Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.
Iduce kolo nama derbi,njima Krupa kuci.Ode u pm sve
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ama nema krize u igrača baStroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
Krizu je stvorio strucnjak Sta je Tu je....Stroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
Pa o tome i pišem. Iscrpi, isforsira, slomi ih psihički i fizički. Jedno te isto, svaku tekmu. Tegoba više gledati jedne te iste igrače koji se pate kao Bekić, Hebibović i Halilović. Ljudi se slomiše na terenu ba. Prijem lopte, centaršut, dribling, pasoviZip je napisao/la:Krizu je stvorio strucnjak Sta je Tu je....Stroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
Ovaj poraz nebi bolio toliko da se nesta hoce promjeniti, ali nece....
Da Pavlovic nije qurcinu pokazao, on bi dan danas branio... Nikad nebi znali kakav je potencijal Kovacevic...
Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ligi gdje svako svakoga moze dobiti, eto izgubimo i od cigana, oni dobiju krupu, opet imas tri boda prednosti, a oni imaju 3 tri pobjede u nizu a mi tri utakmice bez pobjede i to dva poraza... Oni ce sigurno onda opet uzeti dva derbija, a mi cemo opet izgubiti, i mi i oni cemo kiksati do kraja, a ti imas taj luksuz da dvije utakmice komotno mozes izgubiti i opet si prije njih...miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao![]()
Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.
imali smo 12 ko što imamo 6, a jedan klub gdje smo zijanili poene je bio zadnji na tabeliYNWA je napisao/la:Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ligi gdje svako svakoga moze dobiti, eto izgubimo i od cigana, oni dobiju krupu, opet imas tri boda prednosti, a oni imaju 3 tri pobjede u nizu a mi tri utakmice bez pobjede i to dva poraza... Oni ce sigurno onda opet uzeti dva derbija, a mi cemo opet izgubiti, i mi i oni cemo kiksati do kraja, a ti imas taj luksuz da dvije utakmice komotno mozes izgubiti i opet si prije njih...miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao![]()
A ovdje se vec oprostili od titule, koji **** luzerski mentalitet kod navijača...
YNWA je napisao/la:Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ...miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao![]()
ni mi nismo neki baukMortemHz je napisao/la:Od mene ide još jača podrška, sve je ovo otvoreno, i dalje smo prvi a mitomani nisu neki bauk da upisujemo odmah poraz tu. Ja vjerujem da će biti neriješeno ali oni će napatiti i Zrinjski isto tako.
Volim te Sarajevo!
Rahman ne znaDenchi je napisao/la:i nema igračke krize
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
3 tekme prednosti imamo. Iz utakmice u utakmicu ici samo.benko21 je napisao/la:budite sigurni da su vec sinoc poslije tekme u svinjskom sjeli da vide gdje mogu sta "zavrsiti"
i jedno pitanje trebali husrefu crtati kako se treba igrati....
a zna jel?Laznjak je napisao/la:Rahman ne znaDenchi je napisao/la:i nema igračke krize
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
Ja kontam sinoć neko mu izbio loptu iz nogu, posto sam bio na sjeveru uceraj mu ne vidi se dobro..FrancescoTotti je napisao/la: Ili tek ovu duboku loptu... ja ne znam sta glupan Mersudin ovdje radi![]()
Trenutno korisnika/ca: adoado, aezakmi, Bordo10, Jet2Holiday, johntravolta123, Napapijri, Pitar6785 i 112 gostiju.