Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Chat
Jel fakat nemoguce nasti stelu za vozacki u sa?
Nesto ne vjerujem u tu pricu da kod nas nesto ne mozes zavrsiti za pare
Zašto ga ne položiš normalno?Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel fakat nemoguce nasti stelu za vozacki u sa?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Imas nepisano pravilo polaganja vozackih, pogotov u manjim sredinama, gdje ces 80 % (opet zavisno od komisije) pasti na prvom pokusaju.
Kada sam polagao bile su kamere koje snimaju u cetiri pravca i tu nema stele za bocno i prakranje u rikverc. Ali, mogao te oboriti da te navede na pogresan manevar.
Sve se moze, obicno se zavrsavalo placanjem rucka u nekom restoranu, znaci ne dajes instruktoru direktno u ruke, vec mu kazes da si rezervisao... To te opet dodje isto kao da ponovis + imas rizik da je novi pokusaj novi instruktor pa opet placaj..
Ja sam polozio od drugog puta (iako vecini kaem od prve, ono gdje ce vozacina past), prvi pokusaj zavrsio neslavno. Vozac neke pekare mi stao i pokazao da se mogu ukljucit a to je naravno uzimanje prednosti sa sporedne ceste. Kasnije sam naravno trazio tog covjeka al...
Kada sam polagao bile su kamere koje snimaju u cetiri pravca i tu nema stele za bocno i prakranje u rikverc. Ali, mogao te oboriti da te navede na pogresan manevar.
Sve se moze, obicno se zavrsavalo placanjem rucka u nekom restoranu, znaci ne dajes instruktoru direktno u ruke, vec mu kazes da si rezervisao... To te opet dodje isto kao da ponovis + imas rizik da je novi pokusaj novi instruktor pa opet placaj..
Ja sam polozio od drugog puta (iako vecini kaem od prve, ono gdje ce vozacina past), prvi pokusaj zavrsio neslavno. Vozac neke pekare mi stao i pokazao da se mogu ukljucit a to je naravno uzimanje prednosti sa sporedne ceste. Kasnije sam naravno trazio tog covjeka al...
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 mar 2019, 09:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Bio je u Tz neki levat, uzme dvije stoje i kae položićeš, ti položiš sam od sebe on ostavi sebi pare, ti padneš on to vrati i kaže razbolio se neki iz komisije pa neko drugi uletioASD je napisao/la:Kod sebe u gradu, sjecam se vremena kad nije bilo teorije poloziti bez stele. Prije 15-20 godina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- ASD
- Kontakt:
Ma vozacki su sranja. Skoro uvijek te moze oboriti jer ima dosta procjene nisu sve tehnicke stvari, a i na tehnicke pogreske te moze navesti tako da ce te navoditi na neke hajmo reci teze stvari za izvesti.Penaltiky je napisao/la:Bio je u Tz neki levat, uzme dvije stoje i kae položićeš, ti položiš sam od sebe on ostavi sebi pare, ti padneš on to vrati i kaže razbolio se neki iz komisije pa neko drugi uletioASD je napisao/la:Kod sebe u gradu, sjecam se vremena kad nije bilo teorije poloziti bez stele. Prije 15-20 godina.
