BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

UltrasZenica
Kontakt:

Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)

Post Postao/la UltrasZenica » 20 mar 2019, 22:07

JavierBosnia je napisao/la:Ne isplati se raspravljati sa rajom koja misli da se igraci opijaju svako vece i dernece.. takvi su zaostali ocito
Smatram te ozbiljnim forumasem, ali ocito nisi skontao pojedince sta zele reci. Naravno da se igraci ne opijaju svako vece i dernece, ali ipak se ostavlja dojam da im nekada reprezentativna pauza i dodje kao "odmor". Po nekoj logici (kao sto su velike reprezentacije) igraci bi trebali boraviti vecinu vremena u kampu. Naravno neces ih zatvoriti kao u zatvor, ali opet mora postojati neki red. Npr. pordica moze odredjenog igraca posjetiti i u kampu jer u istom tom kampu ima restoran/kafic ili da taj igrac dobije dopust da izadje s porodicom na rucak van kampa u grad. Igrace treba pustit da prosetaju, malo se opuste, ali ne i da hodaju po nargilama i kafanama.
hurem je napisao/la: Sto se mene licno tice, sasvim mi je ok da budu u Sarajevu pred ovu utakmicu protiv Armenije, ali isto tako i da odmah nakon tekme pokupe prnje i pravac Zenica da se 3 dana navikavaju na tamosnji smog, zagadjenost i bla bla pred utakmicu protiv Grcke.
Ali kako kad su tamo ovi iz mlade? - ah da, oni imaju prednost. Nije isto spavati u kampu i hotelu.
Sto se tice tog smoga i zagadjenosti i Sa i Ze su u istom kurcu. Najveci krivac za to su raznorazna lozista i geografski polozaj tih gradova, pa su u period zime oba zagadjena. ;)

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 20 mar 2019, 22:23

Ne kontam,da li ih se u klubu koji ih placa obavezuje da budu po citavu sedmicu u trening kampovima i da mole za nekakav dopust kao da su u vojsci.

Kamp i pitanje gdje trenirati je jedna stvar,ali sad nesto da ih se ogranicava mi je nigdje veze sem ako nije neka jako bitna utakmica ili ako se ne radi o danu prije utakmice kad bi trebali svi zajedno biti noc prije u xy kampu.

Sta sad, mi igramo tek u subotu i danas poslije treninga igrac koji nema nikakvih drugih obaveza bi trebao sjediti u kampu/hotelu i da moli Prosineckog za slobodno.Nigdje veze realno...nek ide na kafu,nek radi sta hoce.

Valjda su profesionalci koji su naucili u toliko godna karijere sta smiju,a sta ne raditi i kako se ponasati.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 mar 2019, 22:33

Ma niko ne kaže da trebaju biti u hotelu, sobama po cijeli dan. Nisu to radili ni u Zenici, hodali su svaku noć po gradu pili kafe, opuštencija.
Fazon je što oni ne žele da budu u Zenici, ne žele u trening centar, jer im je sva raja u Sarajevu, izlaze tamo po svojim standardnim lokalima. To je fazon. Što oni J*** kurave, koga briga, j3bavali su i po Zenici.
Sad ovdje njih ovaj top predstavlja kao svece neke, kao oni niśta ne rade, a pojedini igrači svoje kurave šalju po Dubaijima, čak one budu tamo kad su ovi i sa svojim ženama. :mrgreen:

Pa Sarajevo i Zenica što se tiče zagađenost su praktički jednake. Trenutno u Ze 161 a u Sa 159.

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 20 mar 2019, 22:34

Ima li kakvih slika Grbavice sa svim onim crvenim banerima i fazonima za kvalifikacije?
1921

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 mar 2019, 22:59

Osim13 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:U zadnjih godinu dana i ja i Kolašinac imamo isti broj nastupa za reprezentaciju
Protiv Armenaca si u prvoj postavi tako da to više neće biti validan podatak :kafa:
Bolje da se za Grčku čuvam. Ove amatere i bez mene možemo dobiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 mar 2019, 23:05

Ali drugo je klub, a drugo reprezentacija.

Sa klupskim kolegama treniraju maltene svaki dan, svaku sedmicu igraju utakmicu, a sa reprezentacijom se okupljaju tri puta godišnje. Godišnje odrade onoliko treninga koliko i sa klubom za mjesec dana. Odigraju maksimum pet-šest utakmica godišnje dok sa klubom odigraju četrdesetak.

Ne kažem da ih moraš izolovati od ostalih, ali je bitno da budu skupa u ovih par sastanaka godišnje i upravo radi toga se ne mogu praviti paralele sa obavezama u klubovima. Sa jedne strane je bitno uigravati se sa suigračima na terenu, sa druge je bitno održavati prijateljsku atmosferu i timski duh, ali i pripremiti se i maksimalno fokusirati na kvalifikacije.
Uostalom, i sa klubovima kad prolaze ljetne i zimske pripreme, zatvore ih u kampove i nema ti izaći po 2-3 sedmice. Nema tu ništa čudno. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 mar 2019, 23:09

BoixosNois1899 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:U zadnjih godinu dana i ja i Kolašinac imamo isti broj nastupa za reprezentaciju
Protiv Armenaca si u prvoj postavi tako da to više neće biti validan podatak :kafa:
Bolje da se za Grčku čuvam. Ove amatere i bez mene možemo dobiti.
Babo 15k razlike, komotno :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 mar 2019, 23:21

Osim13 je napisao/la: Babo 15k razlike, komotno :kafa:
Ide 100 miliona hladno do polovine maja. :tokralju:

Onda neka im i pusti da ga pređu. :neskafe:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 mar 2019, 23:59

anonymousHD je napisao/la:Ma niko ne kaže da trebaju biti u hotelu, sobama po cijeli dan. Nisu to radili ni u Zenici, hodali su svaku noć po gradu pili kafe, opuštencija.
Fazon je što oni ne žele da budu u Zenici, ne žele u trening centar, jer im je sva raja u Sarajevu, izlaze tamo po svojim standardnim lokalima. To je fazon. Što oni J*** kurave, koga briga, j3bavali su i po Zenici.
Sad ovdje njih ovaj top predstavlja kao svece neke, kao oni niśta ne rade, a pojedini igrači svoje kurave šalju po Dubaijima, čak one budu tamo kad su ovi i sa svojim ženama. :mrgreen:

Pa Sarajevo i Zenica što se tiče zagađenost su praktički jednake. Trenutno u Ze 161 a u Sa 159.
Ma druze ja nisam rekao da su cvjecke neke.
Cak sta vise sam i pisao da dobijaju dopuste ako imaju nesto ili obaviti papirologiju, ili sponzorski. Pjanic je dok je bio sa ASA osiguranjem svako okupljanje neki dan izdvojio za njih. Repka cesto kolektivno prisustvuje nekom dogadjaju, prosle god Sunnyland, pa Hyundai, izbor najbolje igraca i sl.

Pa za pripreme pred Brazil bio x puta pred hotelom i oko njega, Pjanic sa sinom bio mislim tek se rodio nekad tad, Seo i Bico hodaju alejom, ovi piju kafu negdje lijevo.

Ali problem je sto su se ovdje predstavili kao da lumpuju po gradu, dernece, opijaju se i sta sve ne..

Nije sve crno- bijelo, ali mislim da ovo sto su do sad radili i sto rade je u nekim granicama i ljudskosti i profesionalizma
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 mar 2019, 00:06

Nije mi jasno sta vas briga sta oni rade na pripremama?Sve dok pobjedjujemo nek idu gdje god hoce kad su slobodni.Sta treba,da 24h,7 dana u sedmici budu u hotelu i na treninzima.Pa i oni su ljudi,vole se zabavit,opustit,druzit itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 21 mar 2019, 00:23

Kad citam vase postove o trening centru reklo bi se da se svaki dan neka nasa repka tamo priprema a ono on po vremena zjapi prazan ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 21 mar 2019, 00:40

rope11 je napisao/la:Ali drugo je klub, a drugo reprezentacija.

Sa klupskim kolegama treniraju maltene svaki dan, svaku sedmicu igraju utakmicu, a sa reprezentacijom se okupljaju tri puta godišnje. Godišnje odrade onoliko treninga koliko i sa klubom za mjesec dana. Odigraju maksimum pet-šest utakmica godišnje dok sa klubom odigraju četrdesetak.

Ne kažem da ih moraš izolovati od ostalih, ali je bitno da budu skupa u ovih par sastanaka godišnje i upravo radi toga se ne mogu praviti paralele sa obavezama u klubovima. Sa jedne strane je bitno uigravati se sa suigračima na terenu, sa druge je bitno održavati prijateljsku atmosferu i timski duh, ali i pripremiti se i maksimalno fokusirati na kvalifikacije.
Uostalom, i sa klubovima kad prolaze ljetne i zimske pripreme, zatvore ih u kampove i nema ti izaći po 2-3 sedmice. Nema tu ništa čudno. :mrgreen:
Pa kada su pripreme za prvenstvo ide se 20 dana prije na pripreme i zatvaraju se u kampove. Plus vrijeme provedeno na prvenstvu kad su opet u nekom od kampova.

Ovo su regularna okupljanja,uostalom evo oni sami govore da je atmosfera u ekipi super. Ako odgovara ovo svima njima ne vidim sta nama ima smetati.

Ako ce se provodit, opijat i slicno prvo to ce se vidjet na terenu, drugo u danasnje doba kad svaka susa ima telefon,instagram,facebook,twitter to ne moze proci neopazeno.Neko ce ih snimiti...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 mar 2019, 00:41

Naumpade mi onaj @SlevinKelavra ili kako ono vec bijase...sta je s njim, nema ga ili nisam upratio.
On bi nekada prije uvijek predvidjao koliko ce se stranica ispisati za kvalifikacione utakmice. :)
I bio je glavni postovalac Mesinog rada i njegov zagovornik.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 mar 2019, 00:43

JavierBosnia je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Niko ne kaže da im ne treba dati day off. Pa i dva.

Gledaj italijana, oni ne mrdaju iz Coverciana. :mrgreen: Možda ih eventualno puste jednom na večeru, ali se odmah vraćaš nazad i ne mrdaš do utakmice, a vjerujem da je i kod ostalih (ozbiljnih) reprezentacija ista situacija. Nema nikakvih porodica, prijatelja i ostalih pi*ki materina.

Ovi naši reprezentativne pauze posmatraju kao godišnji odmor, da posjete fameliju i pođahkad izađu sa rajom. Zato im se i ne mrda iz Sarajeva. A i što bi, kad im se može. :zzz:

Eno i talijani sw druze sa porodicama, kampuju idu na more i bazene u toku priprema. Ja dokaze nemam, ali pricam kao i ti.
Ajde daj mi dokaze da to sto si nasbrojao rade nasi..
Meni bolji dokaz od moja dva oka ne trebaju. Bio vise puta, vidio.
A vi se lozite i dalje, sto je ok.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 21 mar 2019, 00:53

hurem je napisao/la:Zabluda je da od Zenice (trening kampa) do Sarajeva (Grbavice) treba 30-ak minuta...treba najmanje sat vremena a to je vec duplo vise vremenski.
Neovisno o tome, ovaj trening kamp u Zenici se pokazao kao promasaj (necu se baviti zakulisnim rabotama)... da tamo ne treniraju i igraju ovi iz U21 bio bi totalni promašaj.
Sto se mene licno tice, sasvim mi je ok da budu u Sarajevu pred ovu utakmicu protiv Armenije, ali isto tako i da odmah nakon tekme pokupe prnje i pravac Zenica da se 3 dana navikavaju na tamosnji smog, zagadjenost i bla bla pred utakmicu protiv Grcke.
Ali kako kad su tamo ovi iz mlade? - ah da, oni imaju prednost. Nije isto spavati u kampu i hotelu.
O zenickom smogu pisu samo oni koji nikad nisu bili u Zenici... Pa Sarajevo je najjzagadjeniji grad u Europi,sad bi ja trebao pisat da u Sarajevu nema zivota... Dajte manite se tih gluposti... Realno Zenica ima bolje uslove po pitanju infrastrukture od Sarajeva i za fudbal i rukomet,kosarku... Nekad se situacija mozda promijeni al sad je tako...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 21 mar 2019, 09:42

anonymousHD je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Kurave, alkohol, derneci, provodi
Jos im i drogu pripisi i da se obrukas u fullu

Idi bolan u Amko radi na kasi, nije ovo za tebe. Ti i takvi ko ti sutra pljuju redom cim nesto ne ide kako treba.
Pun mi vas je kurqc takvih
Vjeruj, ne brukam se, jer znam dosta stvari. Ja tebi sad hiljadu stvari mogu reći, ali u tvom mozgu su svi fini i dobri momci, oni ništa ne rade. :lol:
Odo sutra u Amku, druga mi sedmica havarija, a ti idi moli ih da im praviš sastave za FB stranicu.
Ja sam sa njima stalno na okupljanjima, sta to znas molim te? Ne znam sta je bilo prije, ali zadnje dvije godine nista negativno nije bilo
BHF

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 mar 2019, 09:48

To miske šljagu odma ovim kvazi insajderima :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 21 mar 2019, 10:19

Miske01 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Kurave, alkohol, derneci, provodi
Jos im i drogu pripisi i da se obrukas u fullu

Idi bolan u Amko radi na kasi, nije ovo za tebe. Ti i takvi ko ti sutra pljuju redom cim nesto ne ide kako treba.
Pun mi vas je kurqc takvih
Vjeruj, ne brukam se, jer znam dosta stvari. Ja tebi sad hiljadu stvari mogu reći, ali u tvom mozgu su svi fini i dobri momci, oni ništa ne rade. :lol:
Odo sutra u Amku, druga mi sedmica havarija, a ti idi moli ih da im praviš sastave za FB stranicu.
Ja sam sa njima stalno na okupljanjima, sta to znas molim te? Ne znam sta je bilo prije, ali zadnje dvije godine nista negativno nije bilo
Pitaj Medunjanina sta misli o Zenicankama ;)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 21 mar 2019, 11:21

Jos nisu prodali ulaznice ni za Grbavicu, jest interes pao za reprezentaciju kao da igra mlada a ne A selekcija..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 mar 2019, 11:38

I sta kazu, mi fudbalska nacija. Ne mozemo rasporaditi 10 000 karata kad igra reprezentacija.
Eno u Centri kazu, ostalo jos 2000 neprodatih ulaznica.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.