Gledao sam samo prvo poluvrijeme tako da je moguće, izvinjavam se ako sam fuliotm01hzne je napisao/la:Valjda Stanić, on je startovao i potpisan je...Šuko je rekao SipovićMortemHz je napisao/la:Samo Sipović trenutno, nema 2 minutecrozzer je napisao/la:Ko je dobio kartone kod gurbeta?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovaj tamni vilajet je onaj sto je stavljao Husrefa na dolar i tušio s Jahicem i talovima
-
bordopoeta
- Kontakt:
Dragi moj "ledesma", mora se nekada istrpiti i loš rezultat, i kad' ne ide. Sabura braćo, svi k'o jedan do duple aBd.ledesma je napisao/la:Svaki put ista prica, zbijem im zene i djevojke (ovim nasim hloptasima, narocito rahmanovicu i bekicu)insegnante je napisao/la:Tako je buraz, svi zajedno, podržimo ih braćo maksimalno. Imamo šest bodova više i bolju gol razliku.bordopoeta je napisao/la:Poslije duge, košmarne noći pokušavam više puta nešto napisati ali ne ide. Osjećam se kao da me je voz pregazio. Šta pametno reći nakon svega. Ne smijem ni pomisliti da smo ispušili titulu (kup i nekako), valjda nam se neće dogoditi najcrnji scenario. Nadam se. I, molim vas braćo pitari, smognimo snage i zbijmo redove kao nikad, svi k'o jedan, pružimo našem klubu podršku, budimo uz njih i kada je teško i pokažimo koliko ih volimo. Ipak, nije sve izgubljeno. Najveće izglede za titulu, pa i za duplu, imamo mi, pustimo razmirice i, svađe i prepucavanja i podmetanja zlonamjernih. Kao što bi nekada Majkl rekao:" SVI, SVI, SVI...!" Pokažimo svoju ljubav i odanost. Što se tiče Husrefa, ja sam o njemu svoje mišljenje iznosio više puta. Treba nekako ovu sezonu privesti kraju, a onda makar osvojio trostruku krunu i više, zahvaliti mu se i dovesti trenera sa znanjem, dosta je više njegovog ne/znanja i debilizma, a povrh svega ja mu nikako ne mogu oprostiti zapostavljanje Pidre (nije bitno ko je mlađi, treba da igraju najbolji), koji je deset kopalja iznad Bekića i koji je najperspektivniji, a usuđujem se reći i najbolji, bek u ligi. A ovi što usprkos svega pišu postove podrške (iako mislim da je to sve jedan lik koji se krije iza raznih nikova) ne mogu biti navijači Sarajeva, nego anamo onih ili je to njegov sin. Molim vas podržimo naš klub, jer samo uz našu podršku možemo do titule. I hoćemo aBd!!!
Evo da niti falimo niti pljujemo po Husrefu da vam postavim jedno pitanje. Kad osvojimo aBd titulu jeste li da ostane Husref trener ili ste za nekog novog.
Ja ga volim i volit cu ga dok sam ziv al nek ovo osvoji i neka se povuce kao legenda. Moja zelja recimo trener tipa Zoran Zekic
Ja ga volim i volit cu ga dok sam ziv al nek ovo osvoji i neka se povuce kao legenda. Moja zelja recimo trener tipa Zoran Zekic
Opet se u Derbi ulazi s lošijim rezultatima 
Zar ne daju, 6 bodova prednosti, najbolja gol razlika, tj jos pola boda, polufinale kupa, i to 99% finale, jer igramo sa nizeligasem...miky_hz je napisao/la:YNWA je napisao/la:Kakvu veresiju, imas **** 6 bodova prednosti 9 kola do kraja, u ...miky_hz je napisao/la:Sinoc sam se probudio i onako u polu snu,bukvalno govorim sam sebi dobro je sanjao si ti,nije se igrala utakmica ,kako samo 6 bodova prednosti,sve je to san bio, i nako na prvu sam povjerovao da sam sanjao![]()
Zbog glupana ce sada morati boga potrositii na premiranje drugih ekipa,bacati pare u bunar nako eto jel su za 2 kola od gotovog napravili veresiju. .Sve bi ja to njima od djepa odbio.
Iduce kolo nama derbi,njima Krupa kuci.Ode u pm sve
O toj veresiji i pricam.Kada umjesto situacije da imas 12/14 prednosti imas 6 to je nikakva prednost u odnosnu na ono sto je moralo biti.Previse je kralju do kraja,Zrinjski je stigao u sezoni kada je uzeo titulu Zeljeznicaru 5 bodova 3 kola do kraja.Sta je ovo ako nije veresija,od gotove situacije si dosao da sutra moras svakoga za rukav vuci da se poklope rezultati.Nemoj me zajeb
avati,ako ovo nije situacija od gotovog veresija nista onda nije.I upravo su oni ti na terenu koji su luzeri,jel samo luzerski mentalitet i strah od uspjeha je uradio ovo sto je uradio,igras utakmicu da ne izgubis?Jel to pobjednicki mentalitet? Jel zato treba da budem optimistican?Daju li mi oni neku garanciju svojim postupcima za isti optimizam.Daju karinu
Bas nam ne daju razlog za optimizam, ne mozes gledati samo zadnje dvije utakmice i na osnovu toga ocjenjivati sezonu, sasvim normalno je da imas krizu, nismo mi toliko dominantni da pobijedimo sve utakmice, zar mislis da je nesto sasvim normalno dobiti Zrinjski 3x u mjesec dana? nebitno sa kakvim timom oni izasli, nismo igrali sa Vrbanjusom, ove jace prvoligase bi tesko dobili 3x u mjesec dana, desila bi se jedna utakmica, koja ne bi otisla na nasu stranu...
Mi sami sebi pravimo problem, bez ikakve potrebe, izgubili, pa sta, jel to sad treba otjerati trenera i sve igrace jer u aprilu nisu osigurali titulu? i hajmo im sad nabiti pritisak, da im otezamo pred ostale utakmice...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
Historicar
- Kontakt:
Anamo oni 1:1 u Gabeli, i oni će nikakvi docekati derbi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Molim vas bez međusobnog vrijeđanja.
Gurbeti kiksali dole.. znači protiv nas i Zrinjskog ulaze maximalno.
Nisu nikakav bauk, samo agresivno početi protiv njih da se sjebu na početku odmah.
Gurbeti kiksali dole.. znači protiv nas i Zrinjskog ulaze maximalno.
Nisu nikakav bauk, samo agresivno početi protiv njih da se sjebu na početku odmah.
Ledesma de nam objasni kakve su ubice Zec,Krpic i slicni vidim dali u 4 kola 20 golovaSarajevoJeBordo je napisao/la:Dok na njihovoj temi yebu sve Krpiću, samo su retardiranom pitaru oni dobri. Yebali te oni u pakaš, idi na jug i navijaj za njihledesma je napisao/la:Husrefe skini gace i na grbavici, krpic i zec uz mujezonovica su nevjerovatni
Stavi bekica nek ih cuva on moze trojicu strpat u dzep
Ma ovi su smijesni, imamo duplo jacu ekipu od njih, Husref mora napast od prve minute i ici na pobjedu, nadam se da ce se dozvat dok nije kasno sto se tice bekova
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Smijesan je i Zrinjski pa nas klepise na Kosevu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobro je, odličan rezultat iz Gabele. GOŠK opet sa bodom u zoni ispadanja (da hoće ispast, mayku im yebem), a konama svakako iks ne odgovara protiv graničnog prelaza i oni, kao i mi, ulaze u derbi sa lošijom atmosferom. Mi ih ako Bog da pobijedimo i oni će onda morat zapinjat do kraja ako budu htjeli da izadju u evropu, nadam se da će Čelik nastaviti sa dobrim rezultatima pa da se bore s njima za evropu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nadam se Husrefe da si pratio gurbete ove polusezone, sva filozofija i taktika jest da se napravi nesto preko prekida( korner, slobodni udarci oko 16) , a s obzirom kako branimo prekide nek nam je Bog na pomoci
Od igraca obratit paznju na Ramovica koji je dobar igrac pravo , postavi Stanojevica nek ga udara konstantno
Nadam se da derbi necemo izaci pickasto tj da ne izgubimo , vidjeli smo protiv zrinjskog sta se desi kad izadjes da igras da ne zijanis i kad igras ko picka
Od igraca obratit paznju na Ramovica koji je dobar igrac pravo , postavi Stanojevica nek ga udara konstantno
Nadam se da derbi necemo izaci pickasto tj da ne izgubimo , vidjeli smo protiv zrinjskog sta se desi kad izadjes da igras da ne zijanis i kad igras ko picka
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Smjesan je toliko da su drugi na tabeli i jedini nam konkurent. De ba.ElCartel11 je napisao/la:Smijesan je i Zrinjski pa nas klepise na Kosevu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Izaći ćemo ko najveće pičhke ne sekiraj se. Šta drugo očekivati od kretena glava tog. Neće on promjeniti ništa, zna on najboljeInijesta je napisao/la:Nadam se Husrefe da si pratio gurbete ove polusezone, sva filozofija i taktika jest da se napravi nesto preko prekida( korner, slobodni udarci oko 16) , a s obzirom kako branimo prekide nek nam je Bog na pomoci
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 31 mar 2019, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
- TamniVilajet
- Kontakt:
Tacno tako. Kriza je pocela kad je Husref dosao iz USA i odma izjavio da jahic sigurno putuje za antaliju. Kasnije ga je na sve nacine pokusao uhljebiti ali su direktorica i hadzic bili protiv. A svi koji imalo poznaju husrefa znaju kakav je to necovjek i da je kad se zainati spreman na sve.zagorski je napisao/la: Tamam tako nekako.
Ja cak imam osjecaj da je Husref ljut sto mu nisu dali Jahica da uhljebi pa sad ne da sansu ni brazilcu ni onom iz Bajerna, a i akademce opasno tuši.
Ali vazno je da je on izjavio da voli Sarajevo vise od svog zivota i to je nekim ovcama dovoljno da ih sisa i muze do mile volje.
A nije im cudno sto “covjek” koji voli FKS vise od svog zivota nije kupio niti jedno upravljacko pravo i na taj nacin pokusao pomoci da se klub ne ugasi.
OTJERAJ HUSREFA SABRINA I DOVEDI NORMALNOG TRENERA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prošli derbi na Grbavici, nedugo nakon blamaže u evropi, nedugo nakon poraza od Radnika, sedmicu poslije kiksa sa GOŠK-om kući, daleko od prvog mjesta - izašli smo sa mudima, vodili dva puta i nesretno na kraju uzeli samo bod.
Sad smo u neuporedivo boljoj situaciji i nadam se da ćemo i sada pokazati muda i karakter i pobjediti, ja vjerujem u ovu ekipu i SŠ!
Sad smo u neuporedivo boljoj situaciji i nadam se da ćemo i sada pokazati muda i karakter i pobjediti, ja vjerujem u ovu ekipu i SŠ!
FK Sarajevo
Stvar je u tome sto ce protiv nas igrati kao da su Maradone, i svaka na noz. Kako smo im dozvolili da nam vrate od prije par godina..zagor1987 je napisao/la:Ledesma de nam objasni kakve su ubice Zec,Krpic i slicni vidim dali u 4 kola 20 golovaSarajevoJeBordo je napisao/la:Dok na njihovoj temi yebu sve Krpiću, samo su retardiranom pitaru oni dobri. Yebali te oni u pakaš, idi na jug i navijaj za njihledesma je napisao/la:Husrefe skini gace i na grbavici, krpic i zec uz mujezonovica su nevjerovatni
Stavi bekica nek ih cuva on moze trojicu strpat u dzep
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo, to bi bilo jako dobro jer se u Zenici možemo nadati da oni Zrinjskom otkinu koji bod ali ima još do toga. Sada svi iz vrha imaju najteži mogući raspored i svako sa svakim igra pa ćemo vidjeti.BordoSarajevo je napisao/la:Dobro je, odličan rezultat iz Gabele. GOŠK opet sa bodom u zoni ispadanja (da hoće ispast, mayku im yebem), a konama svakako iks ne odgovara protiv graničnog prelaza i oni, kao i mi, ulaze u derbi sa lošijom atmosferom. Mi ih ako Bog da pobijedimo i oni će onda morat zapinjat do kraja ako budu htjeli da izadju u evropu, nadam se da će Čelik nastaviti sa dobrim rezultatima pa da se bore s njima za evropu.
Ma ja sam brate apsolutno da mu se zahvalimo na kraju sezone pa tamam trostruku krunu uzeo, al trenutno treba podrzat i njeg i ekipu , prioritet je da se uzme trofej svima namaStroj1946 je napisao/la:Izaćemo ko najveće pičhke ne sekiraj se. Šta drugo očekivati od kretena glavatogInijesta je napisao/la:Nadam se Husrefe da si pratio gurbete ove polusezone, sva filozofija i taktika jest da se napravi nesto preko prekida( korner, slobodni udarci oko 16) , a s obzirom kako branimo prekide nek nam je Bog na pomoci
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !