Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Raonffa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2019, 00:47

Denchi je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Sve počinje od navijača, ne tjera se trener jer se nekom u upravi ćefne, valjda to zavisi od rezultata odnosno od mišljenja većine navijača tog kluba. Čovjek otišao, neku drugi preuzeo funkciju trenera, šta je tu toliko čudno?

Pa ti si u jednom od postova rekao da se Miske nije mogao smijeniti na skupštini, ne bi "njegovi" to dali, kako sad odjednom se prepao i dao ostavku?

Deseti put ti govorim, zašto ih smijeniti ako rade dobro ili ako već sami odluče otići?

Možete smijeniti sve unutar UO, al' ne možete glavnog baju, Vincenta Tana, jer čovjek ima većinska prava u vašem klubu i prosto je nemoguće njega smijeniti kada je zapravo on FKS.

I eto sa tim u vezi, kao zaključak, po dvadeseti put u ova dva dana koliko se raspravljavmo, Tan i Amar/Miske uopšte nisu na istom levelu odgovornosti klubu.
Kakvi ba navijaci dragi faraone pa zar nije mehanizam taj pravni na snazi? Gdje pijuni smjene svog sefa ako ga pukne luda pa ode na godisnji I odbije da radi? Ili ako sjebe 3 miliona u nepovrat I ostavi vas u minusu I kreditima?

Sto vise pricam s tobom sve se vidi manje organizacije

Mehanizam ne postoji, jer valjda bi neko rekao nesto da postoji :rol: hej ne uzimat kredite! Hej sazivam skupstinu, izglasavamo nepovjerenje? Mane repa na racunu, racun blokiran...;aki mehanizmi :rol: sve po planu islo? Pa sto ode?

Tana moze isplatit neko I doci ce drugi, a zasto ga smjeniti ako radi dobro, 8 miliona bolje od vasih :rol: uporedite rezultate kako je dosao :rol: da se posluzim tvojom odbranom

A ni vi ne mozete ni misketa ni amara smjeniti bas kao ni mi Tana nego se tjesis da ce mu neki balo se dic I reci da je dobio otkaz sto je sf zestoki... I to znas

Ta trojica ne mogu ni imati istu odgovornost, jer je jedan platio nesto a drugi su to prisvojili...
Ama navijači će se pobune yeboga ti, dignu glas, bojkotuju, prozivaju, da bi ih ovi delegati (koji su valjda i sami navijači kluba) mogli skinuti, neću ja Misketa skidati sa pozicije jbt :mrgreen:

E pa vidiš sada i ti govoriš zašto ga smijeniti ako radi dobro, a meni prigovaraš kad to kažem. Al' nejse nije to poenta, nebitno sad kako radi, hoću da ti kažem samo da ga ne možeš smijeniti, možeš ako on sam lično odluči da digne sidro. Ovamo su Amar i Miske dizali sidro al' su mogli i regularno biti smijenjeni, to evo dva dana pokušavam da ti kažem :D

A ono, u praksi to teško ide pošto svi oni imaju jaka leđa, al' je teoretski moguće, dok za Tana nije ni teoretski moguće, to je eto ta razlika, ništa više ništa manje.

Nebitno ko je kako došao na funkciju, samo ti kažem da se vi Tana ne možete riješiti tako što bi ga vi (navijači, uprava, delegati ili ko već) smijenili, pa čak ni u toj teoriji koja je kod nas moguća, to sam ti rekao i u prvom postu, a ti si odmah spucao kontru za Misketa i Amara i evo napisali smo tri stranice međusobnih postova ovdje o tome, stid me ove raje što čita :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 01:16

Kako ti mislis da podobni misketovi ili amarovi pijuni mogu njih smjeniti, jednakom sansom moze reci Sabrina malezijcima da su dobili otkaz( koji zastupaju tana u uo) I finito

Svasta moze teoretski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 mar 2019, 01:28

Denchi je napisao/la:Kako ti mislis da podobni misketovi ili amarovi pijuni mogu njih smjeniti, jednakom sansom moze reci Sabrina malezijcima da su dobili otkaz( koji zastupaju tana u uo) I finito

Svasta moze teoretski
Ja, al' kad Misketa i Amara smijeniš, smijenio si ih za sva vremena (ili dok opet ne dobiju povjerenje tih ljudi, zavisi kako gledaš), a kad otjeraš te Malezijce ti nisi otjerao Tana, njegov udio u klubu svakako ostaje tu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 07 mar 2019, 02:29

Raonffa je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Kako ti mislis da podobni misketovi ili amarovi pijuni mogu njih smjeniti, jednakom sansom moze reci Sabrina malezijcima da su dobili otkaz( koji zastupaju tana u uo) I finito

Svasta moze teoretski
Ja, al' kad Misketa i Amara smijeniš, smijenio si ih za sva vremena (ili dok opet ne dobiju povjerenje tih ljudi, zavisi kako gledaš), a kad otjeraš te Malezijce ti nisi otjerao Tana, njegov udio u klubu svakako ostaje tu.
A zasto bi tjerao nekog ko je ulozio milione i jos uvjek ulaze? :D

P.S. Vas dvojica ste ko maratonci :lol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 06:52

Raonffa je napisao/la:

Svasta moze teoretski
Pa jesi teoretski otjerao tana, jer on vise nema nacin da upravlja klubom... eto zadovoljena tvoja pitalica, a to se nece desiti kao ni "mehamizmi" otkaza kod vas...

Zivio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 08:46

Wikipedia.
Pitar.

Osoba koja misli da Vlasnik kluba, Predsjednik i Trener imaju iste ovlasti i prava.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 mar 2019, 08:47

Dokoljenko je napisao/la:Wikipedia.
Pitar.

Osoba koja misli da Vlasnik kluba, Predsjednik i Trener imaju iste ovlasti i prava.
Wikipedia.
Dokoljenko.

Osoba koja je glupa ko qurac.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 08:48

alacious je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Wikipedia.
Pitar.

Wikipedia.

Pitar.

Osoba koja je glupa ko qurac.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 07 mar 2019, 08:50, ukupno mijenjano 1 put.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 mar 2019, 08:50

Kakav je bilde ovj dokurac :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 07 mar 2019, 08:57

Stroj1946 je napisao/la:Kakav je bilde ovj dokurac :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja gora budala sto sam mu i odgovorio, tek kasnije skontam sto ce to meni u zivotu, sa idiotom da se prepirem. Sam nick govori na kojem stepenu intelektualnog razvoja je doticni zapeo

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 mar 2019, 09:15

alacious je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Kakav je bilde ovj dokurac :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ja gora budala sto sam mu i odgovorio, tek kasnije skontam sto ce to meni u zivotu, sa idiotom da se prepirem. Sam nick govori na kojem stepenu intelektualnog razvoja je doticni zapeo
Krezuba plava masa. Sta si ocekivo drugo. Ima ih normalnih, al to je nekih 5%

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 10:10

Vjerujem da je tesko prihvatiti realnost koja je bolna po vase male mozgove. Pored toga sto smo kao klub klasa za vas, kao navijaci smo dvije klase iznad. Samo pogledajte sta smo ucinili za klub, koliko smo odani, najveca posjeta, svi parametri su tu ko nije bas totalno glup da shvati.

Trenutno, vi prvi dok smo mi u krizi, duplo vise navijaca na utakmici. Pokrijte se po glavi maleni, niste nas nivo uopste.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 07 mar 2019, 10:17

Pa i nismo vaš nivo, ne možete nas ni pogledom dohvatiti s strašne četvrte pozicije.

Ne znam ni što se raspravljate s ovim šlagerom.. Tipični onaj dupelizac što bi pakaš svima oblizao zarad lične koristi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 10:25

Sve stoji, krezav, slager, moron, hvala vam.

Zeljo je najveci klub u BiH. Manijaci su najbolji navijaci.

Vi ste treci, iza nas i Zrinjskog. Mozda i cetvrti.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 07 mar 2019, 11:54

Kad su bili prvi sa moržom, kupovinama i malverzacijama onda ništa drugo osim što su prvi. Sad kad su pali qurcu za uši, gledaju koliko ih ima na tekmi. Ovo su legende majke mi moje. @dokoljenko evo me pijem kafu u Revoluciji, dođi brat časti :bow:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 12:11

Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?

Denci@, lutko lijepa, pojasni nam.

Benkara@ Hvala na pozivu.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 12:14

Nije to nista dragi Vijetnamci. Oni su znali vec na pripremama "odskakat od lige".
Ipak, sve informacije treba uzeti i sa rezervom obzirom da tamošnji mediji još uvijek nisu shvatili da takmičenje u Premijer ligi BiH još uvijek nije gotovo i da nas očekuje još jedan krug utakmica u kojima FK Sarajevo još uvijek treba izboriti titulu.

Tako Vijetnamci navode da njihov biznismen stiže u Sarajevo 11. marta kako bi podigao trofej, pa bi gospodin Nathan mogao doživjeti iznenađenje već na sarajevskom aerodromu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2019, 12:23

Dokoljenko je napisao/la:Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?

Prodao svoja upravljacka prava(dio), kao da ja tebe pitam kako je sad Amaw glavni a bio Miske glavni, samo kod vas to ide bez para ;)
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 07 mar 2019, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2019, 12:23

Dokoljenko je napisao/la:Nije to nista dragi Vijetnamci. Oni su znali vec na pripremama "odskakat od lige".
Ipak, sve informacije treba uzeti i sa rezervom obzirom da tamošnji mediji još uvijek nisu shvatili da takmičenje u Premijer ligi BiH još uvijek nije gotovo i da nas očekuje još jedan krug utakmica u kojima FK Sarajevo još uvijek treba izboriti titulu.

Tako Vijetnamci navode da njihov biznismen stiže u Sarajevo 11. marta kako bi podigao trofej, pa bi gospodin Nathan mogao doživjeti iznenađenje već na sarajevskom aerodromu.
Ovosezonska odskocna daska nas odbacila 18 stepenica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 07 mar 2019, 12:37

Denchi je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Kako je moguce da Tan proda 60% kluba kada je on kod pitara "isto" kao Amar ili Miske u Zelji?

Prodao svoja upravljacka prava(dio), kao da ja tebe pitam kako je sad Amaw glavni a bio Miske glavni, samo kod vas to ide bez para ;)
Kako?
Upravni odbor FK Željezničar za šefa stručnog štaba imenovao je najtrofejnijeg bh. trenera, Amara Osima.
Vijetnamski biznismen tvrdi: Kupio sam 60 posto dionica FK Sarajevo

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.