Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

emir79
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la emir79 » 04 mar 2019, 19:06

MortemHz je napisao/la:Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!

slika
Veceg g.ovneta od ovog lipicanera nema. Koji je ovo muljator i ljigavac to majka vise ne rađa.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2019, 19:08

Dokoljenko je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Koliko kompleksasa na temi kada igra najveci klub BiH. Malo gledaju vrhunski teren, Zeljin stadion, najtrofejnijeg trenera, najbolje navijace.

Uzivajte. :D
Drug, ne bi 12 milja na stadionu.
Drug, bi nas duplo vise od vas.
Pod jedan, lazws kao pas. Pod dva, ipak ste igrali derbi, borba za evropu. Mi igrali sa fenjerasem. :rol:

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 04 mar 2019, 19:10

Bore se za opstanak i protiv gasenja kluba i nisu mogli napuniti onaj stadioncic. :lol:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 04 mar 2019, 19:11

Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.
Dobro, ove sezone ste i najbolji. Realno.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 04 mar 2019, 19:13

Nek vas uvijek bude duplo više, a mi prvi sa punoljetnom prednošću, ja se ne bunim.
Dobro, ove sezone ste i najbolji. Realno.
Pošteno. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 04 mar 2019, 19:34

TamniVilajet je napisao/la:Bore se za opstanak i protiv gasenja kluba i nisu mogli napuniti onaj stadioncic. :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2019, 22:00

Trener Željezničara, Amar Osim, večeras je gost emisije BHT sport.

U jednom trenutku emisije voditelj Aleksandar Babić ga je upitao da prokomentariše Premijer ligu ranije, kada je bio trener Željezničara, te sada, kada je ponovo postao trener Željezničara.

- Nemojte me, molim vas. Mogu svašta reći. Kvalitet? Šta znači kvalitet? Imamo dva terena za igrati, ali imamo i terene koji su gori nego ikada. Imamo suđenje koje je bolje, ali se dešavaju greške koje se ne smiju dešavati, ali se dešavaju, ne namjerno. Imamo organizaciju utakmice kakva je, imamo publiku koja ne prati nešto specijalno. TV prenosi su naopaki, to moram reći kada ste me već zvali i više me nećete zvati. Ima ih više, ali na televizijama koje niko ne gleda. Prije pet godina to nije bio slučaj. Tako, neke stvari su bolje, neke nisu. Sistem takmičenja je bolji, ligu bi trebalo skrati po meni još, rekao je Amar Osim gostujući na

E nek im je rekao direktno vala u emisiji pogotovo ovo za prenose i kvalitetu istih.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 04 mar 2019, 22:13

miky_hz je napisao/la:

Trener Željezničara, Amar Osim, večeras je gost emisije BHT sport.

U jednom trenutku emisije voditelj Aleksandar Babić ga je upitao da prokomentariše Premijer ligu ranije, kada je bio trener Željezničara, te sada, kada je ponovo postao trener Željezničara.

- Nemojte me, molim vas. Mogu svašta reći. Kvalitet? Šta znači kvalitet? Imamo dva terena za igrati, ali imamo i terene koji su gori nego ikada. Imamo suđenje koje je bolje, ali se dešavaju greške koje se ne smiju dešavati, ali se dešavaju, ne namjerno. Imamo organizaciju utakmice kakva je, imamo publiku koja ne prati nešto specijalno. TV prenosi su naopaki, to moram reći kada ste me već zvali i više me nećete zvati. Ima ih više, ali na televizijama koje niko ne gleda. Prije pet godina to nije bio slučaj. Tako, neke stvari su bolje, neke nisu. Sistem takmičenja je bolji, ligu bi trebalo skrati po meni još, rekao je Amar Osim gostujući na

E nek im je rekao direktno vala u emisiji pogotovo ovo za prenose i kvalitetu istih.
Da je bogdom jos zesci i direktniji bio, al hvala mu i na ovom.
Pa liga nam probade zbog nesposobnjakovica
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 04 mar 2019, 22:20

Pita ga Babic: sta nedostaje zeljeznicaru, u ovom trenutku ? Kaze fali mu 18 bodova.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 04 mar 2019, 22:39

Pametno nesto i od ovog Osima, nek je rekao u televiziji za ove terene i prenose. Stvarno katastrofa, nadam se i ovi mediji da ce stvoriti malo veci pritisak na savez da se nesto uradi po tom pitanju. Nema smisla vise igrat po oranicama i da se prenosi vrse na mojoj tv i to kamerama iz titinog doba.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 mar 2019, 22:47

Gle terena u Ugljeviku, pa **** ti sve...
NK Široki Brijeg

HCSA
Kontakt:

