FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

faba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la faba » 25 okt 2010, 00:02

Pirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
Imas i istomisljenika
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 3870_n.jpg

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:04

izjava1 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Kad ti haver, al iskren navijac sarajeva " Pravi hordas " kaze da se navijanje sa Grbavice culo na Kosevskom brdu, onda ti to jos jednom pokazuje zasto se neko odlucio na Bojkot, a ako cemo o navijacima, oni pravi i iskreni navijaci sarajeva, koji za Sarajevo navijaju srcem su danas bili na Grbavici i njima kapa dole a ovo ostalo, ma to je sve od danas do sutra!
sta izvali i osta ziv :o :o :o :o

da nisi i ti slagiran ?
Ja samo kazem realno i zao mi je sto nisu dosle Horde zla, i sto ambijent nije bio ukomponovan i sa vasom navijackom garniturom, a najvise mi je zao i to vec ide godinama ovi nerjeseni rezultati! Ma dopizidlo mi je vise slusati o nerjesenim rezultatima i doci na utakmicu na kojoj niko ne zna dva pasa kako treba napraviti! Pa i ovi igraci sto su igrali u inostranstvu i vratili se u BIH su danas bili gori od ovih sto su godinama ovdje! Muharemovic onakve startove da je naucio negdje u Belgiji pa to je za ne povjerovati, sa druge strane Zeba onaj zicer sa 5 - 6 m da fuli... Ne znam, ali bih volio da se sretenemo i u kupu!

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 00:07

Daj ba junferi razgulite s ove teme......zavrsila je tekma.....daj da progovorimo koju pametnu......
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:10

sekula je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
sekula je napisao/la:Losa utakmica....odlicna bakljada, svjetska..... domaca zadaca..... Onako lose Sarajevo danas smo trebali ne dobiti, nego razbiti min 2-3 razlike.....ne znam do cega je, jednu utakmicu odigramo solidno, moze se reci i dobro, a drugu nikako.....Mislim da je Amar kiksao sto nije ubacio Colica malo ranije, jer smo bili odsjeceni u napadu citavo drugo poluvrijeme.....decko je brz, dosadan, igra s obje noge, mislim da bi im malo razvlacio pamet......Ovako, mislim da smo igrali jos jedno poluvrijeme gola ne bi dali, zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za Lazu i trosimo nemilice onakve zicere.....u ovako losoj utakmici kakva je ova bila, svaki zicer je zlata vrijedan, ali to kod nas nema ko pospremiti u mrezu.....
Sarajevo nikad slabije, znaci kad smo ih uzimali 3-4 razlike igrali su bolje.....strasna opstrukcija igre i totalna nezainteresiranost u napadu, u rangu Drina, Leotara i drugih koji dodju na Grbavicu i parkiraju shleper s prikolicom u kazneni......s pravom se raduju kao da su uzeli titulu, jer sa onakvom igrom, odnosno neigrom, uzeti bod prvaku je ravno osvajanju titule.....mislim da je postenije reci da je Zeljo izgubio 2 boda na ovoj utakmici, a tako je bila lijepa prilika, poklopili se ostali rezultati, Siroki i Borac remizirali, propade odlicna sansa za hvatanje prikljucka za sami vrh.....Prava steta :evil:
Ne mogu reci da je Amar pogrijesio, ali misilm da je vec ako je mjenjao Kerlu zbog tog kartona i nervoze sa rezervnim igracem to trebao uraditi sa Vasilicem a Culuma ostaviti u sredini terena, jer kada se Culum vratio nazad sredina je totalno pala! Savic nije odradio posao kako se to od njega ocekivalo i mislim da je tu problem!
Slazem se za Savica, ali Vasilic ne bi bio dobro rjesenje, nije odigrao nijednu utakmicu u Zelji, nije uigrana zadnja linija sa njim.....bojim se da bi tek onda imali problema.....ne znam sta je Savic igrao u Zvijezdi, da li defanzivnog veznog ili klasicnog, jer kod nas cas igra kao zamjena za Culuma, znaci defanzivac-destruktivac, a cas igra kao jedan od kreatora igre.......mislim da se on gubi u ovakvoj koncepciji totalno.....
Ma Vasilic je dovoljno dobar stoper i siguran sam jedan od 5 najboljih u ligi a to cete se svi uvijeriti iz utakmica koje slijede, druga stvar ne samo da je dobar nego je i iskusan i ono sto je najvaznije nema tu sta sumnjati da li bi se snasao ili ne, i da li je uigran ili ne, pa momak je tu vec sa nama mjesec ako ne i vise, i trenira konstantno i igrao je neke prijateljske utakmice, a sarajevo je igralo sa i gracem manje i njihovih napada nije ni bilo vec u vise od sat vremena igrali 100 % odbranu, tako Amar i da je izveo Kerlu a ubacio recimo Colica nebi pogrijesio ali komentarisati tog covjeka i njegove postupke i taktike je neukusno pa opet opravdavam i ovo sto je veceras bilo u njegovoj reziji! Umor je ucinio svoje, jer nije bilo jednostavno u 5 dana odigrati gradski derby i kup utakmicu sa Borcem! Samo skontaj da je Sarajevo protiv tog nekog nizeligasa izvelo drugu postavu i da prva ekipa prakticno nije ni putovala na to gostovanje dok je kod nas protiv Borca igrala ista ova ekipa koja je istrcala i veceras na teren. Bilo je umora, ruku na srce drugo poluvrijeme neprepoznatljivo. Ovo treba osvjeziti do puta u Mostar na mekdan Zrinjskom! A s obzirom na zuti karton Kerle, Vasilic ce sigurno igrati tog drugog stopera u Mostaru. Vidjet cemo da li ce se snaci ili ne!
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 25 okt 2010, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 okt 2010, 00:13

imali gdje ta izjava prijedsjednika sarajeva?neki klip ili nesto u tom fazonu ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 okt 2010, 00:21

UPS je napisao/la:Tica by himself :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?
slika

frrrrrrrrrkyyy lijeci kompleks :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 00:22

@pirketm87

donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2010, 00:23

Hem video,hem jos i ton.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 25 okt 2010, 00:24

Može li iko da objasni zašto sa igračem više nismo NIJEDNOM napravili presing nikakve vrste?! :oops:
Pa mora se molba pisati nekom našem igraču da ode do njihovog golmana kad ovaj zadržava loptu :roll:
Koliko imamo igrača na platnom spisku? 25? Od toga Osim jedino Popovića smatra upotrebljivim u napadu?! :shock:
Zajko opet prebacio prazan gol! E moj Zajko. Promašaj karijere! Džaba ti svi driblinzi protiv Leotara kad još nijednom nisi pročepio kad je najviše trebalo, donio bitne bodove, donio bilo kakve bodove...
Šta za sljedeće kolo? Opet 3-7-0? Sad će Rovčanin opet da osvane u startnih 11, a danas kad je najviše trebao, Amar ga je ostavio na tribinama. :roll:

I za ove što su spominjali Haseta i Vedrana, a i za ove što vrijeđaju Ivicu. To su najgori mogući jadovi koji su toliko nisko pali da pokušavaju zadobiti pažnju na bilo kakav način, a negativan je jedini za koji su sposobni. Kad ovakve idiotske pjesmice i slogani prestanu šokirati, ko zna šta će osmisliti. Jednostavno, apsolutni životni gubitnici željni pažnje k'o pjevaljke!

I progledajte malo, nije podjela više na Manijake i Horde zla, već na mrtve debile koji su dotakli dno života i na one koji imaju poštovanja i šta izgubiti. To je glavna podjela ;)

sekula, Čolić se s loptom nije sastavio za ono što je igrao. Nama je trebao bilo kakav pokušaj presinga, za što je Rovčanin idealan! Da ne govorim da je drzak i inatdžija koji upravo u većim utakmicama daje najviše. Onim istim u kojima se Zeba ne vidi.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:26

sekula je napisao/la:@pirketm87

donekle si u pravu sto se tice umora igraca, ali to ne smije biti alibi za ovako losu igru, ipak smo imali igraca vise sat vremena.....zato mislim da je Amar kiksao, volio bih znati sta bi bilo da je ranije ubacio Colica.....jer bilo je vise nego ocito da je zalizani cijelo drugo poluvrijeme cuvao 0:0 i da mu nije padalo na pamet da kaze svojim igracima da pomisle, a kamoli odrade kakvu kontru......
Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ? :D

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:28

Ma ne znam samo mi je vise pun k.u.r.a.c ovih nerjesenih rezultata! Pa haj de je to 1-1 ili 2-2 a o 3-3 to bi vec bilo pred smak svijeta jer i mi i oni da damo po tri gola trebaju da prodju po dvije prestupne godine tako da je to docekati nemoguce ali ovih 0-0 mi je vise preko glave. Neki dan bas kontam, ma ne da sam bio ubjedjen neko siguran da ce biti 0-0 i eto vidi sad! Hoces da ti kazem rezultat sa Hadisona na proljece, ili vec znas ? :D
da nije 0-0 :mrgreen: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 25 okt 2010, 00:29

Cola je malo igrao da bi dobio prolaznu ocjenu......sto se tice Rovcanina, kao igrac mi se jako svidjao bas zbog te svoje pozitivne drskosti, medjutim frajer se ponasa kao da ima menstruaciju svaki mjesec....kad dobije priliku, ne iskoristi je, stavise, pokaze svoju limitiranost.....ne mislim da je dzaba bio na tribinama danas.....

@pirketm87

za promjenu 1:1, haaaa? 2 frljoke u mrezi :lol:
Zadnja izmjena: sekula, dana/u 25 okt 2010, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 25 okt 2010, 00:30

tenk je napisao/la:

da nije 0-0 :mrgreen: :mrgreen:
Ma vidjet ces, necu nista da ti govorim ;) Ja ne znam jel ovi nasi i njihovi predstavnici kluba ganjaju neku cifru nerjesenih rezultata da se bar po necemu upisemo u Ginisovu knjigu rekorda. Pa za koju godinu ce sramota biti pogledati statistiku odigranih derby-a! Vec sada prvo sto u oko upada je broj utakmica koje su bile nerjesene!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 okt 2010, 00:41

edotm87 je napisao/la:
tenk je napisao/la:odkud BBB na grbavici?
bratska grupa... :roll:
moze neko objasnjenje :?:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 okt 2010, 00:43

19TM87 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Tica by himself :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valjal' trenerkica? Bice tuljumbi poslije tekma?
slika

frrrrrrrrrkyyy lijeci kompleks :D
Jedva sal ugledah od glave mu :mrgreen:

Hocemo malene u kupu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

titula2010
Kontakt:

Post Postao/la titula2010 » 25 okt 2010, 00:43

Kakve se samo bolesne pjesme pjevaju,pljuvanje velikana moze izmisliti samo neko sa turbo folk furkom,gospoda.
U vezi utakmice nema se sta puno reci nego da je bila veoma losa.U slucaju da ne povedemo do neke sezdesete minute pocinje ona glupa igra sa ubacivanjem lopti u sesnesterac,ovi izbijati loptu itd.Nista, igra bez ideje nije ni mogla donijeti neki rezultat.Nisam razocaran,ipak je to derbi.Treba se okrenuti utakmici u Mostaru,mislim da mozemo izvuci povoljan rezultat,Zrinjski u maloj krizi,vjerovatno bez nekih ambicija u ovoj sezoni,a tamo imamo korektno sudjenje!

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 25 okt 2010, 00:48

al laze boksera :mrgreen:
POSTAO MI JE DRAG!
a i željo zaista teško daje golove bez laze, valjda lik navlači na sebe a ovi kucaju :mrgreen: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 25 okt 2010, 00:49

Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stida :mrgreen:

A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledali

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 25 okt 2010, 00:53

Strauss je napisao/la:
Vrlo jasno... Prate i uce od boljih. Nema stida :mrgreen:

A bili su i u Sirokom zadnje gostovanje i cijelo vrijeme su u nas gledali
al' fkt' ne kontam..otkud uopste BBB na Grbavici :?: odakle vam to :?: :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 25 okt 2010, 00:55

Večeras prilikom vraćanja sa utakmice ide 5-6 momaka koji su pričali na engleskom,svaki od njih je obilježja Željezničara imao i polako kroz priču(ono što znam engleskog)kažu da su ih manijaci pozitivno iznenadili, naš najbolji igrač M.Bešlija..
Hajde lazare,hajde Lazare..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 40 gostiju.