakon meča Husić je verbalno napao direktora FK Sarajevo optuživši ga da obećanu premiju od 20.000 KM koju je Sloboda trebala dobiti prošle sezone nikada nije isplaćena. Novac je bio namijenjen za premije igračima Slobode koji su tako, prema tvrdnjama Husića, omogućili titulu Sarajevu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Procitaj par postova na temi bivsih stovatelja Azmirove dojke i sve ce ti biti jasnoEvolve je napisao/la:Koje izjave i uvlacenje u paksu od strane trenera MDK issssssss, cuj volio bi da dodje Osim u Kakanj, doce jos 150 ljudi zbog njega, hah... Ccccc
sviunapad1010 je napisao/la:Dobra idejaPenaltiky je napisao/la:Treba ga gađat srdelama majku mu brkatu ****.fukaroni je napisao/la:treba se amawu oduzit za sve sto nam je uradio sjetit mu se matere asime i oca ivice![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
U cemu je problem?Blake je napisao/la: .
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Cilj je upoznati ostatak Bosne i Hercegovine sa zivotinjskim carstvom Tuzlesviunapad1010 je napisao/la:U cemu je problem?Blake je napisao/la: .Da nisi fasovao kaznu juče?
Nesto ne razumijem taj fetis na Amara, nije da nema sise, ali nije ni blizu Azmiru
Malo u revoltu napisano. Iskreno mislim da je prestrogo isključio welbecka i usrao utakmicu bar sto se nas tiče.Raonffa je napisao/la:Šta nije valjalo sa suđenjem?Wolffire je napisao/la:Protiv nekih stvari se očito ne može.
Sve u svemu čestitke na pobjedi.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Eto ti izljubi amawa kad ti je toliko drag. Organizovaćemo da vam dođe sa Dz. Beganovicem pa da se cmakate ljubkite s njima u zeniciBlake je napisao/la:Cilj je upoznati ostatak Bosne i Hercegovine sa zivotinjskim carstvom Tuzlesviunapad1010 je napisao/la:U cemu je problem?Blake je napisao/la: .Da nisi fasovao kaznu juče?
![]()
![]()
![]()
Nesto ne razumijem taj fetis na Amara, nije da nema sise, ali nije ni blizu Azmiru
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
De bolan,problijedio vam Baka k'o carsaf a ti se uhvatio velikanaRigoletto je napisao/la:Daj ćelika u federalnu, velikan za velikana
lezVe do bagro
Ne može brate, prilično sam siguran da bi već par godina imali ligu 10 da je njima u cilju da se podigne kvalitet fudbala. Nekim strujama u našem fudbalu je očigledno još uvijek cilj predstavljanje po etničkom/nacionalnom fazonu, kroz sportske klubove. Eh sad, da li je to do pojedinaca koji vladaju našim fudbalom i savezom, da li je to neka direktiva sa nekih viših instanci od samog saveza i općenito fudbala u našoj zemlji, to ti već ne bih znao reći.since1948 je napisao/la: Pa yebala ih politika vise,mozel ista u ovoj drzavi napredovat a da ga politika ne koci. Kolko bi se kvaliteta nogometa popravila opcenito kad bi ujedinili druge lige. Liga 12 u drugoj ligi,liga 10 prva liga. Sredit terene i imo bi instant bolje rezultate
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Dokoljenko
- Kontakt:
Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.
Uzivajte.
Uzivajte.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Drug, ne bi 12 milja na stadionu.Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.
Uzivajte.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Drug, bi nas duplo vise od vas.HordasOdMalena je napisao/la:Drug, ne bi 12 milja na stadionu.Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.
Uzivajte.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.Dokoljenko je napisao/la:Drug, bi nas duplo vise od vas.HordasOdMalena je napisao/la:Drug, ne bi 12 milja na stadionu.Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.
Uzivajte.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.