Tada je direktor JU “Gradski stadion Tušanj” Dževad Šećerbegović kazao kako su mu ruke vezane za bilo kakva kapitalnija ulaganja, jer JU “Gradski stadion Tušanj” raspolaže godišnje količinom novca dovoljnom samo za isplate plata uposlenicima, doprinose kao i manja tekuća održavanja
.
Evo sta je rekao ubleha Secer 2018.......
A budzet kojim raspolazu,koji dobiju od grada iznosi godisnje oko 400 000 maraka
Pa koliko je to zaposlenih,kolike su to plate,i koja je svrha postojanja te JU osim da se sisaju budzetska vesla.
Nosis prefiks JU,djelujes kao firma,a 95 posto budzeta samo ti prebace.Pa koja je svrha

...Bravo Jasmine Imamovicu,svaka ti cast..
Kazu 2015 milion za istocnu tribinu,kazu 2016 milion za istocnu tribinu,kazu 2018 milion za istocnu tribinu,sada kazu ,pazi,milion i trista 2019...
Dobro dosli na svecano otvaranje skoro 4 godine magle
oh wait,dje tribina
I nakon 5 miliona bacenih u sjever,on prokisnjava,tribine nisu zavrsene,prilazi nisu zavrseni,imas milion i pol u sipovima,ili sipkovima,kako hocete
I imamo najvecu bruku i sramotu od stadiona u drzavi.......HVALA TI JASMINE
Dame i gospodo,stadion SVIH NAS,budimo ponosni na ove slike
Ima jos jedno 20-tak slika,ali dosta je i ovo,mene stid njihovog stida,kada obraza nemaju

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic