anonymousHD je napisao/la:Ma niko ne kaže da trebaju biti u hotelu, sobama po cijeli dan. Nisu to radili ni u Zenici, hodali su svaku noć po gradu pili kafe, opuštencija.
Fazon je što oni ne žele da budu u Zenici, ne žele u trening centar, jer im je sva raja u Sarajevu, izlaze tamo po svojim standardnim lokalima. To je fazon. Što oni J*** kurave, koga briga, j3bavali su i po Zenici.
Sad ovdje njih ovaj top predstavlja kao svece neke, kao oni niśta ne rade, a pojedini igrači svoje kurave šalju po Dubaijima, čak one budu tamo kad su ovi i sa svojim ženama.
Pa Sarajevo i Zenica što se tiče zagađenost su praktički jednake. Trenutno u Ze 161 a u Sa 159.
Ma druze ja nisam rekao da su cvjecke neke.
Cak sta vise sam i pisao da dobijaju dopuste ako imaju nesto ili obaviti papirologiju, ili sponzorski. Pjanic je dok je bio sa ASA osiguranjem svako okupljanje neki dan izdvojio za njih. Repka cesto kolektivno prisustvuje nekom dogadjaju, prosle god Sunnyland, pa Hyundai, izbor najbolje igraca i sl.
Pa za pripreme pred Brazil bio x puta pred hotelom i oko njega, Pjanic sa sinom bio mislim tek se rodio nekad tad, Seo i Bico hodaju alejom, ovi piju kafu negdje lijevo.
Ali problem je sto su se ovdje predstavili kao da lumpuju po gradu, dernece, opijaju se i sta sve ne..
Nije sve crno- bijelo, ali mislim da ovo sto su do sad radili i sto rade je u nekim granicama i ljudskosti i profesionalizma