Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 08 mar 2019, 17:18

VolimTz je napisao/la:
ASD je napisao/la:VolimTZ, tebi zivotna zelja na drzavne jasle upasti. Neka, neka, nadam se da ce Kojovic i to malo jada od vojske ukinuti pa da i vi malo radite.

Jesi li učestvovao u odbrambeno-oslobodilačkom ratu 92-95 ? Ako jesi halalim ti izjavljenu glupost.

Ali nešto slutim da nisi, pa ti mogu kao balavac od dvadeset i kusur fino odgovoriti. Pričaš o stvarima u koje se ne razumiješ, svoje mjesto sam krvavo zaradio, slobodno se raspitaj o čemu se radi. Bujrum da se mijenjamo ? Koliko bi dugo mogao izdržati ? Svaka tura mi je kao Afganistan, za ono što vi vidite kao državne jasle sam odavno otišao na mjesto gdje nema ni mame ni babe, ima samo brat Bošnjak kojeg prvi put u životu vidiš, možda te sutra spasi baš ona čaša vode koju on donese onda kada ti ne budeš mogao stati na noge. Niko je drugi neće donijeti, samo tvoja krv. Znam da ti je krivo što ovaj narod postoji, što prkosi svima i svemu, pa zar ti jado ne vidiš da je on preživio sve okupacije, genocide i domaće izdajnike (kao što si ti) još od 1463., zar misliš da će sada u ovoj slobodi nestati ? Jado, jadni, vrati se u rupu iz koje si izašao, jer vani za tebe nema ništa, tito je u grobu, mrtav kao i njegov kvaziprojekt, i dok je nas neće se više vratiti. Ova vojska jadniče, je administrativna, nije ni defanzivna ni ofanzivna, brine se za to da ovaj narod više nikada ne bude goloruk. A tebi ako se ne sviđa napusti sve i idi, Bosne ima i bez tebe, da Bog da te branila JNA.
Skupa ta casa vode ako ces mu radi toga platu davati.

Ti pricas ovdje o nekom patriotizmu, a uvalit ces se na budzet, to je za mene licemjerno.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 08 mar 2019, 17:56, ukupno mijenjano 2 puta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 mar 2019, 17:54

Budzetlije, ridjobradi, prva dijasporska bojna k'o u Krajini obecana za vrijeme rata a nikad formirana i tako u krug.

Nemojte nas samo vise vi braniti eto. :bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 mar 2019, 18:11

ASD je napisao/la:

Ti pricas ovdje o nekom patriotizmu, a uvalit ces se na budzet, to je za mene licemjerno.
Izdaci na vojsku su minimalni, a ona je taman tolika da može održavati oružje, čuvati municiju i pomoći u elementarnim nepogodama. Pričamo o tome kao da imamo 100k vojnih lica. Smiješno.

Ništa ti nisi shvatio, samo zato što ne želiš. Sve ono što pišeš je odraz tvoje tjeskobe i mržnje prema sebi i svojima.

Pojedi se. Bosna iznad svih !

EDIT: I nemoj me više uzimati u usta molim te.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 mar 2019, 20:00

VolimTz je napisao/la:
ASD je napisao/la:

Izdaci na vojsku su minimalni, a ona je taman tolika da može održavati oružje, čuvati municiju i pomoći u elementarnim nepogodama. Pričamo o tome kao da imamo 100k vojnih lica. Smiješno.

Ništa ti nisi shvatio, samo zato što ne želiš. Sve ono što pišeš je odraz tvoje tjeskobe i mržnje prema sebi i svojima.

Pojedi se. Bosna iznad svih !

EDIT: I nemoj me više uzimati u usta molim te.

bez uvrede, al ti nemaš pojma o stanju u vojsci.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 mar 2019, 20:01

Ja, Vaha i Sofa smo pjani, idemo pićke na Usino ganjat da idemo u Irsku
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 08 mar 2019, 20:01

Najbolje da nemamo nikako vojske, onda komotno možemo i državu ukinuti.
Walk on, with hope in your hearts.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 mar 2019, 20:13

alan_kardec je napisao/la:bez uvrede, al ti nemaš pojma o stanju u vojsci.
Ma pojma nemam.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 mar 2019, 20:24

VolimTz je napisao/la:
Ma pojma nemam.

naravno da nemaš čim pišeš da su izdaci za vojsku minimalni. Za tvoju informaciju, izdaci su, za naše uslove, ogromni. Kad su već ogromni, da su bar neke osnovne stvari unutar vojske uređene i da funkcionišu, kad ono sve kontra od toga... Ustvari, vojska je jedno od ogledala države.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 mar 2019, 20:28

alan_kardec je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Ma pojma nemam.

naravno da nemaš čim pišeš da su izdaci za vojsku minimalni. Za tvoju informaciju, izdaci su, za naše uslove, ogromni. Kad su već ogromni, da su bar neke osnovne stvari unutar vojske uređene i da funkcionišu, kad ono sve kontra od toga...
Ma kakav ja ... U poređenju s drugim državama nisu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 mar 2019, 20:45

nije fazon samo skršiti milione na vojsku samo zato što i komšije skrše, već da se ti milioni koliko god ih bilo, usmjere u prave stvari, da se pametno ulože, da se popravlja stanje u vojsci... al to se ne dešava. Milioni se ulažu, a stanje je sve gore.
RIP Adis Selmanović

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 mar 2019, 20:50

alan_kardec je napisao/la:nije fazon samo skršiti milione na vojsku samo zato što i komšije skrše, već da se ti milioni koliko god ih bilo, usmjere u prave stvari, da se pametno ulože, da se popravlja stanje u vojsci... al to se ne dešava. Milioni se ulažu, a stanje je sve gore.
Kako si nezahvalan a možeš birati između makarona s kajmakom i sa kečapom :mrgreen:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 08 mar 2019, 21:15

Nisam ni jednoj zeni cestitao danasnji kommunisticki praznik.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 08 mar 2019, 21:16

JackTheStripper je napisao/la:Nisam ni jednoj zeni cestitao danasnji kommunisticki praznik.
Zato sto nemas kome
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 mar 2019, 21:17

Hrana je tu najmanji problem. Kad debili počnu da se javljaju pa se žale na yebene konzerve sa isteklim rokom... :facepalm:
RIP Adis Selmanović

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 mar 2019, 21:22

JackTheStripper je napisao/la:Nisam ni jednoj zeni cestitao danasnji kommunisticki praznik.
A zato plačeš na Sex i Ljubav

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 mar 2019, 21:23

harden je napisao/la:
Zato sto nemas kome
:rol: :rol: :rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2019, 21:36

:lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 mar 2019, 21:47

alan_kardec je napisao/la:nije fazon samo skršiti milione na vojsku samo zato što i komšije skrše, već da se ti milioni koliko god ih bilo, usmjere u prave stvari, da se pametno ulože, da se popravlja stanje u vojsci... al to se ne dešava. Milioni se ulažu, a stanje je sve gore.
Ma ukinut, čuvat će nas komšije.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 mar 2019, 21:48

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 mar 2019, 21:51

Kakva je ovo danas bila voznja vozom za studente ( predpostavljam) sa 15+ vagona ? Ovo par vagona sto sam primjetio ubi narodna uz obilne kolicine alkohola :mrgreen:
!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.