Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Osim13
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Osim13 » 09 mar 2019, 09:25

Jope kiša
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2019, 09:27

Jel fakat nemoguce nasti stelu za vozacki u sa?
Nesto ne vjerujem u tu pricu da kod nas nesto ne mozes zavrsiti za pare :think:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 mar 2019, 09:29

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel fakat nemoguce nasti stelu za vozacki u sa?
Nesto ne vjerujem u tu pricu da kod nas nesto ne mozes zavrsiti za pare :think:
Zašto ga ne položiš normalno?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 mar 2019, 09:30

Kod sebe u gradu, sjecam se vremena kad nije bilo teorije poloziti bez stele. Prije 15-20 godina.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 09 mar 2019, 09:33

Imas nepisano pravilo polaganja vozackih, pogotov u manjim sredinama, gdje ces 80 % (opet zavisno od komisije) pasti na prvom pokusaju.

Kada sam polagao bile su kamere koje snimaju u cetiri pravca i tu nema stele za bocno i prakranje u rikverc. Ali, mogao te oboriti da te navede na pogresan manevar.

Sve se moze, obicno se zavrsavalo placanjem rucka u nekom restoranu, znaci ne dajes instruktoru direktno u ruke, vec mu kazes da si rezervisao... To te opet dodje isto kao da ponovis + imas rizik da je novi pokusaj novi instruktor pa opet placaj..

Ja sam polozio od drugog puta (iako vecini kaem od prve, ono gdje ce vozacina past), prvi pokusaj zavrsio neslavno. Vozac neke pekare mi stao i pokazao da se mogu ukljucit a to je naravno uzimanje prednosti sa sporedne ceste. Kasnije sam naravno trazio tog covjeka al...
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 mar 2019, 09:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 09 mar 2019, 09:34

ASD je napisao/la:Kod sebe u gradu, sjecam se vremena kad nije bilo teorije poloziti bez stele. Prije 15-20 godina.
Bio je u Tz neki levat, uzme dvije stoje i kae položićeš, ti položiš sam od sebe on ostavi sebi pare, ti padneš on to vrati i kaže razbolio se neki iz komisije pa neko drugi uletio :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 mar 2019, 09:38

Penaltiky je napisao/la:
ASD je napisao/la:Kod sebe u gradu, sjecam se vremena kad nije bilo teorije poloziti bez stele. Prije 15-20 godina.
Bio je u Tz neki levat, uzme dvije stoje i kae položićeš, ti položiš sam od sebe on ostavi sebi pare, ti padneš on to vrati i kaže razbolio se neki iz komisije pa neko drugi uletio :rol:
Ma vozacki su sranja. Skoro uvijek te moze oboriti jer ima dosta procjene nisu sve tehnicke stvari, a i na tehnicke pogreske te moze navesti tako da ce te navoditi na neke hajmo reci teze stvari za izvesti.
Ali je kod nas bilo vrijeme nekad prije 15-20 godina da bez stoje dzaba dolazis, neces nikad poloziti.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2019, 09:49

Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 mar 2019, 11:27

nadrealna scena sinoć ispred scc. baba prosi ondje na onom ćošku kad se krene na onaj otvoreni parking. Prilaze joj dva migranta starosti između 20 i 25 godina. Jedan je miluje po glavi i govori joj nešto na francuskom, čini mi se. Baba vadi nekoliko kovanica iz one posudice i dade mu... :tokralju: :tokralju:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 mar 2019, 11:42

Sarajlijica1946 je napisao/la:Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
Ne bih se slozio, meni je progledao kroz prste i to bas. Haj sto mi se auto ugasilo jbg od treme, ostalo u drugoj i ja da krenem ugasi se i to na kruznom. Jos jednom mi ostalo u drugoj, sreca krenuo sam, kad on mi govori opusti se, vrati u manji stepen prenosa. :mrgreen:

Dosao gore na onaj zadnji kruzni, kod poligona, i kako uvijek ima parkiranih auta u tvojoj traci, moras dat lijevi zmigavac i zaobici. Ja sve to uradio, pogledao retrovizor, krenem kad proleti Passat pored mene. Skontam nisam bacio blic pogled. Jbg kontam pao, to samo nosi 100 boba, uradim jos rucnu i nazad na poligon. Kaze imao si gresku od 100 bodova, tamo vamo, al eto posto je bilo na samom kraju rute, mogu ti oprostiti. Na kraju 90 bodva i polozio. :D
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 09 mar 2019, 11:44

:rol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 09 mar 2019, 11:53

Kaunas je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Brutalni su sad, samo obaraju. Ne prastaju nista, valjda pune budzet haj ga znaj
Ne bih se slozio, meni je progledao kroz prste i to bas. Haj sto mi se auto ugasilo jbg od treme, ostalo u drugoj i ja da krenem ugasi se i to na kruznom. Jos jednom mi ostalo u drugoj, sreca krenuo sam, kad on mi govori opusti se, vrati u manji stepen prenosa. :mrgreen:

Dosao gore na onaj zadnji kruzni, kod poligona, i kako uvijek ima parkiranih auta u tvojoj traci, moras dat lijevi zmigavac i zaobici. Ja sve to uradio, pogledao retrovizor, krenem kad proleti Passat pored mene. Skontam nisam bacio blic pogled. Jbg kontam pao, to samo nosi 100 boba, uradim jos rucnu i nazad na poligon. Kaze imao si gresku od 100 bodova, tamo vamo, al eto posto je bilo na samom kraju rute, mogu ti oprostiti. Na kraju 90 bodva i polozio. :D
Danas mi je polaganje, daj Boze da budem tvoje srece

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 mar 2019, 12:04

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:

Danas mi je polaganje, daj Boze da budem tvoje srece
Sretno. :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 09 mar 2019, 12:10

Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Walk on, with hope in your hearts.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 mar 2019, 12:17

artemis77 je napisao/la:Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Prijatelj sve odradio super i zadnju ulicu prije kraja vatrogasci iza njega i nije usporio i stao u stranu i obori ga. :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 09 mar 2019, 13:00

Lillard je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Ja sam s još dvojicom išao na instrukcije . Od nas tri padne ovaj što je najbolje vozio, jer je ušao u jednosmjernu ulicu i vozio lijevom stranom.
Prijatelj sve odradio super i zadnju ulicu prije kraja vatrogasci iza njega i nije usporio i stao u stranu i obori ga. :mrgreen:
Ma debilana. U SAD-u dobiješ vozačku bez ikakvih zavrzlama, otac ti može bit instruktor.
Walk on, with hope in your hearts.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 mar 2019, 14:25

artemis77 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Ma debilana. U SAD-u dobiješ vozačku bez ikakvih zavrzlama, otac ti može bit instruktor.
Ne bih se slozio da je debilana, kod nas generalno ima puno vozacki nepismenih vozaca.
Nek padne malo snijega, slobodno garaziraj auto jer ljudi ne znaju voziti.

Najjace mi je kod nasih ljudi kad kazu, nisam ja kriv, nisam mogao zakociti.
Pa debilu, led je, ne mozes u cent kociti.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 mar 2019, 15:37

Ja sam prošao, dao 100 na štelu, na kraju mi frajer govori položio si zahvaljujući instruktoru :mrgreen: a jedina greška mi bila što nisam stao pješaku mimo zebre :urnebes: sad mogu reci za sebe da sam dobar vozac, maksimalno oprezan i dalje. Iako su počeci fakat bili trnoviti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 mar 2019, 15:45

I ja za sebe mogu reci da sam dobar vozac, prije svega zahvaljujuci svojoj smirenosti i strpljivosti.
Smatram da je svako dobar vozac ko ne cini prekrsaje bez podmicivanja i ne izaziva saobracajne nesrece.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 mar 2019, 15:46

Smatram da su vozači fejk taksija najbolji vozači
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.