EdinTM87 je napisao/la:Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !
Hajde Lazare !
Prija mi vaša podrška.
Hvala vam

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
EdinTM87 je napisao/la:Utakmica sa torpedom je pokazala da ne mozemo bez Lazille, tako da on ostaje !
Hajde Lazare !
Znaci nije bilo lomova i povreda19TM87 je napisao/la:evo igrali smo danas trening utakmicu protiv sarajevskog partizana, ja sam bio prvo poluvrijeme bilo je 5,6-0
znaci 12-0.Esii TM87 je napisao/la:Znaci nije bilo lomova i povreda19TM87 je napisao/la:evo igrali smo danas trening utakmicu protiv sarajevskog partizana, ja sam bio prvo poluvrijeme bilo je 5,6-0hajd dobro je onda..
Hehe cuj zavrsio karijeru, igra u belgiskom Mechelenu.Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
Znam da je otisao u neki spanski nizorazredni tim.
Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
Onda sam ja to nesto dobro pomjesao ...sajo10 je napisao/la:Hehe cuj zavrsio karijeru, igra u belgiskom Mechelenu.Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
niste jedini pa red bi sad bio na garnituru salov i dukserica1921 ! je napisao/la:i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
hocel bit duxevi da pocnem skupljat pareGrbavica moj zivot je napisao/la:niste jedini pa red bi sad bio na garnituru salov i dukserica1921 ! je napisao/la:i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
ma sta ja znam nek pocu opet one iste duxeve prodavat 1987 kupit cuAmar TM'87 je napisao/la: hocel bit duxevi da pocnem skupljat pare
'Vukelja može ići, ali uz propisno obeštečenje'Keenan.- je napisao/la:ŠIPOVAC: VUKELJA JE NA TRANSFER LISTI
Ajmo Osime iskoristimo ovo
To, konačno da mali zaigra u napadugracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...