Ali je kod nas bilo vrijeme nekad prije 15-20 godina da bez stoje dzaba dolazis, neces nikad poloziti.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
- alan_kardec
- Kontakt:
nadrealna scena sinoć ispred scc. baba prosi ondje na onom ćošku kad se krene na onaj otvoreni parking. Prilaze joj dva migranta starosti između 20 i 25 godina. Jedan je miluje po glavi i govori joj nešto na francuskom, čini mi se. Baba vadi nekoliko kovanica iz one posudice i dade mu...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ne bih se slozio, meni je progledao kroz prste i to bas. Haj sto mi se auto ugasilo jbg od treme, ostalo u drugoj i ja da krenem ugasi se i to na kruznom. Jos jednom mi ostalo u drugoj, sreca krenuo sam, kad on mi govori opusti se, vrati u manji stepen prenosa.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
Dosao gore na onaj zadnji kruzni, kod poligona, i kako uvijek ima parkiranih auta u tvojoj traci, moras dat lijevi zmigavac i zaobici. Ja sve to uradio, pogledao retrovizor, krenem kad proleti Passat pored mene. Skontam nisam bacio blic pogled. Jbg kontam pao, to samo nosi 100 boba, uradim jos rucnu i nazad na poligon. Kaze imao si gresku od 100 bodova, tamo vamo, al eto posto je bilo na samom kraju rute, mogu ti oprostiti. Na kraju 90 bodva i polozio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Danas mi je polaganje, daj Boze da budem tvoje sreceKaunas je napisao/la:Ne bih se slozio, meni je progledao kroz prste i to bas. Haj sto mi se auto ugasilo jbg od treme, ostalo u drugoj i ja da krenem ugasi se i to na kruznom. Jos jednom mi ostalo u drugoj, sreca krenuo sam, kad on mi govori opusti se, vrati u manji stepen prenosa.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
Dosao gore na onaj zadnji kruzni, kod poligona, i kako uvijek ima parkiranih auta u tvojoj traci, moras dat lijevi zmigavac i zaobici. Ja sve to uradio, pogledao retrovizor, krenem kad proleti Passat pored mene. Skontam nisam bacio blic pogled. Jbg kontam pao, to samo nosi 100 boba, uradim jos rucnu i nazad na poligon. Kaze imao si gresku od 100 bodova, tamo vamo, al eto posto je bilo na samom kraju rute, mogu ti oprostiti. Na kraju 90 bodva i polozio.
Sretno.Sarajlijica1946 je napisao/la:Danas mi je polaganje, daj Boze da budem tvoje sreceKaunas je napisao/la:Ne bih se slozio, meni je progledao kroz prste i to bas. Haj sto mi se auto ugasilo jbg od treme, ostalo u drugoj i ja da krenem ugasi se i to na kruznom. Jos jednom mi ostalo u drugoj, sreca krenuo sam, kad on mi govori opusti se, vrati u manji stepen prenosa.Sarajlijica1946 je napisao/la:Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
15.10.2013.
Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Walk on, with hope in your hearts.
Prijatelj sve odradio super i zadnju ulicu prije kraja vatrogasci iza njega i nije usporio i stao u stranu i obori ga.artemis77 je napisao/la:Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma debilana. U SAD-u dobiješ vozačku bez ikakvih zavrzlama, otac ti može bit instruktor.Lillard je napisao/la:Prijatelj sve odradio super i zadnju ulicu prije kraja vatrogasci iza njega i nije usporio i stao u stranu i obori ga.artemis77 je napisao/la:Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Walk on, with hope in your hearts.
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se slozio da je debilana, kod nas generalno ima puno vozacki nepismenih vozaca.artemis77 je napisao/la:Ma debilana. U SAD-u dobiješ vozačku bez ikakvih zavrzlama, otac ti može bit instruktor.Lillard je napisao/la:Prijatelj sve odradio super i zadnju ulicu prije kraja vatrogasci iza njega i nije usporio i stao u stranu i obori ga.artemis77 je napisao/la:Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Nek padne malo snijega, slobodno garaziraj auto jer ljudi ne znaju voziti.
Najjace mi je kod nasih ljudi kad kazu, nisam ja kriv, nisam mogao zakociti.
Pa debilu, led je, ne mozes u cent kociti.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam prošao, dao 100 na štelu, na kraju mi frajer govori položio si zahvaljujući instruktoru
a jedina greška mi bila što nisam stao pješaku mimo zebre
sad mogu reci za sebe da sam dobar vozac, maksimalno oprezan i dalje. Iako su počeci fakat bili trnoviti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
I ja za sebe mogu reci da sam dobar vozac, prije svega zahvaljujuci svojoj smirenosti i strpljivosti.
Smatram da je svako dobar vozac ko ne cini prekrsaje bez podmicivanja i ne izaziva saobracajne nesrece.
Smatram da je svako dobar vozac ko ne cini prekrsaje bez podmicivanja i ne izaziva saobracajne nesrece.