FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 31 mar 2019, 10:48

Zip je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Problem je taj da se napravila kriza. Meni ovo ne izgleda kao pad forme kod igrača. Nego meni ovo više liči na zasićenje igrača. Jednostavno se vidi da loše izgledaju na terenu i manjak komunikacije. Šta je problem!? To je već interna stvar. Meni se čini da igrači jedva čekaju da on ode. Užasno glup čovjek.
Krizu je stvorio strucnjak Sta je Tu je....
Ovaj poraz nebi bolio toliko da se nesta hoce promjeniti, ali nece....

Da Pavlovic nije qurcinu pokazao, on bi dan danas branio... Nikad nebi znali kakav je potencijal Kovacevic...
Pa o tome i pišem. Iscrpi, isforsira, slomi ih psihički i fizički. Jedno te isto, svaku tekmu. Tegoba više gledati jedne te iste igrače koji se pate kao Bekić, Hebibović i Halilović. Ljudi se slomiše na terenu ba. Prijem lopte, centaršut, dribling, pasovi :facepalm: Nisam odavno gledo neškolovanije igrače

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 mar 2019, 11:19

miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao :damn:

Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.

Iduce kolo nama derbi,njima Krupa kuci.Ode u pm sve :puke:
Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ligi gdje svako svakoga moze dobiti, eto izgubimo i od cigana, oni dobiju krupu, opet imas tri boda prednosti, a oni imaju 3 tri pobjede u nizu a mi tri utakmice bez pobjede i to dva poraza... Oni ce sigurno onda opet uzeti dva derbija, a mi cemo opet izgubiti, i mi i oni cemo kiksati do kraja, a ti imas taj luksuz da dvije utakmice komotno mozes izgubiti i opet si prije njih...
A ovdje se vec oprostili od titule, koji **** luzerski mentalitet kod navijača...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 mar 2019, 11:22

Husref Musemic jedan je od nas !
Krivce treba traziti medju onim shisha majstorima, sto ne izlaze iz nargilana gdje sjede sa sarajevskim fufnama ! U njihovim glavama su sampioni uveliko, pa se opustili...
Svi na Sugavicu !
04.10.2009 !!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 11:25

YNWA je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao :damn:

Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.

Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ligi gdje svako svakoga moze dobiti, eto izgubimo i od cigana, oni dobiju krupu, opet imas tri boda prednosti, a oni imaju 3 tri pobjede u nizu a mi tri utakmice bez pobjede i to dva poraza... Oni ce sigurno onda opet uzeti dva derbija, a mi cemo opet izgubiti, i mi i oni cemo kiksati do kraja, a ti imas taj luksuz da dvije utakmice komotno mozes izgubiti i opet si prije njih...
A ovdje se vec oprostili od titule, koji **** luzerski mentalitet kod navijača...
imali smo 12 ko što imamo 6, a jedan klub gdje smo zijanili poene je bio zadnji na tabeli
ni željo ni široki nisu zadnji na tabeli
treba nekad i otvorit oči ;) :kafa:
neko kad dobije prvog se digne u formi a neko bude pod pritiskom, grču, a tad je jelte malo teže igrati ionako mrtvim i skromnim igračima
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2019, 11:30

YNWA je napisao/la:

Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ...

O toj veresiji i pricam.Kada umjesto situacije da imas 12/14 prednosti imas 6 to je nikakva prednost u odnosnu na ono sto je moralo biti.Previse je kralju do kraja,Zrinjski je stigao u sezoni kada je uzeo titulu Zeljeznicaru 5 bodova 3 kola do kraja.Sta je ovo ako nije veresija,od gotove situacije si dosao da sutra moras svakoga za rukav vuci da se poklope rezultati.Nemoj me zajeb
avati,ako ovo nije situacija od gotovog veresija nista onda nije.I upravo su oni ti na terenu koji su luzeri,jel samo luzerski mentalitet i strah od uspjeha je uradio ovo sto je uradio,igras utakmicu da ne izgubis?Jel to pobjednicki mentalitet? Jel zato treba da budem optimistican?Daju li mi oni neku garanciju svojim postupcima za isti optimizam.Daju karinu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 mar 2019, 11:33

Dobro neko napisa, Husrefa na kraju sezone odlikovati svim mogucim, napraviti mu dostojan ispracaj, dati neku funkciju ako treba...i zamijeniti ga mladjim i modernijim trenerom. Super sve, dobar si, nas si...ali vrijeme je za promjenu. Unisti ga tvrdoglavost njegova, ali bas unisti.
Hadziji priritet da bude neko novi, zeljan dokazivanja, a ne Hurtic, Cala, Varesanovic... Dovedi Basica, Marinovica, Zekica, Toplaka... Jbg ovako nece moci jos dugo.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 11:34

Od mene ide još jača podrška, sve je ovo otvoreno, i dalje smo prvi a mitomani nisu neki bauk da upisujemo odmah poraz tu. Ja vjerujem da će biti neriješeno ali oni će napatiti i Zrinjski isto tako.

Volim te Sarajevo!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 11:37

MortemHz je napisao/la:Od mene ide još jača podrška, sve je ovo otvoreno, i dalje smo prvi a mitomani nisu neki bauk da upisujemo odmah poraz tu. Ja vjerujem da će biti neriješeno ali oni će napatiti i Zrinjski isto tako.

Volim te Sarajevo!
ni mi nismo neki bauk
dokazano
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 11:39

Denchi je napisao/la:i nema igračke krize
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
Rahman ne zna :facepalm:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 11:39

Pa nismo, ja to govorim od početka sezone, i poslije euforije i +11 ja sam bio svjestan toga, jednostavno vidiš da par igrača zaslužuju da igraju za Olimpik pa nek se bore za europu ili šta već kad god uđu u ligu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 31 mar 2019, 11:39

budite sigurni da su vec sinoc poslije tekme u svinjskom sjeli da vide gdje mogu sta "zavrsiti"
i jedno pitanje trebali husrefu crtati kako se treba igrati....
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 31 mar 2019, 11:46

benko21 je napisao/la:budite sigurni da su vec sinoc poslije tekme u svinjskom sjeli da vide gdje mogu sta "zavrsiti"
i jedno pitanje trebali husrefu crtati kako se treba igrati....
3 tekme prednosti imamo. Iz utakmice u utakmicu ici samo.
04.10.2009 !!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 mar 2019, 11:47

Laznjak je napisao/la:
Denchi je napisao/la:i nema igračke krize
jedini koji je u krizi ovde je Husref
Bekić i Hebibović ne znaju godinama, Halilović ne zna, Rahman ne zna ko što nije znao godinu i po, Ahmet ne može na proljeće godinama(to što je zabio 2 više ovo proljeće je sreća puka)
samo jedan čovjek je u krizi
Rahman ne zna :facepalm:
a zna jel?
jel pokazao negdje drugo osim jesenas(nakon godinu i po) da zna?

što je teško otvorit oči?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2019, 11:52

Jel se oni gleda medjusobni na kraju u slucaju istog broja bodova?Sinoc da su zabili ono na kraju za 0-2 mislim da bi oni imali bolji,na kraju bi ta odbrana Kovacevica dosta mogla donjeti.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 31 mar 2019, 11:53

Sta bi bilo da su nam dali gol u zadnjoj minuti za 2:0 ?

Izgubili bi bolji medjusobni omjer... Dokle smo dosli, nakon +11.... Ccc

I ovako smo u prednosti... Hladan tus uvijek dobro dodje, al ovo sinoc sto se desilo je dno dna...
Gdje mozes da rjesis orvenstvo, ljudi dolaze bez pola ekipe... Mirno da razmisljas kako u kupu igrati...
Dodjes do varijante da slavis odbranu Kovacevica u zadnjoj minuti jer bi izgubili prednosu u slucaju istog broja poena....

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 mar 2019, 11:55

FrancescoTotti je napisao/la: Ili tek ovu duboku loptu... ja ne znam sta glupan Mersudin ovdje radi :facepalm:
slika
Ja kontam sinoć neko mu izbio loptu iz nogu, posto sam bio na sjeveru uceraj mu ne vidi se dobro..

Kriminal!
ZZ

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 mar 2019, 11:57

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, vama i vasim porodicama sve najbolje, a zdravlja najvise, u Novoj.
Sve čekam hoće li sami to uraditi, ali očigledno nekom ne žele da se zamjeraju. Može li video situacije iz 90te minute i penala nad Ahmetovićem?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 mar 2019, 11:59

Zip je napisao/la:Sta bi bilo da su nam dali gol u zadnjoj minuti za 2:0 ?

Izgubili bi bolji medjusobni omjer... Dokle smo dosli, nakon +11.... Ccc

I ovako smo u prednosti... Hladan tus uvijek dobro dodje, al ovo sinoc sto se desilo je dno dna...
Gdje mozes da rjesis orvenstvo, ljudi dolaze bez pola ekipe... Mirno da razmisljas kako u kupu igrati...
Dodjes do varijante da slavis odbranu Kovacevica u zadnjoj minuti jer bi izgubili prednosu u slucaju istog broja poena....
Koji međusobni omjer bolan, za šta je on relevantan?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 31 mar 2019, 12:01

Husref izgubio tekmu, isto kao sto je i kriv za kiks protiv Krupe. Zrinjski dosao po bod, uzeli tri sasvim zasluzeno.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2019, 12:02

SarajevoJeBordo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Momci, vama i vasim porodicama sve najbolje, a zdravlja najvise, u Novoj.
Sve čekam hoće li sami to uraditi, ali očigledno nekom ne žele da se zamjeraju. Može li video situacije iz 90te minute i penala nad Ahmetovićem?
Bolje da ne vade nista ako budu tu vadile ovamo imaju jos dva puta toliko,jel je puno vise situacija bilo kontra koje bi se mogle analizirati.Ono sto je svirao ovom malom Stanicu kada je pored auta uzeo loptu Stanojevicu i krenuo na gol sam,onog sam se i ja postidio.Pored toga nije nam xy kartona dao koje je trebao.Vise su sudije nama sinoc naginjale.Al djaba sve kad mi sansu napravit neznamo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arma00, Bing [Bot], perodeformero i 25 gostiju.