FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:26

sekula je napisao/la:@pirketm87

donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ? :D

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:28

Pirke_TM87 je napisao/la:

donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ? :D
da nije 0-0 :mrgreen: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 00:29

Cola je malo igrao da bi dobio prolaznu ocjenu......sto se tice Rovcanina, kao igrac mi se jako svidjao bas zbog te svoje pozitivne drskosti, medjutim frajer se ponasa kao da ima menstruaciju svaki mjesec....kad dobije priliku, ne iskoristi je, stavise, pokaze svoju limitiranost.....ne mislim da je dzaba bio na tribinama danas.....

@pirketm87

za promjenu 1:1, haaaa? 2 frljoke u mrezi :lol:
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 25 okt 2010, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:30

tenk je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:

da nije 0-0 :mrgreen: :mrgreen:
Ma vidjet ces, necu nista da ti govorim ;) Ja ne znam jel ovi nasi i njihovi predstavnici kluba ganjaju neku cifru nerjesenih rezultata da se bar po necemu upisemo u Ginisovu knjigu rekorda. Pa za koju godinu ce sramota biti pogledati statistiku odigranih derby-a! Vec sada prvo sto u oko upada je broj utakmica koje su bile nerjesene!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 okt 2010, 00:41

edotm87 je napisao/la:
tenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?
bratska grupa... :roll:
moze neko objasnjenje :?:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 okt 2010, 00:43

19TM87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Tica by himself :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?
slika

frrrrrrrrrkyyy lijeci kompleks :D
Jedva sal ugledah od glave mu :mrgreen:

Hocemo malene u kupu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 25 okt 2010, 00:43

Kakve se samo bolesne pjesme pjevaju,pljuvanje velikana moze izmisliti samo neko sa turbo folk furkom,gospoda.
U vezi utakmice nema se sta puno reci nego da je bila veoma losa.U slucaju da ne povedemo do neke sezdesete minute pocinje ona glupa igra sa ubacivanjem lopti u sesnesterac,ovi izbijati loptu itd.Nista, igra bez ideje nije ni mogla donijeti neki rezultat.Nisam razocaran,ipak je to derbi.Treba se okrenuti utakmici u Mostaru,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,Zrinjski u maloj krizi,vjerovatno bez nekih ambicija u ovoj sezoni,a tamo imamo korektno sudjenje!

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:48

al laze boksera :mrgreen:
POSTAO MI JE DRAG!
a i željo zaista teško daje golove bez laze, valjda lik navlači na sebe a ovi kucaju :mrgreen: :mrgreen:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 okt 2010, 00:49

Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stida :mrgreen:

A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledali

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 okt 2010, 00:53

Strauss je napisao/la:

al' fkt' ne kontam..otkud uopste BBB na Grbavici :?: odakle vam to :?: :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 25 okt 2010, 00:55

Večeras prilikom vraćanja sa utakmice ide 5-6 momaka koji su pričali na engleskom,svaki od njih je obilježja Željezničara imao i polako kroz priču(ono što znam engleskog)kažu da su ih manijaci pozitivno iznenadili, naš najbolji igrač M.Bešlija..
Hajde lazare,hajde Lazare..

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:55

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
Strauss je napisao/la:

al' fkt' ne kontam..otkud uopste BBB na Grbavici :?: odakle vam to :?: :roll:
rekao je oficijelni spiker:
Pozdrav Bad Blue Boysima koji se nalaze na stadionu Grbavica!
Zadnja izmjena: tenk, dana/u 25 okt 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 25 okt 2010, 00:56

Hahahahahahaha dobro su vam ljudi rekli vi ste samo losa kopija njihovog sjevera

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:58

Popović Lazar je napisao/la:Večeras prilikom vraćanja sa utakmice ide 5-6 momaka koji su pričali na engleskom,svaki od njih je obilježja Željezničara imao i polako kroz priču(ono što znam engleskog)kažu da su ih manijaci pozitivno iznenadili, naš najbolji igrač M.Bešlija..
bili su momci ispred mene, koliko sam čuo iz Australije su...
bili su vatreniji u nekim situacijama od nas :mrgreen:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 00:59

Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 25 okt 2010, 01:03

Stvarno je zalosno da predsjednik jednog kluba zagovara mrznju medju navijacima samo zato da bi bio smijesan,ne obracajuci paznju na to da nam cvijeta huliganizam.Kakav krkan!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 okt 2010, 01:03

samo sarajevo je napisao/la:Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
Pa covjece visis na ovoj temi. Pa zar si toliki bolesnik, zar moras na svaku odgovoriti. Imas li pametnijeg posal od prepucavanja preko foruma od jutra do mraka. Lijeci se, ozbiljno...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 25 okt 2010, 01:04

Strauss je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
Pa covjece visis na ovoj temi. Pa zar si toliki bolesnik, zar moras na svaku odgovoriti. Imas li pametnijeg posal od prepucavanja preko foruma od jutra do mraka. Lijeci se, ozbiljno...
HAHA ja visim na ovoj temi jesi dobar ti?

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 01:05

Cekaj malo huligancicu, odakle si ti to vidio, haaa? Vjerovatno na televiziji ili na LED-u.......Sta ces kad si veliki navijac, pa utakmicu koja, s obzirom na radost poslije nje, tvom klubu znaci biti ili ne biti, propratis bas ono tipicno "navijacki"......koliko je bio rezultat?
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2010, 01:05

Kako ce Zijad, izrod koji se javno pred kamerama stidi rođenog oca samo zato što je navijac Želje, dobiti negdje batine zbog ovog nazivanja manijaka ciganima.
Auuu Zijo zijo, pa necemo tako paša...to se treba žestoko sankcionisati.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 okt 2010, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: StarmoCity i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []