Onda sam ja to nesto dobro pomjesao ...sajo10 je napisao/la:Hehe cuj zavrsio karijeru, igra u belgiskom Mechelenu.Elegant je napisao/la:Sta je sa onim bivsim igracem Zelje, Dialibom igra li on jos ili je zavrsio karijeru ?
Znam da je otisao u neki spanski nizorazredni tim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mogao bi se Dialiba kod nas vratiti, šta će u Mechelenu, ionako grije klupu 
zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala 
Kad odu šminkeri,furači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i odani!
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
VOLIM ŽELJEZNIČAR !
i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
niste jedini pa red bi sad bio na garnituru salov i dukserica1921 ! je napisao/la:i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
svoj ti pos'o !
-
Amar TM'87
- Kontakt:
hocel bit duxevi da pocnem skupljat pareGrbavica moj zivot je napisao/la:niste jedini pa red bi sad bio na garnituru salov i dukserica1921 ! je napisao/la:i mene interesuje hoće li biti nešto novo .esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma sta ja znam nek pocu opet one iste duxeve prodavat 1987 kupit cuAmar TM'87 je napisao/la: hocel bit duxevi da pocnem skupljat pare
svoj ti pos'o !
ŠIPOVAC: VUKELJA JE NA TRANSFER LISTI
Ajmo Osime iskoristimo ovo
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
'Vukelja može ići, ali uz propisno obeštečenje'Keenan.- je napisao/la:ŠIPOVAC: VUKELJA JE NA TRANSFER LISTI
Hmm
U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
ŽEEEEELJOOOOO
- nookey
- Kontakt:
To, konačno da mali zaigra u napadugracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- zeljovac87
- Kontakt:
Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
- eliminator
- Kontakt:
i meni je sad to nana javila, ona je to saznala od komsinice cija je sestra dobra s jednim likom koji zna lika iz uprave borcazeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
- zeljovac87
- Kontakt:
Jbg ti se zajebajes. Ja ti ozbiljno pricam. Zna Amar sta radi.eliminator je napisao/la:i meni je sad to nana javila, ona je to saznala od komsinice cija je sestra dobra s jednim likom koji zna lika iz uprave borcazeljovac87 je napisao/la:Raja ja sam se sad cuo sa jaranom iz Banjaluke koji zna neke ljude u klubu i on mi kaze da je ipak bilo nekih prica da ce Vukelju Amar ipak dovesti. Uh kako bi to dobro bilo on i Lazar u spicu...gazili bi redom
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
odkud ti to da ce igrati baljic?????gracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
- nookey
- Kontakt:
Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- zeljovac87
- Kontakt:
8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Miriše to na dobro,ne brinigracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...
Možda ga baš Baljić zavuce u Mostaru. Krv nije voda
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Los je to sastav, lose u odbrani, jer i budala je vidjela da stanic nemoze nikako beka odigrati, a gancev i vasilic nisu u takmicarskoj formi, ali **** ga bolje se nema...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.