HNK Branitelj Mostar

Marin
Kontakt:

Re: HNK Branitelj Mostar

Post Postao/la Marin » 27 okt 2010, 20:27

Klub je nakon rata nastavio raditi jedno vrijeme kao Lokomotiva, a poslje je promijenio ime u Branitelj tako da je on zapravo nasljednik stare Lokomotive. Mogu se ostali slikati samo...

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 27 okt 2010, 20:28

Ti si poceo sa Silajdzićem i Tihićem(koji mi se licno gade)kaka bolan zavist :shock: prvo,ja ne navijam za Velez ;) drugo,zao mi je vas ultrasa,i sami kazete da su hrvati slabo pozicionirani u BiH :( 8-) i treće,ma goni se vise sa tim Braniteljem,ja da ih pitam da igram za njih bio bi u prvoj postavi protiv zelje(uhhhhhhh pa to nije losa ideja,mogu se prijavit ko golman pa pustat zelji golove :? )hvala sto mi dade ideju :lol: 8-)

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 27 okt 2010, 20:39

hahaha najbolje dosad od tebe čak stvarno ti stoji ovo ime :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 20:48

Marin je napisao/la:Klub je nakon rata nastavio raditi jedno vrijeme kao Lokomotiva, a poslje je promijenio ime u Branitelj tako da je on zapravo nasljednik stare Lokomotive. Mogu se ostali slikati samo...
slikaslikaslika

slika slika slika

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 okt 2010, 20:51

crnaguja je napisao/la:velez je iz vrapcica...nije to vidilo Mostara :D
Nije bitno gdje igra, bitno je ko navija. Haj jednom priznajte da za vas navijaju ljudi iz Cima, Ljutog i Goranaca, te dosljaci iz Srednje Bosne i Opcine Konjic. Priznajte i necu vas vise ni u jednom postu spomenuti na ovom forumu. Posteno od mene

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 27 okt 2010, 20:54

drH je napisao/la:Jos jedan klub koji je ukrao stadion, ovaj put Lokomotivi koja je uz Velez jedini pravi mostarski klub! Ostalo su predgradja Mostara, Cim i Rodoc.
Aj bola ,nije zivot nastao 45e,vi krali tada mi prije 20ak godina,sad ima svak svoje,eto vas bagro "prodata" tamo!

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 27 okt 2010, 20:58

hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!! :D :D
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

bakacar
Kontakt:

Post Postao/la bakacar » 27 okt 2010, 21:05

crnaguja je napisao/la:hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!! :D :D
kakav bola velez,jos ova godina i pa,pa!
Branitelj je za njih financijski i organizacijski te igracki mnogo jaci!
Igraci imaju oko 1000 KM placu sto nije mala stvar!
U Velezu imaju placu svake prestupne godine!
No za par godina Velez i Branitelj ce najvjerovatnije biti derbi gradski u 2. ligi !
Iza veleza ne stoji nitko jer je klub od osnutka bio na krivim temeljima a tu nema srece kao sto i vidite sami,agonija i amaterizam vladaju ovim nekad nametnutim klubom mostarskoj raji!

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 27 okt 2010, 21:22

bakacar je napisao/la:
crnaguja je napisao/la:hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!! :D :D
kakav bola velez,jos ova godina i pa,pa!
Branitelj je za njih financijski i organizacijski te igracki mnogo jaci!
Igraci imaju oko 1000 KM placu sto nije mala stvar!
U Velezu imaju placu svake prestupne godine!
No za par godina Velez i Branitelj ce najvjerovatnije biti derbi gradski u 2. ligi !
Iza veleza ne stoji nitko jer je klub od osnutka bio na krivim temeljima a tu nema srece kao sto i vidite sami,agonija i amaterizam vladaju ovim nekad nametnutim klubom mostarskoj raji!
Ma kako mozes takve stvari govorit.Velez u historiji uspjesniji,sada uspjesniji,i bolje stoje financijski od branitelja.Hahahahahah cuj 1000km igracima svakog mjeseca a klub 3.liga :mrgreen: ja mislim da oni ne dobijaju platu uopste :) I znao je Velez pasti(mislim negdje 2006 god.da su igrali u drugoj ligi)ali se uvijek vrate i standardni su prvoligas.ISPRAŠIĆE VAS ZELJO I POKAZATI VAM GDJE VAM JE MJESTO 8-) 8-) 8-)

crnaguja

Post Postao/la crnaguja » 27 okt 2010, 22:18

Znaš šta Čak Noris radi u Babinom? Ono što mu se kaže!!!!
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 31 okt 2010, 19:24

Zrinjski će izgleda ispasti 8-) :lol: iako izgubiti od Zelje nije sramota ;) 8-) vi ćete ispod Veleza zavrsit :lol:

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 01 nov 2010, 12:53

ULTRA GITANO??? 8-) nema te na temi

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 03 nov 2010, 10:07

a
Zadnja izmjena: Flegma, dana/u 08 apr 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 03 nov 2010, 13:51

Kako se priprema moj favorit u kupu protiv slabashnog protivnika sa Grbavice???
nema potpisa

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 04 nov 2010, 17:38

Keenan.- je napisao/la:Sretno vam protiv nas u kupu,iako očekujem jedno 5-6 golova u vašoj mreži. :mrgreen:
3-0 20. minut :mrgreen: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 nov 2010, 17:43

Čak Noris je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Sretno vam protiv nas u kupu,iako očekujem jedno 5-6 golova u vašoj mreži. :mrgreen:
@Cak sta cekas,uskaci u igru i rijesi probleme Branitelja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 04 nov 2010, 17:45

harishp je napisao/la:
Čak Noris je napisao/la:
@Cak sta cekas,uskaci u igru i rijesi probleme Branitelja.
:lol:

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 04 nov 2010, 17:47

ČETIRI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 04 nov 2010, 18:25

I TAKO TI JA G.U.Z.I.M
A GDJE JE OVDJE SPORT???????????
26.05.2010-TITULA

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 nov 2010, 18:33

75 min.Zeljeznicar-Branitelj 6:0

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.