Veceg g.ovneta od ovog lipicanera nema. Koji je ovo muljator i ljigavac to majka vise ne rađa.MortemHz je napisao/la:Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pod jedan, lazws kao pas. Pod dva, ipak ste igrali derbi, borba za evropu. Mi igrali sa fenjerasem.Dokoljenko je napisao/la:Drug, bi nas duplo vise od vas.HordasOdMalena je napisao/la:Drug, ne bi 12 milja na stadionu.Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.
Uzivajte.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Bore se za opstanak i protiv gasenja kluba i nisu mogli napuniti onaj stadioncic. 
- Dokoljenko
- Kontakt:
Dobro, ove sezone ste i najbolji. Realno.HordasOdMalena je napisao/la:Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.Dokoljenko je napisao/la:
Drug, bi nas duplo vise od vas.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pošteno.Dokoljenko je napisao/la:Dobro, ove sezone ste i najbolji. Realno.HordasOdMalena je napisao/la:Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.Dokoljenko je napisao/la:
Drug, bi nas duplo vise od vas.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
TamniVilajet je napisao/la:Bore se za opstanak i protiv gasenja kluba i nisu mogli napuniti onaj stadioncic.
Trener Željezničara, Amar Osim, večeras je gost emisije BHT sport.
U jednom trenutku emisije voditelj Aleksandar Babić ga je upitao da prokomentariše Premijer ligu ranije, kada je bio trener Željezničara, te sada, kada je ponovo postao trener Željezničara.
- Nemojte me, molim vas. Mogu svašta reći. Kvalitet? Šta znači kvalitet? Imamo dva terena za igrati, ali imamo i terene koji su gori nego ikada. Imamo suđenje koje je bolje, ali se dešavaju greške koje se ne smiju dešavati, ali se dešavaju, ne namjerno. Imamo organizaciju utakmice kakva je, imamo publiku koja ne prati nešto specijalno. TV prenosi su naopaki, to moram reći kada ste me već zvali i više me nećete zvati. Ima ih više, ali na televizijama koje niko ne gleda. Prije pet godina to nije bio slučaj. Tako, neke stvari su bolje, neke nisu. Sistem takmičenja je bolji, ligu bi trebalo skrati po meni još, rekao je Amar Osim gostujući na
E nek im je rekao direktno vala u emisiji pogotovo ovo za prenose i kvalitetu istih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Zenicanin988
- Kontakt:
Da je bogdom jos zesci i direktniji bio, al hvala mu i na ovom.miky_hz je napisao/la:
Trener Željezničara, Amar Osim, večeras je gost emisije BHT sport.
U jednom trenutku emisije voditelj Aleksandar Babić ga je upitao da prokomentariše Premijer ligu ranije, kada je bio trener Željezničara, te sada, kada je ponovo postao trener Željezničara.
- Nemojte me, molim vas. Mogu svašta reći. Kvalitet? Šta znači kvalitet? Imamo dva terena za igrati, ali imamo i terene koji su gori nego ikada. Imamo suđenje koje je bolje, ali se dešavaju greške koje se ne smiju dešavati, ali se dešavaju, ne namjerno. Imamo organizaciju utakmice kakva je, imamo publiku koja ne prati nešto specijalno. TV prenosi su naopaki, to moram reći kada ste me već zvali i više me nećete zvati. Ima ih više, ali na televizijama koje niko ne gleda. Prije pet godina to nije bio slučaj. Tako, neke stvari su bolje, neke nisu. Sistem takmičenja je bolji, ligu bi trebalo skrati po meni još, rekao je Amar Osim gostujući na
E nek im je rekao direktno vala u emisiji pogotovo ovo za prenose i kvalitetu istih.
Pa liga nam probade zbog nesposobnjakovica
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Pita ga Babic: sta nedostaje zeljeznicaru, u ovom trenutku ? Kaze fali mu 18 bodova.
Pametno nesto i od ovog Osima, nek je rekao u televiziji za ove terene i prenose. Stvarno katastrofa, nadam se i ovi mediji da ce stvoriti malo veci pritisak na savez da se nesto uradi po tom pitanju. Nema smisla vise igrat po oranicama i da se prenosi vrse na mojoj tv i to kamerama iz titinog doba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Evolve
- Kontakt:
Ne znam sto se neko cudi terenima u Gabeli i Ugljevik, to su sela obicna. Dovoljno je da pogledate stadion u Tuzli i na Kosevu koji nisu nista bolji ni ravniji od gore 2 pomenuta, samo su zeleniji pa se cini da su bolji. Na kosevu igracu 5 sekundi treba da smiri loptu. Ali nek je Begicu & co. bitan VAR i nova zgrada..Evolve je napisao/la:Gle terena u Ugljeviku, pa **** ti sve...
Sudije nam nista ne mogu!
Bravo za Osima, red je da se pocne dizati glas i to javno protiv ove bagre. Zamisli da Bundesku moze gledati 25% stanovnistva Njemacke i niko van nje. Qrac bi bi bila toliko popularna. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dobar je morž..samo rekao je da fali bodeva...moramo biti baš originalni u prenosu informacijafks74 je napisao/la:Pita ga Babic: sta nedostaje zeljeznicaru, u ovom trenutku ? Kaze fali mu 18 bodova.
Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
SAMO ŠIROKI!
Pa to mu je u opisu posla. Mislim ne branim ga, Bože sačuvaj, ali likovi koji se bave ovim moraju i bit takvi. Kanceri fudbala.emir79 je napisao/la:Veceg g.ovneta od ovog lipicanera nema. Koji je ovo muljator i ljigavac to majka vise ne rađa.MortemHz je napisao/la:Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
bitne su kamere i kvalitet slike ali bitnija je platforma preko koje ide kanal: Džaba Moja tv da je i na nivou NBC-a kada je gleda 20 % stanovništva.Podijeli signal(ali ga i naplati) Telemahu,TV Totalu,platformama iz RS-a,iz Hercegovina vidjet ćeš gledanosti.Ja bi zbog naše lige trebao da izgubim i Formulu1,moto gp,i englesku i špansku ligu,da bi gledao naše i uz to dobijem TV Igman,City,TV Amnu..ma daj bježi bolansince1948 je napisao/la:Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bravo za osima juniora. treba pokrenut hajku na ovaj bht pleme im neprofesionalno yebem. ne gledamo olimpijadu i nismo u 1980.
nek se trznu malo qovna neradnicka, sigurno je fino bit na drzavnim jaslama, primat platu a radit minimum minimuma od svog posla...
treba apelovat na medije da se pritisne i savez, i bht i bhtelecom, ko god ima moc da nesto promjeni, ovo ovako ne ide drugari. bas sam pokusao jucer gledat gosk i slobodu cisto eto... al zgadio mi se onaj daljinski nakon jednog poluvremena one slike koja me samo na ovo podsjeca i asocira
nek se trznu malo qovna neradnicka, sigurno je fino bit na drzavnim jaslama, primat platu a radit minimum minimuma od svog posla...
treba apelovat na medije da se pritisne i savez, i bht i bhtelecom, ko god ima moc da nesto promjeni, ovo ovako ne ide drugari. bas sam pokusao jucer gledat gosk i slobodu cisto eto... al zgadio mi se onaj daljinski nakon jednog poluvremena one slike koja me samo na ovo podsjeca i asocira

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ali ako utakmica nema na TV vise ce raje doci na stadion, to ti je logika N/FSBiH.Sabinho je napisao/la:Sudije nam nista ne mogu!Bravo za Osima, red je da se pocne dizati glas i to javno protiv ove bagre. Zamisli da Bundesku moze gledati 25% stanovnistva Njemacke i niko van nje. Qrac bi bi bila toliko popularna.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa normalno. Prodaj kanal svima i gotovo. Lakse ces i reklame okacit i bit ce isplative. A ne vako cancas 2 km od naroda i onda jos neko napravi link i svi gledaju dzabanaaqarius je napisao/la:bitne su kamere i kvalitet slike ali bitnija je platforma preko koje ide kanal: Džaba Moja tv da je i na nivou NBC-a kada je gleda 20 % stanovništva.Podijeli signal(ali ga i naplati) Telemahu,TV Totalu,platformama iz RS-a,iz Hercegovina vidjet ćeš gledanosti.Ja bi zbog naše lige trebao da izgubim i Formulu1,moto gp,i englesku i špansku ligu,da bi gledao naše i uz to dobijem TV Igman,City,TV Amnu..ma daj bježi bolansince1948 je napisao/la:Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.