FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 31 mar 2019, 16:07

Ma niko ne valja
ISTINA ZA VEDRANA!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2019, 16:22

Husrefa cu tjerat tek ako zayebe ovu situaciju.
A situacija je takva da je sve u nasim rukama. Imamo 6 bodova prednosti i bolju gol razliku, znaci 7 bodova prednosti.
To da se zayebe na 9 kola prije kraja u ovoj ligi treba bit bas strucnjak.

Strucni stab, igraci, ekonomi, nek sjednu i pogledaju licem u lice jedan drugog i dobro razmisle o svemu. O svemu sto mogu postat ako bi uzeli duplu krunu i o svemu sto im slijedi ako to zayebu.
Nek se konsoliduju, skupe redove, izadju na teren i pobjede kad je najteze!

Kazem Husrefa necu tjerat, al igranje bekica i hebibovica ispred Pidre i Sabana mu nikad ne halalim!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 31 mar 2019, 17:05

Poslije duge, košmarne noći pokušavam više puta nešto napisati ali ne ide. Osjećam se kao da me je voz pregazio. Šta pametno reći nakon svega. Ne smijem ni pomisliti da smo ispušili titulu (kup i nekako), valjda nam se neće dogoditi najcrnji scenario. Nadam se. I, molim vas braćo pitari, smognimo snage i zbijmo redove kao nikad, svi k'o jedan, pružimo našem klubu podršku, budimo uz njih i kada je teško i pokažimo koliko ih volimo. Ipak, nije sve izgubljeno. Najveće izglede za titulu, pa i za duplu, imamo mi, pustimo razmirice i, svađe i prepucavanja i podmetanja zlonamjernih. Kao što bi nekada Majkl rekao:" SVI, SVI, SVI...!" Pokažimo svoju ljubav i odanost. Što se tiče Husrefa, ja sam o njemu svoje mišljenje iznosio više puta. Treba nekako ovu sezonu privesti kraju, a onda makar osvojio trostruku krunu i više, zahvaliti mu se i dovesti trenera sa znanjem, dosta je više njegovog ne/znanja i debilizma, a povrh svega ja mu nikako ne mogu oprostiti zapostavljanje Pidre (nije bitno ko je mlađi, treba da igraju najbolji), koji je deset kopalja iznad Bekića i koji je najperspektivniji, a usuđujem se reći i najbolji, bek u ligi. A ovi što usprkos svega pišu postove podrške (iako mislim da je to sve jedan lik koji se krije iza raznih nikova) ne mogu biti navijači Sarajeva, nego anamo onih ili je to njegov sin. Molim vas podržimo naš klub, jer samo uz našu podršku možemo do titule. I hoćemo aBd!!!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 mar 2019, 17:10

Husrefe skini gace i na grbavici, krpic i zec uz mujezonovica su nevjerovatni
Stavi bekica nek ih cuva on moze trojicu strpat u dzep
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 31 mar 2019, 17:11

FrancescoTotti je napisao/la:Husrefa cu tjerat tek ako zayebe ovu situaciju.
A situacija je takva da je sve u nasim rukama. Imamo 6 bodova prednosti i bolju gol razliku, znaci 7 bodova prednosti.
To da se zayebe na 9 kola prije kraja u ovoj ligi treba bit bas strucnjak.

Strucni stab, igraci, ekonomi, nek sjednu i pogledaju licem u lice jedan drugog i dobro razmisle o svemu. O svemu sto mogu postat ako bi uzeli duplu krunu i o svemu sto im slijedi ako to zayebu.
Nek se konsoliduju, skupe redove, izadju na teren i pobjede kad je najteze!

Kazem Husrefa necu tjerat, al igranje bekica i hebibovica ispred Pidre i Sabana mu nikad ne halalim!!!
Ako prokockamo titulu, Husrefu jedino preostaje da se oprosti od trenerskog posla i bilo kakve funkcije u fudbalu i sportu, do kraja života.

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 31 mar 2019, 17:16

bordopoeta je napisao/la:Poslije duge, košmarne noći pokušavam više puta nešto napisati ali ne ide. Osjećam se kao da me je voz pregazio. Šta pametno reći nakon svega. Ne smijem ni pomisliti da smo ispušili titulu (kup i nekako), valjda nam se neće dogoditi najcrnji scenario. Nadam se. I, molim vas braćo pitari, smognimo snage i zbijmo redove kao nikad, svi k'o jedan, pružimo našem klubu podršku, budimo uz njih i kada je teško i pokažimo koliko ih volimo. Ipak, nije sve izgubljeno. Najveće izglede za titulu, pa i za duplu, imamo mi, pustimo razmirice i, svađe i prepucavanja i podmetanja zlonamjernih. Kao što bi nekada Majkl rekao:" SVI, SVI, SVI...!" Pokažimo svoju ljubav i odanost. Što se tiče Husrefa, ja sam o njemu svoje mišljenje iznosio više puta. Treba nekako ovu sezonu privesti kraju, a onda makar osvojio trostruku krunu i više, zahvaliti mu se i dovesti trenera sa znanjem, dosta je više njegovog ne/znanja i debilizma, a povrh svega ja mu nikako ne mogu oprostiti zapostavljanje Pidre (nije bitno ko je mlađi, treba da igraju najbolji), koji je deset kopalja iznad Bekića i koji je najperspektivniji, a usuđujem se reći i najbolji, bek u ligi. A ovi što usprkos svega pišu postove podrške (iako mislim da je to sve jedan lik koji se krije iza raznih nikova) ne mogu biti navijači Sarajeva, nego anamo onih ili je to njegov sin. Molim vas podržimo naš klub, jer samo uz našu podršku možemo do titule. I hoćemo aBd!!!
Tako je buraz, svi zajedno, podržimo ih braćo maksimalno. Imamo šest bodova više i bolju gol razliku.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 mar 2019, 17:17

insegnante je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la:Poslije duge, košmarne noći pokušavam više puta nešto napisati ali ne ide. Osjećam se kao da me je voz pregazio. Šta pametno reći nakon svega. Ne smijem ni pomisliti da smo ispušili titulu (kup i nekako), valjda nam se neće dogoditi najcrnji scenario. Nadam se. I, molim vas braćo pitari, smognimo snage i zbijmo redove kao nikad, svi k'o jedan, pružimo našem klubu podršku, budimo uz njih i kada je teško i pokažimo koliko ih volimo. Ipak, nije sve izgubljeno. Najveće izglede za titulu, pa i za duplu, imamo mi, pustimo razmirice i, svađe i prepucavanja i podmetanja zlonamjernih. Kao što bi nekada Majkl rekao:" SVI, SVI, SVI...!" Pokažimo svoju ljubav i odanost. Što se tiče Husrefa, ja sam o njemu svoje mišljenje iznosio više puta. Treba nekako ovu sezonu privesti kraju, a onda makar osvojio trostruku krunu i više, zahvaliti mu se i dovesti trenera sa znanjem, dosta je više njegovog ne/znanja i debilizma, a povrh svega ja mu nikako ne mogu oprostiti zapostavljanje Pidre (nije bitno ko je mlađi, treba da igraju najbolji), koji je deset kopalja iznad Bekića i koji je najperspektivniji, a usuđujem se reći i najbolji, bek u ligi. A ovi što usprkos svega pišu postove podrške (iako mislim da je to sve jedan lik koji se krije iza raznih nikova) ne mogu biti navijači Sarajeva, nego anamo onih ili je to njegov sin. Molim vas podržimo naš klub, jer samo uz našu podršku možemo do titule. I hoćemo aBd!!!
Tako je buraz, svi zajedno, podržimo ih braćo maksimalno. Imamo šest bodova više i bolju gol razliku.
Svaki put ista prica, zbijem im zene i djevojke (ovim nasim hloptasima, narocito rahmanovicu i bekicu)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 mar 2019, 17:27

Zašto uvijek (čim se stane malo) drvlje i kamenje na legendu Husrefa?! Samo pozitivno, +6 i (naj)bolja g-r. Samo jako naprijed ;)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 mar 2019, 17:31

Kakvih dusmana ovdje sta je ovo,kontam juce nesto napisat al kontam forum melje,hvala bogu pa ce 500 on8h sad opwt biti na tribinama sta reci nego fuj nismo za boljeg cudo smo ikako na ovoj poziciji pored ovakvih placi picicca,da vas podsjetim nekad se islo u Mostar nismo ni usli vec 2-0 nekad smo se za evropu borili pa se nije ovako palamudilo samo naprijed nastavite

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 31 mar 2019, 17:34

BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević
Šabanović - Lazić - Mujakić - Pidro
Stanojević - Crepulja
Tatar Rahman Velkoski
Ahmetović

Ja bi ovako derbi počeo, ako nebude Tatara išlo odmah uvesti Hebibovića, ako Rahman nastavi ovako, onda Velkoski na njegovo mjesto a lijevo Tatar, desno Hebib ili samo umjesto Rahmana Kapića.

Hebiba i Bekića nikako na bekove. Ovaj prvi može na krilo, a ovaj drugi nek se oprosti od fudbala.
Potpis 100%. To nam i jeste najbolja postava, jasno je već mjesecima, i jadno je da se ni ne sjećam kad su svi zajedno istrčali na teren. Hebib je najlošija karika još od Atalante i nevjerovatno je da i dalje igra na toj poziciji, Bekica umjesto Pidre neću ni da komentarišem.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 31 mar 2019, 17:35

Naravno da i snose igrači svoju krivcu. Otpustili se +9, šampioni već unaprijed, klepit će zrinjskog i to je to, ne moraju više igrati do kraja, ostali će sami sebi davat golove. Da smo ih uzeli jučer ja mislim da bi derbi odigrali sa pola snage. To je taj naš mentalitet. NIJE KRAJ DOK SUDIJA NE SVIRA KRAJ!!!! Igraju taj fudbal po 10,15 godina i opet nisu naučili osnovne stvari.
Bekić i Hebibović treniraju svaki dan, preko 10 godina ba, ne mogu da razumijem da ne znaš ubaciti loptu u 16-terac ili dodati loptu 10 m od sebe svom igraču?????

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 31 mar 2019, 17:38

Nama trebaju krilni igraci Krste n8je krilo nije brz i ne moze probiti isto vazi i za Halilovica,o Bekicu i Hebibovicu ne treba trosit rijeci. Takodje treba nam jedan vrhunski play i napadac razliicit od Ahmeta da ubrza igru

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 mar 2019, 17:41

zagor1987 je napisao/la:Nama trebaju krilni igraci Krste n8je krilo nije brz i ne moze probiti isto vazi i za Halilovica,o Bekicu i Hebibovicu ne treba trosit rijeci. Takodje treba nam jedan vrhunski play i napadac razliicit od Ahmeta da ubrza igru
Sisic i Resic su krila i odlicni su bili na pripremama, a i onaj brzilac bi komotno mogao dobiti sansu.

Kenozoik
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik » 31 mar 2019, 17:56

zagor1987 je napisao/la:Nama trebaju krilni igraci Krste n8je krilo nije brz i ne moze probiti isto vazi i za Halilovica,o Bekicu i Hebibovicu ne treba trosit rijeci. Takodje treba nam jedan vrhunski play i napadac razliicit od Ahmeta da ubrza igru
To sa krilima nije toliki problem ako imaš moderne bekove koji su u stanju stvoriti tu širinu i uputiti dobar centaršut, što mi i imamo. Problem je što oni kod nas ne igraju.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 31 mar 2019, 18:03

Husrefa ne treba tjerati, nego mu se na kraju fino zahvaliti i reći istinu, a to je da on on nije trener za budućnost i za ono što klub želi. A sada im svima treba dati podršku! Ovi što psuju, pljuju i što bi tjerali nek se dobro najedu govedine. Glavno je otjerati da bi namirili svoj paćenički balijski ego!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 31 mar 2019, 18:03

zagorski je napisao/la:
Sisic i Resic su krila i odlicni su bili na pripremama, a i onaj brzilac bi komotno mogao dobiti sansu.
Pidro i Saban MORAJU poceti ako se zelimo nadati dobrom rezultatu u derbiju, Resic i Sisic bi mogli isto tako zauzeti svoje mjesto mada meni onaj Brazilac nekako od njih sviju najbolje izgleda na toj poziciji, a garantiram da ga Husref nece koristiti do kraja sezone.

Mada kad bolje razmislim mozda ce jedino Pidru zamjeniti sa Bekanom, Velkoski umjesto Halila i to je to sto se tice novih igraca u prvih 11 u poredjenju sa juceranjsom utakmicom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 31 mar 2019, 18:06

Ko je dobio kartone kod gurbeta?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 18:10

crozzer je napisao/la:Ko je dobio kartone kod gurbeta?
Samo Sipović trenutno, nema 2 minute
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 31 mar 2019, 18:10

ElCartel11 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Pidro i Saban MORAJU poceti ako se zelimo nadati dobrom rezultatu u derbiju, Resic i Sisic bi mogli isto tako zauzeti svoje mjesto mada meni onaj Brazilac nekako od njih sviju najbolje izgleda na toj poziciji, a garantiram da ga Husref nece koristiti do kraja sezone.

Mada kad bolje razmislim mozda ce jedino Pidru zamjeniti sa Bekanom, Velkoski umjesto Halila i to je to sto se tice novih igraca u prvih 11 u poredjenju sa juceranjsom utakmicom.
Tamam tako nekako.
Ja cak imam osjecaj da je Husref ljut sto mu nisu dali Jahica da uhljebi pa sad ne da sansu ni brazilcu ni onom iz Bajerna, a i akademce opasno tuši.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 31 mar 2019, 18:11

MortemHz je napisao/la:
crozzer je napisao/la:Ko je dobio kartone kod gurbeta?
Samo Sipović trenutno, nema 2 minute
Valjda Stanić, on je (valjda) startovao i potpisan je...Šuko je rekao Sipović

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, sekac i 31 gost.