FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 20:29

wobly92 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Pusi qrac i ti si za njih jer imas kmetovski mentalitet. Sve sam vam rekao i ti to dobro znas ali volite vise covjeka od kluba. Namjerno izbjegavas cinjenice jer si iskompleksiran prema gradskoj vlasti pa naginjes za seljadiju iako su pogubni po Slobodu.
Evo Pejina kujica konačno pokazuje pravo lice :kafa: Padate ubleho jedna, narod vas je skonto, nema vas niđe više.
Za cvaju bi sisi podudlao. Sve sa šalom nebeskoplavih oko vrata.
Nidje veze. Nemam ja nikakve veze sa politikom. Vec je vama svako ko ne razmislja Asmir idejama optuzenik.
Zadojio vas je glupim idejama iz kojih bi samo on izvukao finansijsku korist.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 apr 2019, 20:35

Nidje veze. Nemam ja nikakve veze sa politikom. Vec je vama svako ko ne razmislja Asmir idejama optuzenik.
Zadojio vas je glupim idejama iz kojih bi samo on izvukao finansijsku korist.
De ti nama objasni onda zašto okrenu ploču preko noći, iako si sam podržavao lik i djelo tog istog o kojem ti najviše brujiš, i to ti je najveći argument u svakoj raspravi kad god se spomene da nešto ne valja (a ne valja) i da se ne radi dobro, niti u korist kluba?
Podržavao si više njeg nego klub i kad je otišao, jel treba izvlačit postove?
I kažeš politika te ne zanima? :lol: jel treba screenshotove izvlačit kakve si avatare meĆao?
Kakva finansijska korist, gdje su te tužbe njegove gdje on potražuje pare? Jel nam prijeti, jel hoće svoje nazad?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 03 apr 2019, 20:36

Azemovci takozvani :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 20:42

wobly92 je napisao/la: De ti nama objasni onda zašto okrenu ploču preko noći, iako si sam podržavao lik i djelo tog istog o kojem ti najviše brujiš, i to ti je najveći argument u svakoj raspravi kad god se spomene da nešto ne valja (a ne valja) i da se ne radi dobro, niti u korist kluba?
I kažeš politika te ne zanima? :lol: jel treba screenshotove izvlačit kakve si avatare meĆao?
Kakva finansijska korist, gdje su te tužbe njegove gdje on potražuje pare? Jel nam prijeti, jel hoće svoje nazad?
Sam je sebe otkrio kada je posao prvi covjek najveceg kriminalca u kantonu. Sto me je navelo na to i da povjerujem Imamovicevim medijima koji su pricali o kafi za Batu jer je Bato sa PDA kao prst i nokat bio i tada i nakon toga. Sto je potvrdilo to da je AH bio PDA krilo SDA prije odvajanja. :salut:

Sto se tice koristi vec je ima sigurno, hoces reci da je on na Slobodi imao neki gubitak? Sta mi znamo sta se desava sve iza i koliko je punaca bilo. Obican covjek ne zna ni 5% stvari koje se mute u BIH fudbalu. I na kraju kaze Sloboda dodje 3 miliona.
Za stadion se isto sam otkrio u septembru 2016. kada ga je zvao onaj lik Balta na FB emisiju i kada je rekao da bi na Tusnju pravio zgrade, a stadion negdje van grada.

Ali me ne zanima sada toliko on koliko 700 hiljada duga koje se moraju isplatiti onom koji je bio prije. Dok neke zanima vise 50 hiljada duga prema igracima kako bi se napravilo to da smo prelosi sada, sto nije istina. Najveci teret nam je ono sto je bilo prije 2016.

A ko hoce nema mu aplaudira dok se sepuri sa onim odvratnim plavo-crvenim salom. Ti aplauzi i podrska su rezultat vise neinformisanja kod ljudi koji ne prate medije i internet toliko.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 apr 2019, 21:03

Neka Bundeva sada da pozajmicu i neka isplati dug. Neka kaze i potpise da nece traziti do privatizacije. :lol: :lol:
Od ovih koji su sa malim iz Islamovca mozes samo dobiti fekalnu infekciju i usput cistis. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 apr 2019, 21:04

wobly92 je napisao/la: De ti nama objasni onda zašto okrenu ploču preko noći, iako si sam podržavao lik i djelo tog istog o kojem ti najviše brujiš, i to ti je najveći argument u svakoj raspravi kad god se spomene da nešto ne valja (a ne valja) i da se ne radi dobro, niti u korist kluba?
Sam je sebe otkrio kada je posao prvi covjek najveceg kriminalca u kantonu. Sto me je navelo na to i da povjerujem Imamovicevim medijima koji su pricali o kafi za Batu jer je Bato sa PDA kao prst i nokat bio i tada i nakon toga. Sto je potvrdilo to da je AH bio PDA krilo SDA prije odvajanja. :salut:

Sto se tice koristi vec je ima sigurno, hoces reci da je on na Slobodi imao neki gubitak? Sta mi znamo sta se desava sve iza i koliko je punaca bilo. Obican covjek ne zna ni 5% stvari koje se mute u BIH fudbalu. I na kraju kaze Sloboda dodje 3 miliona.
Za stadion se isto sam otkrio u septembru 2016. kada ga je zvao onaj lik Balta na FB emisiju i kada je rekao da bi na Tusnju pravio zgrade, a stadion negdje van grada.

Ali me ne zanima sada toliko on koliko 700 hiljada duga koje se moraju isplatiti onom koji je bio prije. Dok neke zanima vise 50 hiljada duga prema igracima kako bi se napravilo to da smo prelosi sada, sto nije istina. Najveci teret nam je ono sto je bilo prije 2016.

A ko hoce nema mu aplaudira dok se sepuri sa onim odvratnim plavo-crvenim salom. Ti aplauzi i podrska su rezultat vise neinformisanja kod ljudi koji ne prate medije i internet toliko.
Šta ti imaš od tog što je on u politici, ili ti smeta što je kontra Jasmina?
Pa i kontra je SDA. A eto sve heroji u SDP, ljevica nikad jača. Vidi se i po Slobodi.
Ko da klub ima ikakve koristi od politike jadan.
On je debelo bio predsjednik kad je ta emisija bila, i haman godinu poslije si još najglasniju podršku davao upravo njemu. Ne trebaš bit posebno prosvijetljen da to skontaš. Što si ga i dalje podržavao iako je to rekao i bio predsjednik još mjesecima poslije?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2019, 21:06

tuzlak1987 je napisao/la:...
Ja ne vidim u osnovi zašto je ovo problem. Tušanj je ionako neuslovna lokacija za stadion. U cijeloj ovoj prici je problem što su ti svi pregovori neke ispod stola price. Fiktivni i dupli ugovori. Price i nekakve hajke kako bi se doveli pred svrsen čin. Lijepo papir predajte sa ponudom, šta nudite, kako, stavite na glasanje i to je to. Ko god to bio. Kod nas sve nekakve priče. Ja sam htio. Meni obećali. Mi bi, ali... Sve neke taldžije a uhljebi su posebna kategorija.

Na kraju krajeva zato Liverpool ima toliko navijača u Tuzli
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 03 apr 2019, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 apr 2019, 21:11

Kako se osvaja Kanton pa i regija demonstruje nam trenutno Sloga Sumin Han koji sklapa saradnju i prijateljske odnose sa klubovima u okolini. Prosle sedmice sa ekipom iz Gornje Tuzle danas sa Gradinom iz Srebrenika.
Ne vidim razlog zasto mi ovo ne praktikujemo. Postoji toliko nacina da se klub uvuce pod kozu, promovise, a da pri tome ne kosta mnogo.
Jednom mjesecno par igraca da posjeti neku osnovnu skolu na podrucju grada ili Kantona podjeli koji dres, pokloni skolskog pribora.
Odaberu dva tri ucenika sa Kantona i stipendiraju ih sa po 200-300 KM mjesecno.
Posjete pedijatriju na UKC-u s vremena na vrijeme sa poklonima za malisane.
Ovakvim i slicnim akcijama mozemo vratiti Slobodu u domove ovog dijela drzave.
samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 apr 2019, 21:12

Nemam para da nesto uradim na Tusnju, mi samo dobivamo 300.000KM za plate. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :urnebes:
Pa koji ces qurac onda na stadionu, samo da primas uhljebljivacku platu. :lol: :lol:
Ma kada neko kaze SDA, PDA, SDP isti qurac totalno. Isti sunce ti yebem!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2019, 21:17

wobly92 je napisao/la: Šta ti imaš od tog što je on u politici, ili ti smeta što je kontra Jasmina?
Pa i kontra je SDA. A eto sve heroji u SDP, ljevica nikad jača. Vidi se i po Slobodi.
On je debelo bio predsjednik kad je ta emisija bila, i haman godinu poslije si još najglasniju podršku davao upravo njemu. Ne trebaš bit posebno prosvijetljen da to skontaš. Što si ga i dalje podržavao iako je to rekao i bio predsjednik još mjesecima poslije?
Neka Tusanj propadne u zemlju ali nece njima. Ako je nama stadion Tusanj najveci problem onda je dobro. Znaci ja trebam navijati za njega, a zanemariti to da: imaju privatni rudnik, da u bolnici zaposljavaju 90% radnika bez konkursa, da unistavaju skolstvo tako sto srozavaju kvalitet UNTZ, a uzdizu privatne fakultete. Jasmin all the way.
A stadion je bio njima predizborna, uhvatiti se stadiona, neka Bato prica na skupovima da ce ga prebaciti na Slobodu, a ovaj neka ode i prica da ima odlicno rjesenje za stadion.

Sto se tice rada na stadionu zna se koliki budzet ima Tuzla i projekt ove razine ne moze da gura sama. Sto ne znaci da treba da ide u pogresne ruke. Zasto vlade i savez ne pomognu Tuzli?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 apr 2019, 21:27

Rodna gruda. :lol: :lol: :lol: On ce mali o Tusnju, Slobodi... :lol: :lol:
Gdje ti je stadion u rodnoj grudi? :lolno: :lolno: :lol: :lol: :lol:
Pa reci mali ja sam seljance iz Islamovca. Sta se stidis jbt? :lol:
slika

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 03 apr 2019, 21:41

Probisvjet je napisao/la:Rodna gruda. :lol: :lol: :lol: On ce mali o Tusnju, Slobodi... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sad jos ovo Islamovac zamjeni sa rodnim mjestom ostalih aktera u prici oko Slobode..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najpametniji smo...Najjaci smo..To je pravo važno napomenuti odakle je ko. .I postane jasno zasto je Sloboda tu gdje jeste...
& $ ?

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 apr 2019, 21:52

Probisvjet je napisao/la:Rodna gruda. :lol: :lol: :lol: On ce mali o Tusnju, Slobodi... :lol: :lol:
slika

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 03 apr 2019, 22:08

wobly92 je napisao/la: Šta ti imaš od tog što je on u politici, ili ti smeta što je kontra Jasmina?
Neka Tusanj propadne u zemlju ali nece njima. Ako je nama stadion Tusanj najveci problem onda je dobro. Znaci ja trebam navijati za njega, a zanemariti to da: imaju privatni rudnik, da u bolnici zaposljavaju 90% radnika bez konkursa, da unistavaju skolstvo tako sto srozavaju kvalitet UNTZ, a uzdizu privatne fakultete. Jasmin all the way.
A stadion je bio njima predizborna, uhvatiti se stadiona, neka Bato prica na skupovima da ce ga prebaciti na Slobodu, a ovaj neka ode i prica da ima odlicno rjesenje za stadion.

Sto se tice rada na stadionu zna se koliki budzet ima Tuzla i projekt ove razine ne moze da gura sama. Sto ne znaci da treba da ide u pogresne ruke. Zasto vlade i savez ne pomognu Tuzli?
Hajde ti fataj se politike, ti si jedna ogranicena ljudska vrsta. Jedini smo ostali sa korejom koji imaju drustvene klubove, To je ona prica Ne dam stadion ja sam se tu igro ko dijete. Boli me briga za sve partije koje su u drzavi interesuje me zdrav sport. Klubovi trebaju da budu privatni ako hoćemo da gledamo kvalitet. A grad sto će spćkat milione na stadion koji neće imati ni ž licencu , na sportska drustva koja nemaju perspektivu na javne ustanove koje služe da neko dobija plate a posluju u minusu. To je bolesno. Zamisli bolan sta se djecijih igralista može obnovit od 1.2 miliona na godisnjem nivou koji idu niz vjetar, sta se lokalnih puteva moze asvaltirat, sta se kola hitne pomoći moze kupit ili vatrogasnih vozila. Bolesna ti je prica. Nek dođe kim sa param i nek uzme klub al da znamo da vise nemamo to na grbaci a imamo zdravu okolinu. Koji će ti stadion kad nova tribina prokisnjava, kad se zapad samo nije srusio. trose se pare na neke kontenere i ulaz koji je takav kakav je, a struja iz zica viri, urusavaju se zidovi. Tvoj problem je samo sto ti smetaju neistomišljenici POLITIČKI.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 apr 2019, 22:58