Post Postao/la HCSA » 04 mar 2019, 22:59

Evolve je napisao/la:Gle terena u Ugljeviku, pa **** ti sve...
Ne znam sto se neko cudi terenima u Gabeli i Ugljevik, to su sela obicna. Dovoljno je da pogledate stadion u Tuzli i na Kosevu koji nisu nista bolji ni ravniji od gore 2 pomenuta, samo su zeleniji pa se cini da su bolji. Na kosevu igracu 5 sekundi treba da smiri loptu. Ali nek je Begicu & co. bitan VAR i nova zgrada..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 mar 2019, 23:22

Sudije nam nista ne mogu! :kafa: Bravo za Osima, red je da se pocne dizati glas i to javno protiv ove bagre. Zamisli da Bundesku moze gledati 25% stanovnistva Njemacke i niko van nje. Qrac bi bi bila toliko popularna. :puke:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 mar 2019, 23:26

fks74 je napisao/la:Pita ga Babic: sta nedostaje zeljeznicaru, u ovom trenutku ? Kaze fali mu 18 bodova.
Dobar je morž..samo rekao je da fali bodeva...moramo biti baš originalni u prenosu informacija

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 04 mar 2019, 23:26

Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
SAMO ŠIROKI!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 mar 2019, 23:29

emir79 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Vratio se Osim što znači da se i Husara kočijaš vraća u Želju, svaka čast!

slika
Veceg g.ovneta od ovog lipicanera nema. Koji je ovo muljator i ljigavac to majka vise ne rađa.
Pa to mu je u opisu posla. Mislim ne branim ga, Bože sačuvaj, ali likovi koji se bave ovim moraju i bit takvi. Kanceri fudbala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 mar 2019, 23:32

since1948 je napisao/la:Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
bitne su kamere i kvalitet slike ali bitnija je platforma preko koje ide kanal: Džaba Moja tv da je i na nivou NBC-a kada je gleda 20 % stanovništva.Podijeli signal(ali ga i naplati) Telemahu,TV Totalu,platformama iz RS-a,iz Hercegovina vidjet ćeš gledanosti.Ja bi zbog naše lige trebao da izgubim i Formulu1,moto gp,i englesku i špansku ligu,da bi gledao naše i uz to dobijem TV Igman,City,TV Amnu..ma daj bježi bolan

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 mar 2019, 23:44

bravo za osima juniora. treba pokrenut hajku na ovaj bht pleme im neprofesionalno yebem. ne gledamo olimpijadu i nismo u 1980.
nek se trznu malo qovna neradnicka, sigurno je fino bit na drzavnim jaslama, primat platu a radit minimum minimuma od svog posla...

treba apelovat na medije da se pritisne i savez, i bht i bhtelecom, ko god ima moc da nesto promjeni, ovo ovako ne ide drugari. bas sam pokusao jucer gledat gosk i slobodu cisto eto... al zgadio mi se onaj daljinski nakon jednog poluvremena one slike koja me samo na ovo podsjeca i asociraslika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 mar 2019, 23:45

Sabinho je napisao/la:Sudije nam nista ne mogu! :kafa: Bravo za Osima, red je da se pocne dizati glas i to javno protiv ove bagre. Zamisli da Bundesku moze gledati 25% stanovnistva Njemacke i niko van nje. Qrac bi bi bila toliko popularna. :puke:
Ali ako utakmica nema na TV vise ce raje doci na stadion, to ti je logika N/FSBiH.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 04 mar 2019, 23:49

aqarius je napisao/la:
since1948 je napisao/la:Amawe puna podrska u javnoj borbi protiv ovog sabanluka. Dosta je vise njih i njihovih telekoma i uhljeba i zgrada. Nek prijenos i radi moja tv al nek da nekoj sposobnoj produkcijskoj kuci a ne levatima s bht
bitne su kamere i kvalitet slike ali bitnija je platforma preko koje ide kanal: Džaba Moja tv da je i na nivou NBC-a kada je gleda 20 % stanovništva.Podijeli signal(ali ga i naplati) Telemahu,TV Totalu,platformama iz RS-a,iz Hercegovina vidjet ćeš gledanosti.Ja bi zbog naše lige trebao da izgubim i Formulu1,moto gp,i englesku i špansku ligu,da bi gledao naše i uz to dobijem TV Igman,City,TV Amnu..ma daj bježi bolan
Pa normalno. Prodaj kanal svima i gotovo. Lakse ces i reklame okacit i bit ce isplative. A ne vako cancas 2 km od naroda i onda jos neko napravi link i svi gledaju dzabana
SAMO ŠIROKI!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.