FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 26 okt 2010, 21:25

aleksandar_veliki je napisao/la:dino lj, posljednje upozorenje pred ban zbog trolovanja.
Kada mi vec prijetis da ces me banovati,uradi to slobodno,jeli to najlaksi nacin da se pobjegne od problema i da se prodje preko nekih stvari .Koju to mrznju ja prosipam sta sam rekao ruzno objasnimi molim te i koga to vrijedjam i kada jesam li ikadao vrijedjao ijedan klub na ovom forumu cak naprotiv obrnuto ,jeli to najlaksi nacin da se eliminisu ljudi koji govore istinu.
Cetrdeset dvije godine dolazim na Grbavicu i sa njeme nije moglo nista otjerati ni odlazak u drugu ligu ni losi rezultati ni dugogodisnje tavorenje kluba ni blamaze poput Litexa,jer ja za Zelju ne navijam zbog rezultata i mjesta na tabeli(bas me briga moze biti Federalni ligas a ja cu osjecati prema njemu isto),vec sto ga nosim u srcu i sto drhtim na samu pomisao na Zelju,a tako sam odgojio i svoju djecu koji su svaku utakmicu sa vama u sektoru "C".Sto ces me banovati,jeli zbog toga sto me boli dusa sto je jedan covjek armiju navijaca nasega kluba od kojeg su generacije napravile pojam cestitosti i moralnih vrijednosti prozivao na rasistickoj osnovi.Trazim li da neko psuje,vrijedja nekoga, netrazim,zna se koji se pravni postupak vodi i na koji nacin u ovakvim situacijama i ko treba da ga pokrene i cija je to obaveza a ne da savija kicmu.FK Sarajevo nema nista sa ovim niti mislim ista lose njima jer jedan covjek ne cini klub i ne moze uticati na cestitost svih ostalih clanova,navijaca i drugih koji ga simpatisu.Mozes me banovati to je tvoje pravo,ali mi nemozes nameteti sta da radim i mislim. Ja znam sta cu ja uraditi i evo javno cu ti reci ako nasa uprava ne pokrene pravni postupak kod FS BiH,Uefe i Fife zbog onih uvreda zvacu Borovinu i jos par novinara i javno cu spaliti tri godisnje karte svoju i svojih sinova i da ce me nakon
42 godine sa Grbavice otjerati oni sto dozvoljavaju da se pljuje po nasem klubu,jer onoliko koliko sam sebe postujes tako ce se i drugi prema tebi odnositi, drugi neka rade sta hoce to je njihova volja i pravo.

Molim ostale forumase da me ne mjesaju sa tim nekim drugim Dinom za mene su navijaci Zelje svetinja i najboli na svijetu i uvjek ce to ostati bez obzira na sve i imaju moje duboko postovanje.SVI SMO MI PROLAZNI SAMO ZELJO OSTAJE ZA SVA VREMENA:

A ti eto banuj mene slobodno vjecno ako hoces ja ti vise necu smetati,a nemoj banovati one koji psuju majke, vrijedjaju,prijete,prave sacekuse i slicno.Nije ovo jedini forum ima jos koji normalnim ljudima dozvoljavaju da kazu sto misle.Zelim ti sve najbollje u zivotu od srca.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 okt 2010, 22:04

FK Željezničar Sarajevo merupakan sebuah klub sepak bola Bosnia-Herzegovina yang bermain di divisi utama Liga Utama Bosnia-Herzegovina. Didirikan tahun 1921. Bermarkas di Sarajevo. Klub ini memainkan pertandingan kandangnya di Stadion Grbavica yang berkapasitas 20.000 penonton. Seragam mereka berwarna biru.

Eto vidiš ! :D
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 26 okt 2010, 23:09

Najveca fora bi bila napasti od prve minute u Mostaru....izaci sa formacijom 4-4-2 pa kud puklo da puklo....mislim da Zinjski to bas i nece ocekivati....ali koga staviti u napad??? Nasa igra se bazira na Popovicu, s Rovcaninom bas i ne ide, hajd budi pametan.......ali, definitivno je ova utakmica jako vazna....moramo negdje traziti ova 2 boda sto smo prosuli protiv pitara.....Zrinjski mora napasti zbog toga sto im gori pod nogama, igrati agresivnije, to bi mozda otvorilo prostor u kontrama, ali nismo bas do sad dobro prosli u gostima igrajuci zatvoreniju varijantu tako da je mozda vrijeme za promjenu plana i neko eventualno Amarovo iznenadjenje.....vjerujem da nece bas biti puno navijaca Zrinjskog, mozda dobra prilika da damo podrsku klubu u sto vecem broju ..... Neko rece da cemo imati motiv vise kao neko iskupljenje za derbi, slazem se, nadam se samo da ce nas motiv biti jaci i da ce nesto uci na srecu kad ne moze na znanje....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 26 okt 2010, 23:19

Sto se tice Branitelja morate gledati da ostvarite sto bolji rezultat kod kuce. Jer pozitivan rezultat u Rodocu tesko da mozete izvuci, ne umanjujuci željinu kvalitetu.
A u nedjelju dobro dosli braco po desnici :mrgreen:
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 okt 2010, 23:22

Filantrop je napisao/la:Sto se tice Branitelja morate gledati da ostvarite sto bolji rezultat kod kuce. Jer pozitivan rezultat u Rodocu tesko da mozete izvuci, ne umanjujuci željinu kvalitetu.
A u nedjelju dobro dosli braco po desnici :mrgreen:
Dovoljno je da prime 3 komada na Grbavici, a onda da nasi dole parkiraju autobus i eventualno iz neke kontre trazit pogodak. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 okt 2010, 00:48

Evo jedna od mene (ispravljena verzija sa Sarajevskom pivom).. :D 8-)

slika

MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK'... 8-)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 27 okt 2010, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 08:50

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
:roll:
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
Ako neko ima 100% tačnu info.nek napiše...
Ovo nije ok., pa kako da bježim s posla ?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 okt 2010, 09:06

MU'MIN T.M. je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Zaključeno je da će Željezničar protiv Branitelja igratu u standardnom terminu 3. novembra u 13.30 sati
:roll:
jel ovo zajebancija neka da igramo u pola 2...
Ako neko ima 100% tačnu info.nek napiše...
Ovo nije ok., pa kako da bježim s posla ?
13.30. ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 okt 2010, 09:24

Blueone je napisao/la:neznam karl hajnc sjecas li se koride na kosevu prije rate, glavna fora tad je bio bik po imenu Rumenige, tj Karl Hajnc
Stvarno ste bijedni kad se nerijesenom rezultatu radujete ko dste osvojili titulu
nesto je trulo u klubu torpedo, cim blekonja ovoliko zakuhava
zivi bili pa vidjeli
sjecas li se ti Ljube Alicica interplanetarnog firauna na grbavici. A, tu noc na AFH Rapid iz Bukuresta....strasna iskustva

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 27 okt 2010, 09:36

DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Amare, hvataj se odmah obadvojice. Kod tebe se nece zajebavati ;)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 27 okt 2010, 09:39

Jesu li ovo kako sam nekad prije mjesec i pretpostavio postizborna desavanja u Borcu. Kupio cika mile lizalo, obecao stadion i najbolje igrace i sad lagano ide raspad sistema.

Na nama je da upecamo sta od ovoga.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 09:40

Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h :cry:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 okt 2010, 09:54

Au ovaj Vukelja bi nam dosao kao kec na desetku extra napadac.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 okt 2010, 10:09

Pobjeda protiv Zrinjskog bi nam značila mnogo više od 3 boda. Pobjedom bi, nadam se, otvorili niz - Branitelj kući; Budućnost kući; Branitelj u gostima; Borac u gostima. Sve ove utakmice su smještene u dvije sedmice i to bi nam pokazalo koliko smo kvalitetni i fizički spremni. U Mostaru protiv Zrinjskog odigrati hrabro i borbeno i bez obzira što smo dosta hendikepirani ići na pobjedu, a ni nerješen rezultat ne bi bio nepovoljan. Nakon ovog niza slijedi 6 prvenstvenih utakmica od kojih 4 igramo kući s nadom da bi nakon tih utakmica mogli zaposjesti vrh tabele. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 27 okt 2010, 10:42

bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Govorio sam ljudima da je Borac dobar samo do izbora...Sad do gostovanja njima imamo samo Zrinjski kao tešku utakmicu i treba li bi se dobro pripremiti da napravimo dobar rezultat u BL.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 27 okt 2010, 11:00

MU'MIN T.M. je napisao/la:Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h :cry:
Ma termin nije tako strasan, kao sto se cini. Kada se uracuna pomjeranje na zimsko racunanje vremena (od 31.10.2010.) i dodatno skracivanje dana ranijim zalaskom sunca, onda ce termin 13:30 vjerovatno biti standardni termin za sve utakmice koje se igraju po danu....

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 okt 2010, 11:07

MU'MIN T.M. je napisao/la:Termin utakmice-katastrofa, pa nije trening čuj 13.30h :cry:
Prozivaću te ! ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 okt 2010, 11:15

bekrija1990 je napisao/la:DRAMA U BORCU - VUKELJA OTPISAN, STANCESKOM ULTIMATUM http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45584.htm

Uf, nadam se da će Amar reagovati. Ajde Amare!!! :D

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 okt 2010, 11:17

Vukelja pravi igrač za Osima jer košta cijelih 0,00 KM ;) baš kao i Karić, Savić, Gančev, Marković... naša ''pojačanja'' :)

BMK
Kontakt:

Post Postao/la BMK » 27 okt 2010, 11:20

Sta ste se ponadali,nije raskinut ugovor s njim,Vukelja je kaznjen,odnosno odstranjen iz prvog tima,zbog nezalaganja i losih igara...Takoreci "na ledu".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], GrbavicaHrammm, kosuljaplava, Majestic-12 [Bot], NerminFatic i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []