NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 16 mar 2019, 21:26

crvenobijeli je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:De mi recite kakvi smo bili danas? Jesmo imali kakve šanse za bod(ove)?
Dosli ste po bod.mogli uzet sva 3, onaj celo sulic krkan pravi zbog price dobi crveni..dobro ste stajali na terenu citavu utakmicu
Udario naseg igraca sakom u potkoljenicu dok je lezao na podu. Zbog toga je dobio drugi zuti

Po meni je Igman bio los. Iako im ni sudija nije bas dozvoljavao da prave neku igru. Ali svakako su mogli vise pokazati.
Mislim da sudija nije svirao cist penal za Igman kod 1:1 kada je njihov igrac napucao Sarkana u ruku. I to je to sto su pokazali. Cak ni gol koji su postigli nije bila neka prilika, vec im Ruzic bukvalno poklanja gol. Sulic nakon njegove greske posprema loptu u praznu mrezu.
Ostalo su sve bile sanse za Zvijezdu, promasen izlazak oci u oci s golmanom itd itd.

Sudija u prvom poluvremenu 55:45 za Zvijezdu, drugo 65:35. Crveni opravdan.
Vjerovatno je dosla naplata za kradju protiv Orasja. Ili su u pitanju neke dublje kombinacije, ne znam.
Dosta je ljudi na stadionu u losem smislu komentarisalo sudjenje, meni iskreno nije zao. Ne moramo ni uvijek mi bit povaljeni. Jedino mi je zao sto je to morao bas bit Igman koji je meni bas gotivna ekipica, a Konjic mi je dosta drag grad.

Jedina zamjerka je na onog pomocnog trenera koji je bas neka seljacina. Raspravlja sa publikom, psuje mater, lupa sakom klupu i oko sebe, prigovara svima itd.

@Dominantni sta je sa Jacima jaro, hocel ubrat koji nastup :beba:
Da imas pojma ne bi se toliko blamirao, i znao bi da mehica nije bilo
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 16 mar 2019, 21:37

SMR187 je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:De mi recite kakvi smo bili danas? Jesmo imali kakve šanse za bod(ove)?
Dosli ste po bod.mogli uzet sva 3, onaj celo sulic krkan pravi zbog price dobi crveni..dobro ste stajali na terenu citavu utakmicu
Udario naseg igraca sakom u potkoljenicu dok je lezao na podu. Zbog toga je dobio drugi zuti

Po meni je Igman bio los. Iako im ni sudija nije bas dozvoljavao da prave neku igru. Ali svakako su mogli vise pokazati.
Mislim da sudija nije svirao cist penal za Igman kod 1:1 kada je njihov igrac napucao Sarkana u ruku. I to je to sto su pokazali. Cak ni gol koji su postigli nije bila neka prilika, vec im Ruzic bukvalno poklanja gol. Sulic nakon njegove greske posprema loptu u praznu mrezu.
Ostalo su sve bile sanse za Zvijezdu, promasen izlazak oci u oci s golmanom itd itd.

Sudija u prvom poluvremenu 55:45 za Zvijezdu, drugo 65:35. Crveni opravdan.
Vjerovatno je dosla naplata za kradju protiv Orasja. Ili su u pitanju neke dublje kombinacije, ne znam.
Dosta je ljudi na stadionu u losem smislu komentarisalo sudjenje, meni iskreno nije zao. Ne moramo ni uvijek mi bit povaljeni. Jedino mi je zao sto je to morao bas bit Igman koji je meni bas gotivna ekipica, a Konjic mi je dosta drag grad.

Jedina zamjerka je na onog pomocnog trenera koji je bas neka seljacina. Raspravlja sa publikom, psuje mater, lupa sakom klupu i oko sebe, prigovara svima itd.

@Dominantni sta je sa Jacima jaro, hocel ubrat koji nastup :beba:
Da imas pojma ne bi se toliko blamirao, i znao bi da mehica nije bilo
Samo sam čekao da neko Murtića spomene u lošem kontekstu. Dobro si rekao,seljačina mrtva. Stari mu sekretar u klubu zato je i došao na tu poziciju,nije nigdje od Konjica maknuo i on prosipa neku pamet tu. Sve u svemu,hvala na odgovoru :)
Support your local club !

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 16 mar 2019, 21:37

:D Uzmes sportski zurnal i procitas i tjt...znam da nije bilo Mehica imao posle tekme probu tonsku...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 16 mar 2019, 21:38

Dominantan je napisao/la:Cestitke na pobjedi...jos jednu utakmicu cu trpjeti Lazu sto ne ubacuje Mehica,a posle se na njega nakanim a znate kako to izgleda :beba: ...

Pozz
Jeli tvoj Berisa
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 16 mar 2019, 21:38

Dominantan je napisao/la:Cestitke na pobjedi...jos jednu utakmicu cu trpjeti Lazu sto ne ubacuje Mehica,a posle se na njega nakanim a znate kako to izgleda :beba: ...

Pozz
I ti hajcas dijete da na kraju zavrsi u Vuckovcima, trnovit je put do dobrog igraca, a iz Zvijezde duplo tezi zbog niza faktora da ih ne nabrajam.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 mar 2019, 21:40

Jooj onaj pomocni je teska drvosjeca brate dragi... suje mater na tribine gore a mi svi ljubazni do bola... aplaudiramo konjicu zalimo se na sudjenje posto je sudija za nas... on psuje mater sto prije ga se rijesit... teski drvosjek

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 mar 2019, 21:42

Dominantni gljivar je mozda nasuko Mehu... hm...
Nakljuko ga pricom i savjetima garant bjezi ba
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 16 mar 2019, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 16 mar 2019, 21:42

combe80 je napisao/la:Jooj onaj pomocni je teska drvosjeca brate dragi... suje mater na tribine gore a mi svi ljubazni do bola... aplaudiramo konjicu zalimo se na sudjenje posto je sudija za nas... on psuje mater sto prije ga se rijesit... teski drvosjek
Ne možeš ga se riješit kad mu je pola familije u klubu + je u SDA koja kroji sve u Konjicu...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 16 mar 2019, 21:44

Konjicu svaka cast imali smo dole uvijek extra uslove i prijem... zao mi je sto je sudija navlacio ocigledno na nasu stranu nije to Igman zasluzio... sve najbolje jaro u nastavku

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 mar 2019, 22:29

KonjicBOY je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Jooj onaj pomocni je teska drvosjeca brate dragi... suje mater na tribine gore a mi svi ljubazni do bola... aplaudiramo konjicu zalimo se na sudjenje posto je sudija za nas... on psuje mater sto prije ga se rijesit... teski drvosjek
Ne možeš ga se riješit kad mu je pola familije u klubu + je u SDA koja kroji sve u Konjicu...
Kako se zove pomocni?

Edit: Amel Murtic, on je sin Ramizov? :D

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 16 mar 2019, 23:11

ASD je napisao/la:
KonjicBOY je napisao/la:
Kako se zove pomocni?

Edit: Amel Murtic, on je sin Ramizov? :D
Da,da.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 16 mar 2019, 23:27

Danas sam prvi pu nakon 30-ak godina gledao utakmicu a molio Boga da izgube, nebil go vno otislo. Ono na sve lici sem na ekipu. Gradi autoritet na Mehicu i Saricu.
Da nismo imali mlazni pogon od sudije mi njih ne bi dobili 3 dana da se igralo toliko smo losi. Sto je jos zalosnije nisi bolji od ekipe sa igracem vise, sve nesto nazor.
Uvijek mi bilo zao da se ekipa raspe iz ove trenutne ne znam da bi pozelio da 3-4 ostanu. Mozda Antic jer vidi se da bi frajer bio jos bolji uz bolje igrace i mozda Vulic i Đeka zbog borbe.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 17 mar 2019, 08:59

Zanimljivo,identican rezultat kao i prosle godine,gubili 1:0 pa pobijedili 2:1

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 17 mar 2019, 09:59

combe je napisao/la:Danas sam prvi pu nakon 30-ak godina gledao utakmicu a molio Boga da izgube, nebil go vno otislo. Ono na sve lici sem na ekipu. Gradi autoritet na Mehicu i Saricu.
Da nismo imali mlazni pogon od sudije mi njih ne bi dobili 3 dana da se igralo toliko smo losi. Sto je jos zalosnije nisi bolji od ekipe sa igracem vise, sve nesto nazor.
Uvijek mi bilo zao da se ekipa raspe iz ove trenutne ne znam da bi pozelio da 3-4 ostanu. Mozda Antic jer vidi se da bi frajer bio jos bolji uz bolje igrace i mozda Vulic i Đeka zbog borbe.
Nista ti nebi napravio smjenom trenera, ostaju ti losi igraci koje nije sam trener doveo, sve je to povezano. Vjerovatno je krajnje vrijeme za temeljne promjene jer je trenutno sve svedeno na minimum. Ja da se pitam ako bi neko se pojavio da uzme klub, neki biznismen koji voli fudbal tipa Nurde dat mu to dole sve za marku, ljudi fabrike uzimali za marku a da im se ne dadne rupa bez dna

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 17 mar 2019, 16:15

Joooj koja smo mi mraka jarani moji... kadeti 9:0 juniri 8:0 tekstilac dernuli iz Dervente, predpioniri 6:1 pioniri 5:2 oderali Bratstvo iz Gracanice a u nas u prvoj ekipi nijednog naseg dijeta... jest nas matori Lazo povaljo da valja izgleda nam losa djeca... preslabo deru druge...

Al idu bolji dani jarani izgleda...vampirski nastupi danas nase omladine svaka cast... Matori Lazo nas vadi

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 18 mar 2019, 14:09

Nema nam jaranike dominantnog??? Nacuo sam da su mu igraci predali papire za Njemacku posto igrat nemogu da kao vrsni fudbalski strucnjaci lijepe laminate po Minhenu... fino si i njih nasuko i nasavjetovo da se fataju zapada

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 18 mar 2019, 17:31

combe80 je napisao/la:Nema nam jaranike dominantnog??? Nacuo sam da su mu igraci predali papire za Njemacku posto igrat nemogu da kao vrsni fudbalski strucnjaci lijepe laminate po Minhenu... fino si i njih nasuko i nasavjetovo da se fataju zapada
Koliko su sposobni brinut o sebi pokazuje to sto su uopste posvetili karijeru strucnjaku ko sto je celo

Mogu samo zavjese na prozore postavljat
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 mar 2019, 18:26

Ajd sad ce prvi april bacit ce celo bombu :rol: :rol: :rol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 18 mar 2019, 18:49

Jaćimović bi se vratio u Zvijezdu al nije do njega i njemu je žao što se ovako završilo.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 18 mar 2019, 19:14

Netreba nam bolji je Lukic od njega... mlad, borben, visok,robustan, jak u duelu sa glavom...extra napadac

Da je Jacimovic stio mogo se sa jarom Smokijem garant dogovorit... dobio bi paletu banana ali nece, hoce i dominantni svoj kolac ovo ono... sad na biro Jacimovicu ...ima ko hoce...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.