Kada mi vec prijetis da ces me banovati,uradi to slobodno,jeli to najlaksi nacin da se pobjegne od problema i da se prodje preko nekih stvari .Koju to mrznju ja prosipam sta sam rekao ruzno objasnimi molim te i koga to vrijedjam i kada jesam li ikadao vrijedjao ijedan klub na ovom forumu cak naprotiv obrnuto ,jeli to najlaksi nacin da se eliminisu ljudi koji govore istinu.aleksandar_veliki je napisao/la:dino lj, posljednje upozorenje pred ban zbog trolovanja.
Cetrdeset dvije godine dolazim na Grbavicu i sa njeme nije moglo nista otjerati ni odlazak u drugu ligu ni losi rezultati ni dugogodisnje tavorenje kluba ni blamaze poput Litexa,jer ja za Zelju ne navijam zbog rezultata i mjesta na tabeli(bas me briga moze biti Federalni ligas a ja cu osjecati prema njemu isto),vec sto ga nosim u srcu i sto drhtim na samu pomisao na Zelju,a tako sam odgojio i svoju djecu koji su svaku utakmicu sa vama u sektoru "C".Sto ces me banovati,jeli zbog toga sto me boli dusa sto je jedan covjek armiju navijaca nasega kluba od kojeg su generacije napravile pojam cestitosti i moralnih vrijednosti prozivao na rasistickoj osnovi.Trazim li da neko psuje,vrijedja nekoga, netrazim,zna se koji se pravni postupak vodi i na koji nacin u ovakvim situacijama i ko treba da ga pokrene i cija je to obaveza a ne da savija kicmu.FK Sarajevo nema nista sa ovim niti mislim ista lose njima jer jedan covjek ne cini klub i ne moze uticati na cestitost svih ostalih clanova,navijaca i drugih koji ga simpatisu.Mozes me banovati to je tvoje pravo,ali mi nemozes nameteti sta da radim i mislim. Ja znam sta cu ja uraditi i evo javno cu ti reci ako nasa uprava ne pokrene pravni postupak kod FS BiH,Uefe i Fife zbog onih uvreda zvacu Borovinu i jos par novinara i javno cu spaliti tri godisnje karte svoju i svojih sinova i da ce me nakon
42 godine sa Grbavice otjerati oni sto dozvoljavaju da se pljuje po nasem klubu,jer onoliko koliko sam sebe postujes tako ce se i drugi prema tebi odnositi, drugi neka rade sta hoce to je njihova volja i pravo.
Molim ostale forumase da me ne mjesaju sa tim nekim drugim Dinom za mene su navijaci Zelje svetinja i najboli na svijetu i uvjek ce to ostati bez obzira na sve i imaju moje duboko postovanje.SVI SMO MI PROLAZNI SAMO ZELJO OSTAJE ZA SVA VREMENA:
A ti eto banuj mene slobodno vjecno ako hoces ja ti vise necu smetati,a nemoj banovati one koji psuju majke, vrijedjaju,prijete,prave sacekuse i slicno.Nije ovo jedini forum ima jos koji normalnim ljudima dozvoljavaju da kazu sto misle.Zelim ti sve najbollje u zivotu od srca.