FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GOAT
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GOAT » 31 mar 2019, 19:47

MortemHz je napisao/la:Šuti, sad sam hype kad gledam klipove :lol:
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
Vidjet ćemo sve pošto je nova uprava sada.
To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
23

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 31 mar 2019, 19:49

miky_hz je napisao/la:Dobro je sto mi ovaj Celik koji je bas u zaletu kuci cekamo,a ovi im idu na noge u Zenicu.Trebali bi sa nama saradjivati ipak zbog ovoga sto smo ih pogurali sa igracima.
Nisu na Koševu dobili bruku godina. Samo da nam se ne vrati za Široki :mrgreen:

I hoće li naši moći nastupiti ili smo se osigurali (ako budu igrali, znamo šta slijedi :rol: ). Mislim da bi nama Pavlović čak i penal skinuo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 mar 2019, 19:52

miky_hz je napisao/la:Dobro je sto mi ovaj Celik koji je bas u zaletu kuci cekamo,a ovi im idu na noge u Zenicu.Trebali bi sa nama saradjivati ipak zbog ovoga sto smo ih pogurali sa igracima.
Ako mi dobijemo derbi i oni radnika sljedece kolko idu ispred komsinica za to mjesto u europi. #justsayin'
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 mar 2019, 19:53

GOAT je napisao/la:
Nije još obavljen sastanak sa predstavnicima klubova pa ti ne mogu sa sigurnošću reći ali će se ići na to bude četvrtak, karta cenera, prodaja samo u Fan Shopu uz ličnu kartu itd.
To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
To ćemo bit u onom zadnjem sektoru tamo? Ništa zdenka?
Pa jbt, iz onog ugla se pola stadiona ne vidi, jedno 300 stolica ni vaši navijači nikad ne popune, dio konstrukcije zaklanja pogled. :facepalm:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 mar 2019, 19:55

emir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
Taman.Pidro i Saban odmorni putuju u Bijeljinu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 mar 2019, 19:59

Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova i Sarajeva sastat će se u polufinalu Kupa BiH, a postojalo je mnogo polemika o tome kada će biti odigrana prva utakmica.

Naime, u srijedu, 3. aprila, kada su po kalendaru takmičenja Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH bile planirane prve utakmice polufinala Kupa BiH, Fudbalski savez Republike Srpske planirao je odigravanje redovnog 21. kola Prve lige Republike Srpske, čiji je član i Sloga.

S obzirom na to da je prema pravilniku ovog takmičenja obavezno da se sve utakmice posljednja dva kola regularnog dijela sezone odigraju u istom terminu kako bi se mogućnost za malverzacije smanjila, došlo je do pomjeranja cijelog 21. kola za vikend pred nama.

Sloga će tako ugostiti Sarajevo u srijedu, 3. aprila 2019. godine, a meč će biti odigran sa početkom u 16 sati u Bijeljini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2019, 20:02

Kakav li će sastav izvesti Husref u kupu.Valjda ubaci akademce i rezerve.Gledao sam slogu, protiv Klisa pa od njih je Krupa jača za klasu.Pa taman da tamo i zijanimo, na Koševu im možemo utrpati petaka.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 31 mar 2019, 20:03

miky_hz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:Kup ipak u srijedu.
Taman.Pidro i Saban odmorni putuju u Bijeljinu :mrgreen:
Nek se kale momci
ZZ

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 mar 2019, 20:04

amypitar je napisao/la:Kakav li će sastav izvesti Husref u kupu.Valjda ubaci akademce i rezerve.Gledao sam slogu, protiv Klisa pa od njih je Krupa jača za klasu.Pa taman da tamo i zijanimo, na Koševu im možemo utrpati petaka.
S ovakom igrom ne mozemo nikome utrpat petaka..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 20:05

Gazi male plave strumfove!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 mar 2019, 20:26

Dobro bi bilo da u kupu zaigraju Cruz, Crnički, Salčin, Resić, Đokanović... Komplet ekipu promijenit. U Bijeljinu poslat Hebiba i Bekića, da Pidro i Šaban budu 100% spremni za derbi.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 31 mar 2019, 20:48

GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
Uz duzno postovanje i bez neke ljutnje, ko je izvor ovih informacija, jesu li provjerene i tacne?
JURIŠ

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 20:49

GOAT je napisao/la:

Koliko je to sigurno za taj drugi sektor?
Kako ce nas sprovest tamo? Moraju sve ulaze zatvoriti da bi mi usli. Ja sam vise da se trazi i grize za sjever i dio istoka g slovo. Ili da daju pola sjevera prema zapadu. Ne znam jako tesko organizovati bezbjedan prolaz.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 mar 2019, 20:53

Cruz od ponedeljka stice pravo nastupa, mogo bi biti u bjeljini il gdje ce se vec igrati. Ma iskombinovat, samo da osvjezimo.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 31 mar 2019, 21:04

midzuka je napisao/la:
GOAT je napisao/la:To za licnu je mup inzistiro a bivsa uprava klimala glavom,sad nece bit tako mozete uzet normalno kartu + imate vise mijesta jer ste sad prema zapadu.
Uz duzno postovanje i bez neke ljutnje, ko je izvor ovih informacija, jesu li provjerene i tacne?
Ma jesu tacne ne bi piso bezveze.Neko je doso na ovu ideju zato sto kad ste u zdenci onda se moraju pravit 2 tampon zone i gubi se 1000,1500 mjesta bezveze a ovako bi i vi mogli dobit vise karti sto bi se nama isplatilo.Eh sad sve je do mupa ako ne budu s.rali zbog"sigurnosti" pa da ova ideja propadne.
23

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 mar 2019, 21:09

Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 mar 2019, 21:12

Akademci te doveli pred duplu krunu, ti ih u nastavku klupiras i izgubis 5 od 6 bodova :clap: :clap:
1946~

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 31 mar 2019, 21:29

Kovacevic - Sabanovic, Dupovac, Lazic, Pidro - Mustafic, Rahmanovic - Sisic, Kapic, Resic - Handzic.
Ako ne mogu "sa pola snage" pobijediti sad onda i ne trebamo da prodjemo u Kupu. A u nastavku svakako ubaciti Ahmeta jos uz Handzica, Rahmana na klupu. Crepulju umjesto Kapica i Krstu umjesto Resica. I udri.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 31 mar 2019, 21:32

skoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
Haj ti pijanom balavcu to objasni. Da ce pogoditi rodjaka od covjeka pored njega. Ugl dobra ideja i 1000 karata vise sigurno. Samo je ovo sprovodjenje problem. Pocinje derbi, a pola raje vani.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 31 mar 2019, 21:53

- Iskreno malo mi cudno izdanje nasih igraca,znamo da znaju i znamo da mogu.Odmorni i uigrani .Odigrali mnogo utakmica zajedno.
- Kontam da nisu premije u pitanju .Nedostatak motivacije ili poljuljana atmosvera u svlacionici. Neophodnan je razgovor ala GOSK .
- Ne podcjenjujem nikog,ali fudbalere i ne krasi neka inteligencija u odnosu na druge sportiste. Akademci su cisti i odani.
- Za klub je ova titula bitna i kao zamajac za buducnost .Bitna je i za ove profesionalce , ali nekako su grupisani igraci znali donjeti probleme.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, isko1807, plisek i 48 gostiju.