Udario naseg igraca sakom u potkoljenicu dok je lezao na podu. Zbog toga je dobio drugi zuticrvenobijeli je napisao/la:Dosli ste po bod.mogli uzet sva 3, onaj celo sulic krkan pravi zbog price dobi crveni..dobro ste stajali na terenu citavu utakmicuKonjicBOY je napisao/la:De mi recite kakvi smo bili danas? Jesmo imali kakve šanse za bod(ove)?
Po meni je Igman bio los. Iako im ni sudija nije bas dozvoljavao da prave neku igru. Ali svakako su mogli vise pokazati.
Mislim da sudija nije svirao cist penal za Igman kod 1:1 kada je njihov igrac napucao Sarkana u ruku. I to je to sto su pokazali. Cak ni gol koji su postigli nije bila neka prilika, vec im Ruzic bukvalno poklanja gol. Sulic nakon njegove greske posprema loptu u praznu mrezu.
Ostalo su sve bile sanse za Zvijezdu, promasen izlazak oci u oci s golmanom itd itd.
Sudija u prvom poluvremenu 55:45 za Zvijezdu, drugo 65:35. Crveni opravdan.
Vjerovatno je dosla naplata za kradju protiv Orasja. Ili su u pitanju neke dublje kombinacije, ne znam.
Dosta je ljudi na stadionu u losem smislu komentarisalo sudjenje, meni iskreno nije zao. Ne moramo ni uvijek mi bit povaljeni. Jedino mi je zao sto je to morao bas bit Igman koji je meni bas gotivna ekipica, a Konjic mi je dosta drag grad.
Jedina zamjerka je na onog pomocnog trenera koji je bas neka seljacina. Raspravlja sa publikom, psuje mater, lupa sakom klupu i oko sebe, prigovara svima itd.
@Dominantni sta je sa Jacima jaro, hocel ubrat koji nastup

Da imas pojma ne bi se toliko blamirao, i znao bi da mehica nije bilo