FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta mislite da Hus uradi nesto ko Zidane vcrs, stavio sina da brani ?! Mali ga hladno primio u 3.oj primio
Bil' havarija bila kod nas.
Sarajevo ljubavi moja.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Kad Hus osvoji tri lige prvaka zaredom tek onda može da stane u istu rečenicu sa Zidaneom za početak pa tek onda uspoređivat njihove taktičke zamisli.sonpenn je napisao/la:Sta mislite da Hus uradi nesto ko Zidane vcrs, stavio sina da brani ?! Mali ga hladno primio u 3.oj primioBil' havarija bila kod nas.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Samo povratiti igru od prije mjesec-dva.Vratiti zajednistvo i nece biti problema . Listica ,komsije,Celik,Radnik ,Zvijezda,Tuzla ce imati ozbiljne okrsaje sa Laznim i nama . Da ovisimo od drugih sumnjam da bi bilo Vjecne vatre , ovako imamo lijepu priliku da i sa 2 poraza vise ostvarimo cilj , iako smo se nadali nekom puno opustenijem prvenstvu. 18 golova prednosti u gol-razlici je bitan faktor. Vratiti mir i skupit cemo 21 bod aBd , a vjerujem da ce trebati znatno manje.bodi123 je napisao/la: Jbg, u teoriji je tako, iako će i Zrinjski sigurno kiksat do kraja
Neka realna varijanta je 6 pobjeda uz 2 remija i 1 poraz, 20/27 bodova bi moralo bit dovoljno za titulu, ili 5 pobjeda 3 remija i 1 poraz, 18 bodova je ok
I dalje je sve u nasim rukama ali je problem pritisak koji je sada očigledan kako kod igrača tako i kod Husrefa, nisam pametan sta i kako
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- siroliver69
- Kontakt:
Ako ne dobijemo g.vna na krmetnjaku odmah dati otkaz treneru i dovesti koga bilo. Ovi nisu zaboravili igrati nego ih je strucnjak je.bo u glavu. Osim Hebiba i Bekica, oni ni prije nisu znali.
Pitarluk samo da se mjenja i dijele ispisnice. Hahhaha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ja i da imam kakvog rođaka da za želju navija bilo bi me stid napisatiskoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
Gotivite se brate tokom godine al bar za derbi treba biti neka atmosfera i naboj a ne to neko bratstvo i jedinstvo.
Nema mi mrzeg kluba od zelje i da mi najbolji drug navija za njih taj dan mi je neprijatelj al eto sreca nemam nikog bliskog sebi da je tako zastranio da za njih navija.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Hoce li komsije prvi put biti regularni.

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
A ko si ti?siroliver69 je napisao/la:Ako ne dobijemo g.vna na krmetnjaku odmah dati otkaz treneru i dovesti koga bilo. Ovi nisu zaboravili igrati nego ih je strucnjak je.bo u glavu. Osim Hebiba i Bekica, oni ni prije nisu znali.
Ja bi' sretan bio kada bi nas uveli sat vremena prije, proslu utakmicu, tacno sat i 45 min smo ranije uvedeni, ziva patnja, ako grijesim neka me neko ispraviskoroalen je napisao/la:Vjerovatno će onda nas uvest ranije, lupam, sat prije tekme i tako osigurat ulaze. Nisu ni vaši budale, više će zaradit a četvrtina naših neće vidjet teren. :/
Mada je blago apsurdno to što se toliko mora obezbjeđivat jedna utakmica gradskih rivala. Pola nas će na suprotnoj strani imat jarane, rođake, porodicu. I treba da se koljemo i bijemo, i treba brigada policije, 'bem ti i beogradski derbi i huliganstvo. Meni neprirodno skroz al et.
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!
- Disperadun
- Kontakt:
Ne brinem ja za duplu krunu. Husref ce uz par izmjena vratiti ekipu na pravi put i vjerujem da ce nas na kraju obradovati..
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
Gledam ove bekiceve gifove od sinoc mislim da je totti postavio, ma nema sanse da moze neko ovako los biti on il je pijan il prodaje utakmice namjerno... Pa nekad bi mu se bar omakao neki dobar potez jos lik ni da digne ruku da se izvini samo mutavo stoji ko da se nista nije desilo a nir zna igrat odbranu, ne zna loptu primiti a o centarsutevima njegovim ne treba trositi rijeci...mali andrej bi hladno bolje od njega odigrao i ako mu to nije ni blizu prirodne pozicije.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dobro je sto nisu prestavili kup, taman da se ekipa dohaviza malo i zabiljezi pobjedu posle dugo vremena, protivnika je vise nego idealan 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo si dobro rekao, da ih nakantamo i vratimo samopouzdanje.ElCartel11 je napisao/la:Dobro je sto nisu prestavili kup, taman da se ekipa dohaviza malo i zabiljezi pobjedu posle dugo vremena, protivnika je vise nego idealan
Prvo sam mislio drugacije, da ne zamaramo ekipu, ali njih treba Ćerati sto vise kako stvari stoje
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Objasni si cijelu sezonu .zagorski je napisao/la:Na pocetku sezone cilj Evropa, afirmacija mladih igraca, Tan naredio,Husrefu se ne svida ali mora tako, neki upadose u ekipu zbog srednjaka, neki jer nije bilo alternative, a neki jer je Husref prosto morao da im dadne prostora. I onda svi vidjesmo da u tim momcima ima nesto, dodose dobre igre i rezultati.
Eh onda se desi ta promjena vlasnika i cilj posta titula, rezultat, a Husref vise nema naredbe da mora dati prostora mladima te se on oslonu na starije, iskusnije igrace, radi rezultata, pa evo vidjecemo sta ce biti.
Samo da ne bude na kraju ni rezultata ni afirmacije.
Zna li neko sta je sa Sofrancom ? Imam osjecaj da je neukusno pitati.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Samo dq napisem nabijem svakog igraca koji je juce igro na **** sem AKADEMACA. Jos i sestre im ****
Samozdravlje moj drug je upravu sve ove starce istjerat ubacit juniore,
Ja jos vozim necu kuci ni ici dok se u gabeli ne zavrsi utakmica ako onaj kosati konj pobjedi onda sedmica dana u hotel. Ko ce sad trpit zajebanciju od starog a nisam tip taj da starog stociram.
Evo opet slusam mozesli ti meni garantocat bog te popiso potas novinara mozes ti meni garantovat.
Ma da je samo nastavio kako je zapoceto, ovako sad samo moze uberabatiti sve dobro sto je uradeno.Samozdravlje je napisao/la:Objasni si cijelu sezonu .zagorski je napisao/la:Na pocetku sezone cilj Evropa, afirmacija mladih igraca, Tan naredio,Husrefu se ne svida ali mora tako, neki upadose u ekipu zbog srednjaka, neki jer nije bilo alternative, a neki jer je Husref prosto morao da im dadne prostora. I onda svi vidjesmo da u tim momcima ima nesto, dodose dobre igre i rezultati.
Eh onda se desi ta promjena vlasnika i cilj posta titula, rezultat, a Husref vise nema naredbe da mora dati prostora mladima te se on oslonu na starije, iskusnije igrace, radi rezultata, pa evo vidjecemo sta ce biti.
Samo da ne bude na kraju ni rezultata ni afirmacije.![]()
Zna li neko sta je sa Sofrancom ? Imam osjecaj da je neukusno pitati.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Nakon nekako, jedva prespavane noći da i ja dam svoj osvrt na trenutnu situaciju. Ova ekipa je u prvoj polusezoni bila dominantna, i kad bi igrali loše pojedinci bi istupali i rješavali to u našu korist. U nastavku sezone nakon one pauze pored činjenice da nema one igre, za gol više, nema ni tih pojedinaca da rješavaju određene situacije. Svi dodaju igraču do sebe. niko ne želi da uradi nešto sam, šutira, pokuša neku lucidnost.
U nastavu kao da se vraćaju one bolesti iz proteklih sezona koje sam mislio da smo prebolovali-a uzrok tome su sami ti pojedici iz prethodnih sezona. Tačnije Husref koji neshvatljivo i dalje daje prostor tim pojedincima, znamo svi već koji su ne želim da ih spominjem uopšte.
Husref je taj koji mora da rotira ekipu, prilagođava ekipu protivniku, traži mane protivnika i našom formacijom i rosterom te mane kazni.
Mi igramo jedno te istu taktiku i formaciju svo vrijeme, gubili il vodili, ništa se ne mjenja. Al hajde što se formacija i taktika ne mjenjaju već se sad ni igrači ne mjenjaju-Resić, Mustafić, Šabanović, Pidro, Šišić- momci koji su iznijeli dobar dio prve polusezone evo nemaju haman 20 minuta u nastavku, svi skupa. To je pokazatelj da Husref griješi, što doduše i rezultati pokazuju najbolje.
Husref je zbog istih razloga izgubio dva trofeja u Slobodi dok je bio, očito da nije ništa iz toga naučio i nikakvu pouku izvukao.
Da me pojedini ne shvate pogrešno, ne govorim Husrefe odlazi ni nešto slično, on je započeo ovu sezonu i on treba da je i završi sa ovim igračima, ali taj isti Husref je najviše odgovoran.
Ima tu dobrog dijela odgovornosti i na igračima koji su izvan forme, i koji umjesto slikanja i poziranja za instagram trebaju da individualno rade na sebi i toj svojoj formi, što provjereno znam ne rade. To nije profesionalizam i tako se neće daleko dogurat momci moji..
Dakle u nastavku Husrefe, pročisti misli i suoči se sa činjenicama, činjenicama da ti Hebibović nije bek, da ti Bekić nije igrač, da su ti Rahmanović, Tatar i Velkoski totalno van forme. Husrefe ti imaš najbolji roster u ligi, koristi ga!
Igrači neka rade na sebi, van treninga, idite u teretanu, radite s loptov, vratite se u formu. Vi niste zaboravili igrat fudbal za dva mjeseca i to nam dokažite!
Navijačima nemam šta prigovarat osim da ne tjerate nikoga ovako pred kraj sezone već sad kad je 'najteže' dajmo najveću podršku svima, i uzmimo ono što Sarajevo zaslužuje!
U nastavu kao da se vraćaju one bolesti iz proteklih sezona koje sam mislio da smo prebolovali-a uzrok tome su sami ti pojedici iz prethodnih sezona. Tačnije Husref koji neshvatljivo i dalje daje prostor tim pojedincima, znamo svi već koji su ne želim da ih spominjem uopšte.
Husref je taj koji mora da rotira ekipu, prilagođava ekipu protivniku, traži mane protivnika i našom formacijom i rosterom te mane kazni.
Mi igramo jedno te istu taktiku i formaciju svo vrijeme, gubili il vodili, ništa se ne mjenja. Al hajde što se formacija i taktika ne mjenjaju već se sad ni igrači ne mjenjaju-Resić, Mustafić, Šabanović, Pidro, Šišić- momci koji su iznijeli dobar dio prve polusezone evo nemaju haman 20 minuta u nastavku, svi skupa. To je pokazatelj da Husref griješi, što doduše i rezultati pokazuju najbolje.
Husref je zbog istih razloga izgubio dva trofeja u Slobodi dok je bio, očito da nije ništa iz toga naučio i nikakvu pouku izvukao.
Da me pojedini ne shvate pogrešno, ne govorim Husrefe odlazi ni nešto slično, on je započeo ovu sezonu i on treba da je i završi sa ovim igračima, ali taj isti Husref je najviše odgovoran.
Ima tu dobrog dijela odgovornosti i na igračima koji su izvan forme, i koji umjesto slikanja i poziranja za instagram trebaju da individualno rade na sebi i toj svojoj formi, što provjereno znam ne rade. To nije profesionalizam i tako se neće daleko dogurat momci moji..
Dakle u nastavku Husrefe, pročisti misli i suoči se sa činjenicama, činjenicama da ti Hebibović nije bek, da ti Bekić nije igrač, da su ti Rahmanović, Tatar i Velkoski totalno van forme. Husrefe ti imaš najbolji roster u ligi, koristi ga!
Igrači neka rade na sebi, van treninga, idite u teretanu, radite s loptov, vratite se u formu. Vi niste zaboravili igrat fudbal za dva mjeseca i to nam dokažite!
Navijačima nemam šta prigovarat osim da ne tjerate nikoga ovako pred kraj sezone već sad kad je 'najteže' dajmo najveću podršku svima, i uzmimo ono što Sarajevo zaslužuje!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Adukor je nas igrac . Placamo ga . Ako zagusti , sto da ne ? Titula je u pitanju . Ocito nece potpisati , a mi smo pokazali da je klub iznad igraca . Sad ako bi ga koristili opet bi poslali poruku , klub iznad svega , pa i ega . Mozda bi valjao , nekako gubimo svjezinu u sredini . Nako ja ,nema ljutnje .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kovacevic- oke, imao par izlijetanja, steta za gol
Lazic- ispadao, Mujakic ga par puta vadio
Mujakic- maestralan
Hebibovic- cesto osporavan po meni je on oke na svojoj poziciji, ali dosta ovisi od krila koje igra s njim na toj strani, krivac za gol jer nije ispucao loptu bilo gdje.
Bekic- grob te je.bo sta ono bi, kako taj momak i dalje prima platu naseg kluba
Stanojevic- kapa dole majstore, grizao si, haman sam igrao
Crepulja- nista bolji od Rustemovica, prvom do sebe ili nazad, dueli nista, kradja lopte nista, lose pravo
Tatar- Igra preko ku.rca, nije se 2% trudio ista da napravi, nit je trcao nit se otkrivao, pas nama nije dodao, zreo za klupe
Rahmanovic- opet po starom, nema igre, glupi zuti
Halilovic- limitiran igrac, ali opet u svom sivilu se trudio, ima zamahivanje vrhunsko, oke
Ahmetovic- bez pomoci benje i rahmana, totalno beskorisno djelovao, iako je sam vrsio presing dok su ostali drkali kur.ac, izuzev stanoje
Husref - amaterski odradjen posao, nakon krupe mislio sam da ce na pauzi da se stabilizuje, a on nastavio gdje je stao. Akademci ga doveli do duple, i sad ih zapostavlja, veliku minus
Nije kraj svijeta, ima jos da se igra, lijepa razlika, ali stvari se pod hitno moraju srediti, inace ispusismo oba trofeja!
Igraj bordo bijeli ale ale!!!
Lazic- ispadao, Mujakic ga par puta vadio
Mujakic- maestralan
Hebibovic- cesto osporavan po meni je on oke na svojoj poziciji, ali dosta ovisi od krila koje igra s njim na toj strani, krivac za gol jer nije ispucao loptu bilo gdje.
Bekic- grob te je.bo sta ono bi, kako taj momak i dalje prima platu naseg kluba
Stanojevic- kapa dole majstore, grizao si, haman sam igrao
Crepulja- nista bolji od Rustemovica, prvom do sebe ili nazad, dueli nista, kradja lopte nista, lose pravo
Tatar- Igra preko ku.rca, nije se 2% trudio ista da napravi, nit je trcao nit se otkrivao, pas nama nije dodao, zreo za klupe
Rahmanovic- opet po starom, nema igre, glupi zuti
Halilovic- limitiran igrac, ali opet u svom sivilu se trudio, ima zamahivanje vrhunsko, oke
Ahmetovic- bez pomoci benje i rahmana, totalno beskorisno djelovao, iako je sam vrsio presing dok su ostali drkali kur.ac, izuzev stanoje
Husref - amaterski odradjen posao, nakon krupe mislio sam da ce na pauzi da se stabilizuje, a on nastavio gdje je stao. Akademci ga doveli do duple, i sad ih zapostavlja, veliku minus
Nije kraj svijeta, ima jos da se igra, lijepa razlika, ali stvari se pod hitno moraju srediti, inace ispusismo oba trofeja!
Igraj bordo bijeli ale ale!!!
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad skontaš da naši već igraju u srijedu polufinale kupa.. ovdje moramo izmiješati sastav maximalno pa koliko god da završi, ima revanš na Koševu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 72220, adoado, Amco46, Amidzaa, bordobijelisampion, Dadox, Google Adsense [Bot], Hamagara, johntravolta123, juka55, Kkkdbr, MokraKifla, Perotti, Puas, Serha, trunks1946, Venom i 157 gostiju.