I vi se sa njim raspravljate :lol:
Sta je problem yebo ga Tusanj.
Ugovor napravis.
Azmire(Meho Huso) napravi stadion van grada,minimalno 8000 natkrivenih mjesta,3 categorije i po ugovoru automatski dobivas Tusanj.
Dje problem. .eeee zna Jasmin dje problem. U talovima u JU ....i td.
Ono zemljiste i onaj "stadion"ne vrijedi pet para ali jasminove ovcice...meee 40 mil meee
Ono danas...one slike...i one od par mjeseci ili prosle sezone sto su kruzile ...bruka...milioni su uteoseni milioniiii a stadion "upada "...bruka
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 03 apr 2019, 23:30

Tesko nama nit imas stadion nit imas ekipu kako treba,svake godine borba za opstanak.Sve propalo a duzan si i bogu i narodu

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 apr 2019, 02:21

Tada je direktor JU “Gradski stadion Tušanj” Dževad Šećerbegović kazao kako su mu ruke vezane za bilo kakva kapitalnija ulaganja, jer JU “Gradski stadion Tušanj” raspolaže godišnje količinom novca dovoljnom samo za isplate plata uposlenicima, doprinose kao i manja tekuća održavanja
.

Evo sta je rekao ubleha Secer 2018.......
A budzet kojim raspolazu,koji dobiju od grada iznosi godisnje oko 400 000 maraka :?:
Pa koliko je to zaposlenih,kolike su to plate,i koja je svrha postojanja te JU osim da se sisaju budzetska vesla. :?: :!:
Nosis prefiks JU,djelujes kao firma,a 95 posto budzeta samo ti prebace.Pa koja je svrha :!: ...Bravo Jasmine Imamovicu,svaka ti cast.. :!:
Kazu 2015 milion za istocnu tribinu,kazu 2016 milion za istocnu tribinu,kazu 2018 milion za istocnu tribinu,sada kazu ,pazi,milion i trista 2019...
Dobro dosli na svecano otvaranje skoro 4 godine magle
slika

oh wait,dje tribina :eh:

I nakon 5 miliona bacenih u sjever,on prokisnjava,tribine nisu zavrsene,prilazi nisu zavrseni,imas milion i pol u sipovima,ili sipkovima,kako hocete :lol:
I imamo najvecu bruku i sramotu od stadiona u drzavi.......HVALA TI JASMINE
Dame i gospodo,stadion SVIH NAS,budimo ponosni na ove slike

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ima jos jedno 20-tak slika,ali dosta je i ovo,mene stid njihovog stida,kada obraza nemaju :!:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 04 apr 2019, 02:35

Brcanskamalta je napisao/la:
Tada je direktor JU “Gradski stadion Tušanj” Dževad Šećerbegović kazao kako su mu ruke vezane za bilo kakva kapitalnija ulaganja, jer JU “Gradski stadion Tušanj” raspolaže godišnje količinom novca dovoljnom samo za isplate plata uposlenicima, doprinose kao i manja tekuća održavanja
.

Evo sta je rekao ubleha Secer 2018.......
A budzet kojim raspolazu,koji dobiju od grada iznosi godisnje oko 400 000 maraka :?:
Pa koliko je to zaposlenih,kolike su to plate,i koja je svrha postojanja te JU osim da se sisaju budzetska vesla. :?: :!:
Nosis prefiks JU,djelujes kao firma,a 95 posto budzeta samo ti prebace.Pa koja je svrha :!: ...Bravo Jasmine Imamovicu,svaka ti cast.. :!:
Kazu 2015 milion za istocnu tribinu,kazu 2016 milion za istocnu tribinu,kazu 2018 milion za istocnu tribinu,sada kazu ,pazi,milion i trista 2019...
Dobro dosli na svecano otvaranje skoro 4 godine magle
slika

oh wait,dje tribina :eh:

I nakon 5 miliona bacenih u sjever,on prokisnjava,tribine nisu zavrsene,prilazi nisu zavrseni,imas milion i pol u sipovima,ili sipkovima,kako hocete :lol:
I imamo najvecu bruku i sramotu od stadiona u drzavi.......HVALA TI JASMINE
Dame i gospodo,stadion SVIH NAS,budimo ponosni na ove slike

slika

slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ima jos jedno 20-tak slika,ali dosta je i ovo,mene stid njihovog stida,kada obraza nemaju :!:
Makar je nas, nije Asmirov i od PDA nit ce ikad biti!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 apr 2019, 07:51

Bruka i sramota.
Sta reci a ne nasmijati se, bruka i sramota

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 apr 2019, 07:56

na ovim slikama vidis da sva ona prica oko slobode veze sa realnoscu nema.
puna usta slobode, a stvarno stanje vidimo svi.
a tek davud zavala, bruka i sramota.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []