Skupa ta casa vode ako ces mu radi toga platu davati.VolimTz je napisao/la:ASD je napisao/la:VolimTZ, tebi zivotna zelja na drzavne jasle upasti. Neka, neka, nadam se da ce Kojovic i to malo jada od vojske ukinuti pa da i vi malo radite.
Jesi li učestvovao u odbrambeno-oslobodilačkom ratu 92-95 ? Ako jesi halalim ti izjavljenu glupost.
Ali nešto slutim da nisi, pa ti mogu kao balavac od dvadeset i kusur fino odgovoriti. Pričaš o stvarima u koje se ne razumiješ, svoje mjesto sam krvavo zaradio, slobodno se raspitaj o čemu se radi. Bujrum da se mijenjamo ? Koliko bi dugo mogao izdržati ? Svaka tura mi je kao Afganistan, za ono što vi vidite kao državne jasle sam odavno otišao na mjesto gdje nema ni mame ni babe, ima samo brat Bošnjak kojeg prvi put u životu vidiš, možda te sutra spasi baš ona čaša vode koju on donese onda kada ti ne budeš mogao stati na noge. Niko je drugi neće donijeti, samo tvoja krv. Znam da ti je krivo što ovaj narod postoji, što prkosi svima i svemu, pa zar ti jado ne vidiš da je on preživio sve okupacije, genocide i domaće izdajnike (kao što si ti) još od 1463., zar misliš da će sada u ovoj slobodi nestati ? Jado, jadni, vrati se u rupu iz koje si izašao, jer vani za tebe nema ništa, tito je u grobu, mrtav kao i njegov kvaziprojekt, i dok je nas neće se više vratiti. Ova vojska jadniče, je administrativna, nije ni defanzivna ni ofanzivna, brine se za to da ovaj narod više nikada ne bude goloruk. A tebi ako se ne sviđa napusti sve i idi, Bosne ima i bez tebe, da Bog da te branila JNA.
Ti pricas ovdje o nekom patriotizmu, a uvalit ces se na budzet, to je za mene licemjerno.