I ja se evo cijelo jutro premišljam da narucim nesto, dukserice 20 marakaStrikeWarzone je napisao/la:Stigla narudzba iz factcoola,malo se duze cekala ali prezadovoljan ! Napokon da se nesto naruci s interneta i bude isto kao na slici

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ja se evo cijelo jutro premišljam da narucim nesto, dukserice 20 marakaStrikeWarzone je napisao/la:Stigla narudzba iz factcoola,malo se duze cekala ali prezadovoljan ! Napokon da se nesto naruci s interneta i bude isto kao na slici
Ako je to fazon majice na koju ja mislim, onda takve zakopcavam skroz do kraja.alan_kardec je napisao/la:kupio sam u sprinfieldu neku polo majicu sa ruskom kragnom, pa sam sad u dilemi dal da je zakopčavam skroz ispod vrata iili ne
Dior Sauvage u tom rangu. Ili neki od Yves Saint Lauren mada oni mislim idu nesto iznad 150.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ovako ljudi. Iduce sedmice definitivno uzimam parfem. Pa preporucite nesto. Od 100-150 KM. Uslovno receno bolji parfemi, tipa paco rabane, armani i sl. Hvala
Posto ide proljece pa ljeto najbolje ti je ganjati nesto sto ima versatility dobar.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ovako ljudi. Iduce sedmice definitivno uzimam parfem. Pa preporucite nesto. Od 100-150 KM. Uslovno receno bolji parfemi, tipa paco rabane, armani i sl. Hvala
Odlican, koristim ga godinama i nemam namjeru mijenjati.tuzlak1987 je napisao/la:Opet Chanel, opet sigurica i jedan od prodavanijih parfema.
Gdje uzimas? To (i svi parfemi) se uvijek kupuje na aerodromima, dutyfree, 90ak eura.Pogba je napisao/la:Samo sto kosta 250 km (100 ml), uzeo ga prosli mjesec, brutala da se razumijemo (mislim na bleu de channel parfum).
Kod nas ima samo u Plazi. A duty free svakako kad se zadesi, zadnji put sam uzeo Dolce Gabbana the one mislim za 60 eur, 120 ml. Nisam bio oduševljen, ali nelos za te pare.Gefufna je napisao/la: Gdje uzimas? To (i svi parfemi) se uvijek kupuje na aerodromima, dutyfree, 90ak eura.
Nema svako priliku da hoda po aerodromima svake sedmiceGefufna je napisao/la:Gdje uzimas? To (i svi parfemi) se uvijek kupuje na aerodromima, dutyfree, 90ak eura.Pogba je napisao/la:Samo sto kosta 250 km (100 ml), uzeo ga prosli mjesec, brutala da se razumijemo (mislim na bleu de channel parfum).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.