Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ?sekula je napisao/la:@pirketm87
donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
da nije 0-0Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ?sekula je napisao/la:@pirketm87
donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili
Cola je malo igrao da bi dobio prolaznu ocjenu......sto se tice Rovcanina, kao igrac mi se jako svidjao bas zbog te svoje pozitivne drskosti, medjutim frajer se ponasa kao da ima menstruaciju svaki mjesec....kad dobije priliku, ne iskoristi je, stavise, pokaze svoju limitiranost.....ne mislim da je dzaba bio na tribinama danas.....
@pirketm87
za promjenu 1:1, haaaa? 2 frljoke u mrezi
@pirketm87
za promjenu 1:1, haaaa? 2 frljoke u mrezi
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 25 okt 2010, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma vidjet ces, necu nista da ti govorimtenk je napisao/la:da nije 0-0Pirke_TM87 je napisao/la:Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ?sekula je napisao/la:@pirketm87
donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......![]()
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
moze neko objasnjenjeedotm87 je napisao/la:bratska grupa...tenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
- bistrikboy
- Kontakt:
Jedva sal ugledah od glave mu19TM87 je napisao/la:UPS je napisao/la:Tica by himself![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?
frrrrrrrrrkyyy lijeci kompleks
Hocemo malene u kupu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
titula2010
- Kontakt:
Kakve se samo bolesne pjesme pjevaju,pljuvanje velikana moze izmisliti samo neko sa turbo folk furkom,gospoda.
U vezi utakmice nema se sta puno reci nego da je bila veoma losa.U slucaju da ne povedemo do neke sezdesete minute pocinje ona glupa igra sa ubacivanjem lopti u sesnesterac,ovi izbijati loptu itd.Nista, igra bez ideje nije ni mogla donijeti neki rezultat.Nisam razocaran,ipak je to derbi.Treba se okrenuti utakmici u Mostaru,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,Zrinjski u maloj krizi,vjerovatno bez nekih ambicija u ovoj sezoni,a tamo imamo korektno sudjenje!
U vezi utakmice nema se sta puno reci nego da je bila veoma losa.U slucaju da ne povedemo do neke sezdesete minute pocinje ona glupa igra sa ubacivanjem lopti u sesnesterac,ovi izbijati loptu itd.Nista, igra bez ideje nije ni mogla donijeti neki rezultat.Nisam razocaran,ipak je to derbi.Treba se okrenuti utakmici u Mostaru,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,Zrinjski u maloj krizi,vjerovatno bez nekih ambicija u ovoj sezoni,a tamo imamo korektno sudjenje!
al laze boksera
POSTAO MI JE DRAG!
a i željo zaista teško daje golove bez laze, valjda lik navlači na sebe a ovi kucaju

POSTAO MI JE DRAG!
a i željo zaista teško daje golove bez laze, valjda lik navlači na sebe a ovi kucaju
Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stidatenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?
A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledali
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
al' fkt' ne kontam..otkud uopste BBB na GrbaviciStrauss je napisao/la:Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stidatenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?![]()
A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledali
Fenerbahçe SK...1907♥
1921♥
1921♥
- Popović Lazar
- Kontakt:
Večeras prilikom vraćanja sa utakmice ide 5-6 momaka koji su pričali na engleskom,svaki od njih je obilježja Željezničara imao i polako kroz priču(ono što znam engleskog)kažu da su ih manijaci pozitivno iznenadili, naš najbolji igrač M.Bešlija..
Hajde lazare,hajde Lazare..
rekao je oficijelni spiker:eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:al' fkt' ne kontam..otkud uopste BBB na GrbaviciStrauss je napisao/la:Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stidatenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?![]()
A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledaliodakle vam to
![]()
Pozdrav Bad Blue Boysima koji se nalaze na stadionu Grbavica!
Zadnja izmjena: tenk, dana/u 25 okt 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Hahahahahahaha dobro su vam ljudi rekli vi ste samo losa kopija njihovog sjevera
bili su momci ispred mene, koliko sam čuo iz Australije su...Popović Lazar je napisao/la:Večeras prilikom vraćanja sa utakmice ide 5-6 momaka koji su pričali na engleskom,svaki od njih je obilježja Željezničara imao i polako kroz priču(ono što znam engleskog)kažu da su ih manijaci pozitivno iznenadili, naš najbolji igrač M.Bešlija..
bili su vatreniji u nekim situacijama od nas
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
-
titula2010
- Kontakt:
Stvarno je zalosno da predsjednik jednog kluba zagovara mrznju medju navijacima samo zato da bi bio smijesan,ne obracajuci paznju na to da nam cvijeta huliganizam.Kakav krkan!
Pa covjece visis na ovoj temi. Pa zar si toliki bolesnik, zar moras na svaku odgovoriti. Imas li pametnijeg posal od prepucavanja preko foruma od jutra do mraka. Lijeci se, ozbiljno...samo sarajevo je napisao/la:Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
-
samo sarajevo
- Kontakt:
HAHA ja visim na ovoj temi jesi dobar ti?Strauss je napisao/la:Pa covjece visis na ovoj temi. Pa zar si toliki bolesnik, zar moras na svaku odgovoriti. Imas li pametnijeg posal od prepucavanja preko foruma od jutra do mraka. Lijeci se, ozbiljno...samo sarajevo je napisao/la:Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
Cekaj malo huligancicu, odakle si ti to vidio, haaa? Vjerovatno na televiziji ili na LED-u.......Sta ces kad si veliki navijac, pa utakmicu koja, s obzirom na radost poslije nje, tvom klubu znaci biti ili ne biti, propratis bas ono tipicno "navijacki"......koliko je bio rezultat?samo sarajevo je napisao/la:Kud nisu pustili crnog Lazara da dodje do Hilme da mu ocita lekciju! BBB sta reci jad i cemer haha nekad Torcida sad BBB nekad Torcin trans na jugu bruka i sramota
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Kako ce Zijad, izrod koji se javno pred kamerama stidi rođenog oca samo zato što je navijac Želje, dobiti negdje batine zbog ovog nazivanja manijaka ciganima.
Auuu Zijo zijo, pa necemo tako paša...to se treba žestoko sankcionisati.
Auuu Zijo zijo, pa necemo tako paša...to se treba žestoko sankcionisati.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 25 okt 2010, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.