Ama navijači će se pobune yeboga ti, dignu glas, bojkotuju, prozivaju, da bi ih ovi delegati (koji su valjda i sami navijači kluba) mogli skinuti, neću ja Misketa skidati sa pozicije jbtDenchi je napisao/la:Kakvi ba navijaci dragi faraone pa zar nije mehanizam taj pravni na snazi? Gdje pijuni smjene svog sefa ako ga pukne luda pa ode na godisnji I odbije da radi? Ili ako sjebe 3 miliona u nepovrat I ostavi vas u minusu I kreditima?Raonffa je napisao/la:
Sve počinje od navijača, ne tjera se trener jer se nekom u upravi ćefne, valjda to zavisi od rezultata odnosno od mišljenja većine navijača tog kluba. Čovjek otišao, neku drugi preuzeo funkciju trenera, šta je tu toliko čudno?
Pa ti si u jednom od postova rekao da se Miske nije mogao smijeniti na skupštini, ne bi "njegovi" to dali, kako sad odjednom se prepao i dao ostavku?
Deseti put ti govorim, zašto ih smijeniti ako rade dobro ili ako već sami odluče otići?
Možete smijeniti sve unutar UO, al' ne možete glavnog baju, Vincenta Tana, jer čovjek ima većinska prava u vašem klubu i prosto je nemoguće njega smijeniti kada je zapravo on FKS.
I eto sa tim u vezi, kao zaključak, po dvadeseti put u ova dva dana koliko se raspravljavmo, Tan i Amar/Miske uopšte nisu na istom levelu odgovornosti klubu.
Sto vise pricam s tobom sve se vidi manje organizacije
Mehanizam ne postoji, jer valjda bi neko rekao nesto da postojihej ne uzimat kredite! Hej sazivam skupstinu, izglasavamo nepovjerenje? Mane repa na racunu, racun blokiran...;aki mehanizmi
sve po planu islo? Pa sto ode?
Tana moze isplatit neko I doci ce drugi, a zasto ga smjeniti ako radi dobro, 8 miliona bolje od vasihuporedite rezultate kako je dosao
da se posluzim tvojom odbranom
A ni vi ne mozete ni misketa ni amara smjeniti bas kao ni mi Tana nego se tjesis da ce mu neki balo se dic I reci da je dobio otkaz sto je sf zestoki... I to znas
Ta trojica ne mogu ni imati istu odgovornost, jer je jedan platio nesto a drugi su to prisvojili...
E pa vidiš sada i ti govoriš zašto ga smijeniti ako radi dobro, a meni prigovaraš kad to kažem. Al' nejse nije to poenta, nebitno sad kako radi, hoću da ti kažem samo da ga ne možeš smijeniti, možeš ako on sam lično odluči da digne sidro. Ovamo su Amar i Miske dizali sidro al' su mogli i regularno biti smijenjeni, to evo dva dana pokušavam da ti kažem
A ono, u praksi to teško ide pošto svi oni imaju jaka leđa, al' je teoretski moguće, dok za Tana nije ni teoretski moguće, to je eto ta razlika, ništa više ništa manje.
Nebitno ko je kako došao na funkciju, samo ti kažem da se vi Tana ne možete riješiti tako što bi ga vi (navijači, uprava, delegati ili ko već) smijenili, pa čak ni u toj teoriji koja je kod nas moguća, to sam ti rekao i u prvom postu, a ti si odmah spucao kontru za Misketa i Amara i evo napisali smo tri stranice međusobnih postova ovdje o tome, stid me ove raje što čita