Logicno, kad si papakharden je napisao/la:Mislim da imam milion maraka na racunu da ne bih dao 600 maci za parfem

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Logicno, kad si papakharden je napisao/la:Mislim da imam milion maraka na racunu da ne bih dao 600 maci za parfem
Vjerujem da ni Emerik Gudelj ne daje tolikoharden je napisao/la:Mislim da imam milion maraka na racunu da ne bih dao 600 maci za parfem
Azpi je napisao/la:Tom Ford orginal je oko 200KM, moze se naci ima frajer ko je iz Sarajeva mozda ga i zna
Ali meni najbolji, bolji i od armani codea, savagea koji mi je isto predobar, ali ipak broj 1 za mene
50ml je u pitanju pakovanje, orginal praviAshburtonG je napisao/la:Azpi je napisao/la:Tom Ford orginal je oko 200KM, moze se naci ima frajer ko je iz Sarajeva mozda ga i zna
Ali meni najbolji, bolji i od armani codea, savagea koji mi je isto predobar, ali ipak broj 1 za mene
Jest, ali 30ml i to ovih jeftinijih njegovih parfema.
https://www.olx.ba/artikal/31242185/tom ... edp-50-ml/QUARESMA 18<<< je napisao/la:De me uputite gdje u SA kupiti od Tom Forda Black Orchid i najbolje proci s parama
Gdje ima za te pare?AshburtonG je napisao/la:Vjerovatno jedan od TF: Noir, Man´s Signature, Black Orchide oni su vani izmedju 50-80e bocice od 50ml. Dakle, ozbiljno vas levati.
StevieG8 je napisao/la:I ja se evo cijelo jutro premišljam da narucim nesto, dukserice 20 marakaStrikeWarzone je napisao/la:Stigla narudzba iz factcoola,malo se duze cekala ali prezadovoljan ! Napokon da se nesto naruci s interneta i bude isto kao na slicito nema ni na pijaci.
bacio se malo u potregu u medju vremenu, odnosno u rivjue, kazu da je ovaj za zime parfem, a nekad prosle godine ga na proljece isprobao, ocarao merio_Ferdy88 je napisao/la:https://www.olx.ba/artikal/31242185/tom ... edp-50-ml/QUARESMA 18<<< je napisao/la:De me uputite gdje u SA kupiti od Tom Forda Black Orchid i najbolje proci s parama
Tvoja NKV plata*Penaltiky je napisao/la:bijeli luk i rakija imal šta muževnije kakav crni ford, treba ti plata
Nezaposleni nemaju platu.Rigoletto je napisao/la:Tvoja NKV plata*Penaltiky je napisao/la:bijeli luk i rakija imal šta muževnije kakav crni ford, treba ti plata
Ima nas i sa fakultetima ovdje
Sta to bi? Nisam upratioPenaltiky je napisao/la:Nezaposleni nemaju platu.Rigoletto je napisao/la:Tvoja NKV plata*Penaltiky je napisao/la:bijeli luk i rakija imal šta muževnije kakav crni ford, treba ti plata
Ima nas i sa fakultetima ovdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.