FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Medixon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Medixon » 26 okt 2010, 20:38

LiMvOtElJoZe je napisao/la:dino lj i dino tm87 produzite na svoje prave akaunte pitari smrdljivi :evil:
Slazem se !
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 26 okt 2010, 20:41

Omar500 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:ne znam jel se pisalo, sta je sa opremom legea i jel se jucer raskinuo ugovor. znaci nema ni ovih na prodaji dresova u klubu jelde
ma odavno ti je to strpi se do polusezone bit ce novi sponzor i dresovi(ono neki jaki sponzor,a dresovi specijalni za 90 rodendan) i napravit ce se fan shop ;) ;)
Fan Shop ? A i koji to jaki sponzor, baš me sad zainteresova :D
ma pusti te suplje, budimo realni.to je kao i prica za stadion. nema dresova jos osim ponude adidasa heheh. salim se naravno. on bi naj bio

Popović Lazar
Kontakt:

Post Postao/la Popović Lazar » 26 okt 2010, 20:42

tm84 je napisao/la:sta se desilo sa njima? :?
Dino (TM)e prije nekoliko dana pisao da je stanje na tribini očajno,da su horde nekoliko svjetlosnih godina ispred nas te još dosta sramota. Pa su momci koji navijaju za sarajevo to iskoristili i hvalili se tim postom od majmuna da su oni bolji da on govori istinu i slično.

Dok za ovog drugog mislim da nema se ništa izdvojiti veće lik je stariji (bar tako kaže) te je malo više realan od današnje nafurane dječurlije.
Hajde lazare,hajde Lazare..

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 okt 2010, 20:45

Dove87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la: ma odavno ti je to strpi se do polusezone bit ce novi sponzor i dresovi(ono neki jaki sponzor,a dresovi specijalni za 90 rodendan) i napravit ce se fan shop ;) ;)
Fan Shop ? A i koji to jaki sponzor, baš me sad zainteresova :D
ma pusti te suplje, budimo realni.to je kao i prica za stadion. nema dresova jos osim ponude adidasa heheh. salim se naravno. on bi naj bio
Nije da nije adidas ;) mada nije sigurno al fan shop je u izgradnji onde pored one prodavnice na sjeveru
svoj ti pos'o !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 okt 2010, 20:47

Znači 100% je sigurno za fan-shop ? Lijepo za čuti, napokon 8-)

bomber
Kontakt:

Post Postao/la bomber » 26 okt 2010, 20:55

Ugovor sa Legeom je jos vazeci i traje do kraja ovog sampionata

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 26 okt 2010, 20:58

Popović Lazar je napisao/la:
Dino (TM)e prije nekoliko dana pisao da je stanje na tribini očajno,da su horde nekoliko svjetlosnih godina ispred nas te još dosta sramota. Pa su momci koji navijaju za sarajevo to iskoristili i hvalili se tim postom od majmuna da su oni bolji da on govori istinu i slično.

Dok za ovog drugog mislim da nema se ništa izdvojiti veće lik je stariji (bar tako kaže) te je malo više realan od današnje nafurane dječurlije.
ovaj "dino tm" me toliko izbacio iz takta da sam konto da cu bananu dobiti svojom reakcijom, ja ne znam šta on misli, nek pogleda ovaj klip navijanja možda promjeni mišljenje, a možda svemu tome ne treba pridavati tol'ko pažnje, dini je vjerovatno tlines i po, pa i mozak radi u tom stilu.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 26 okt 2010, 21:00

IZ ŽELJEZNIČARA POZIVAJU NA DOSTOJANSTVO

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje za medije iz FK Željezničar koje vam prenosimo u cijelosti

Fk Željezničar"Analizirajući događaje, prije, tokom i nakon prvenstvene utakmice Željezničar - Sarajevo Predsjedništvo FK Željezničar pledira na dostojanstvo i najviši stepen civiliziranosti u kontaktima sportskih prijatelja i istinskih rivala FK Željezničar i FK Sarajevo. Tome, evodentno, a u to se uvjerila cjelokupna javnost BiH ne doprinose pojedine izjave čelnika FK Sarajevo, koje osim što su izrečene u uvredljvom tonu za naš klub, naše navijače i pojedine čelne ljude kluba, idu i na podrivanje decenijama stvaranog i gajednog, zdravog sportsgog rivalstva.

Generacijama fudbalera, sportskih radnika, navijača i simpatizera naših klubova, bio je u prvom planu sport i prestiž grada Sarajeva. Pozivamo naše sportske prijatelje iz FK Sarajevo da se uzdignu iznad atmosfere primitivizma i arbitriranja ulice, da zajedno krenemo u nove, za grad Sarajevo do kraja afirmativne napore, postizanja ozbiljnih sportskih rezultata i stvaranja civiliziranog sportskog ambijenta, kako na sportskom terenu, jednako i na tribinama.

FK Željezničar se posebno ograđuje od pojedinih, duboko vjerujemo, ishitrenih uvreda izrečenih čelnicima, ali i navijačima i simpatizerima FK Željezničar. Nikada nećemo dozvoliti da nešto što su decenijama stvarali fudbaleri, sportski radnici, generacije naših prijatelja, navijača i simpatizera, ugroze neodmjerene, primitivne i u znaku zapaljive retorike izrečene izjave čelnika FK Sarajevo.

Pozivamo Predsjedništvo FK Sarajevo da osudi vokabular, način govora i zapaljivu atmosferu koju su u sportski ambijent grada Sarajeva pokušali unijeti neodgovorni pojedinci iz redova našeg rivala."
TM87

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 26 okt 2010, 21:17

Popović Lazar je napisao/la:

Pa gori su pitari koji danima i mjesecima vise i cekaju na forumu manijaka da bi docekali jednog koji napiše nešto što nema veze sa mozgom....i onda sijajuću od srece potce na to objave na ovom forumu...patetika živa, sviju mi.
A ovi "naši" što pljuju sopstvenu tribinu i navijace svog kluba, ko fol gnušaju se naših pjesama i naših vođa - pa to su za mene izrodi najgore vrste :oops: :oops:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 okt 2010, 21:25

aleksandar_veliki je napisao/la:dino lj, posljednje upozorenje pred ban zbog trolovanja.
Kada mi vec prijetis da ces me banovati,uradi to slobodno,jeli to najlaksi nacin da se pobjegne od problema i da se prodje preko nekih stvari .Koju to mrznju ja prosipam sta sam rekao ruzno objasnimi molim te i koga to vrijedjam i kada jesam li ikadao vrijedjao ijedan klub na ovom forumu cak naprotiv obrnuto ,jeli to najlaksi nacin da se eliminisu ljudi koji govore istinu.
Cetrdeset dvije godine dolazim na Grbavicu i sa njeme nije moglo nista otjerati ni odlazak u drugu ligu ni losi rezultati ni dugogodisnje tavorenje kluba ni blamaze poput Litexa,jer ja za Zelju ne navijam zbog rezultata i mjesta na tabeli(bas me briga moze biti Federalni ligas a ja cu osjecati prema njemu isto),vec sto ga nosim u srcu i sto drhtim na samu pomisao na Zelju,a tako sam odgojio i svoju djecu koji su svaku utakmicu sa vama u sektoru "C".Sto ces me banovati,jeli zbog toga sto me boli dusa sto je jedan covjek armiju navijaca nasega kluba od kojeg su generacije napravile pojam cestitosti i moralnih vrijednosti prozivao na rasistickoj osnovi.Trazim li da neko psuje,vrijedja nekoga, netrazim,zna se koji se pravni postupak vodi i na koji nacin u ovakvim situacijama i ko treba da ga pokrene i cija je to obaveza a ne da savija kicmu.FK Sarajevo nema nista sa ovim niti mislim ista lose njima jer jedan covjek ne cini klub i ne moze uticati na cestitost svih ostalih clanova,navijaca i drugih koji ga simpatisu.Mozes me banovati to je tvoje pravo,ali mi nemozes nameteti sta da radim i mislim. Ja znam sta cu ja uraditi i evo javno cu ti reci ako nasa uprava ne pokrene pravni postupak kod FS BiH,Uefe i Fife zbog onih uvreda zvacu Borovinu i jos par novinara i javno cu spaliti tri godisnje karte svoju i svojih sinova i da ce me nakon
42 godine sa Grbavice otjerati oni sto dozvoljavaju da se pljuje po nasem klubu,jer onoliko koliko sam sebe postujes tako ce se i drugi prema tebi odnositi, drugi neka rade sta hoce to je njihova volja i pravo.

Molim ostale forumase da me ne mjesaju sa tim nekim drugim Dinom za mene su navijaci Zelje svetinja i najboli na svijetu i uvjek ce to ostati bez obzira na sve i imaju moje duboko postovanje.SVI SMO MI PROLAZNI SAMO ZELJO OSTAJE ZA SVA VREMENA:

A ti eto banuj mene slobodno vjecno ako hoces ja ti vise necu smetati,a nemoj banovati one koji psuju majke, vrijedjaju,prijete,prave sacekuse i slicno.Nije ovo jedini forum ima jos koji normalnim ljudima dozvoljavaju da kazu sto misle.Zelim ti sve najbollje u zivotu od srca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 okt 2010, 22:04

FK Željezničar Sarajevo merupakan sebuah klub sepak bola Bosnia-Herzegovina yang bermain di divisi utama Liga Utama Bosnia-Herzegovina. Didirikan tahun 1921. Bermarkas di Sarajevo. Klub ini memainkan pertandingan kandangnya di Stadion Grbavica yang berkapasitas 20.000 penonton. Seragam mereka berwarna biru.

Eto vidiš ! :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 26 okt 2010, 23:09

Najveca fora bi bila napasti od prve minute u Mostaru....izaci sa formacijom 4-4-2 pa kud puklo da puklo....mislim da Zinjski to bas i nece ocekivati....ali koga staviti u napad??? Nasa igra se bazira na Popovicu, s Rovcaninom bas i ne ide, hajd budi pametan.......ali, definitivno je ova utakmica jako vazna....moramo negdje traziti ova 2 boda sto smo prosuli protiv pitara.....Zrinjski mora napasti zbog toga sto im gori pod nogama, igrati agresivnije, to bi mozda otvorilo prostor u kontrama, ali nismo bas do sad dobro prosli u gostima igrajuci zatvoreniju varijantu tako da je mozda vrijeme za promjenu plana i neko eventualno Amarovo iznenadjenje.....vjerujem da nece bas biti puno navijaca Zrinjskog, mozda dobra prilika da damo podrsku klubu u sto vecem broju ..... Neko rece da cemo imati motiv vise kao neko iskupljenje za derbi, slazem se, nadam se samo da ce nas motiv biti jaci i da ce nesto uci na srecu kad ne moze na znanje....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 26 okt 2010, 23:19

Sto se tice Branitelja morate gledati da ostvarite sto bolji rezultat kod kuce. Jer pozitivan rezultat u Rodocu tesko da mozete izvuci, ne umanjujuci željinu kvalitetu.
A u nedjelju dobro dosli braco po desnici :mrgreen:
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 okt 2010, 23:22

Filantrop je napisao/la:Sto se tice Branitelja morate gledati da ostvarite sto bolji rezultat kod kuce. Jer pozitivan rezultat u Rodocu tesko da mozete izvuci, ne umanjujuci željinu kvalitetu.
A u nedjelju dobro dosli braco po desnici :mrgreen:
Dovoljno je da prime 3 komada na Grbavici, a onda da nasi dole parkiraju autobus i eventualno iz neke kontre trazit pogodak. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 okt 2010, 00:48

Evo jedna od mene (ispravljena verzija sa Sarajevskom pivom).. :D 8-)

slika

MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK'... 8-)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 27 okt 2010, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 08:50

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
:roll:
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
Ako neko ima 100% tačnu info.nek napiše...
Ovo nije ok., pa kako da bježim s posla ?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 okt 2010, 09:06

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
:roll:
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
Ako neko ima 100% tačnu info.nek napiše...
Ovo nije ok., pa kako da bježim s posla ?
13.30. ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 okt 2010, 09:24

Blueone je napisao/la:neznam karl hajnc sjecas li se koride na kosevu prije rate, glavna fora tad je bio bik po imenu Rumenige, tj Karl Hajnc
Stvarno ste bijedni kad se nerijesenom rezultatu radujete ko dste osvojili titulu
nesto je trulo u klubu torpedo, cim blekonja ovoliko zakuhava
zivi bili pa vidjeli
sjecas li se ti Ljube Alicica interplanetarnog firauna na grbavici. A, tu noc na AFH Rapid iz Bukuresta....strasna iskustva

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 27 okt 2010, 09:36

DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Amare, hvataj se odmah obadvojice. Kod tebe se nece zajebavati ;)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 27 okt 2010, 09:39

Jesu li ovo kako sam nekad prije mjesec i pretpostavio postizborna desavanja u Borcu. Kupio cika mile lizalo, obecao stadion i najbolje igrace i sad lagano ide raspad sistema.

Na nama je da upecamo sta od ovoga.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, mavi, MrkiMedo, Pushko92 i 34 gosta.