HNK Branitelj Mostar
Re: HNK Branitelj Mostar
Klub je nakon rata nastavio raditi jedno vrijeme kao Lokomotiva, a poslje je promijenio ime u Branitelj tako da je on zapravo nasljednik stare Lokomotive. Mogu se ostali slikati samo...
Ti si poceo sa Silajdzićem i Tihićem(koji mi se licno gade)kaka bolan zavist
prvo,ja ne navijam za Velez
drugo,zao mi je vas ultrasa,i sami kazete da su hrvati slabo pozicionirani u BiH
i treće,ma goni se vise sa tim Braniteljem,ja da ih pitam da igram za njih bio bi u prvoj postavi protiv zelje(uhhhhhhh pa to nije losa ideja,mogu se prijavit ko golman pa pustat zelji golove
)hvala sto mi dade ideju

-
hahaha najbolje dosad od tebe čak stvarno ti stoji ovo ime

Marin je napisao/la:Klub je nakon rata nastavio raditi jedno vrijeme kao Lokomotiva, a poslje je promijenio ime u Branitelj tako da je on zapravo nasljednik stare Lokomotive. Mogu se ostali slikati samo...

Nije bitno gdje igra, bitno je ko navija. Haj jednom priznajte da za vas navijaju ljudi iz Cima, Ljutog i Goranaca, te dosljaci iz Srednje Bosne i Opcine Konjic. Priznajte i necu vas vise ni u jednom postu spomenuti na ovom forumu. Posteno od menecrnaguja je napisao/la:velez je iz vrapcica...nije to vidilo Mostara
Aj bola ,nije zivot nastao 45e,vi krali tada mi prije 20ak godina,sad ima svak svoje,eto vas bagro "prodata" tamo!drH je napisao/la:Jos jedan klub koji je ukrao stadion, ovaj put Lokomotivi koja je uz Velez jedini pravi mostarski klub! Ostalo su predgradja Mostara, Cim i Rodoc.
hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!!

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
kakav bola velez,jos ova godina i pa,pa!crnaguja je napisao/la:hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!!![]()
Branitelj je za njih financijski i organizacijski te igracki mnogo jaci!
Igraci imaju oko 1000 KM placu sto nije mala stvar!
U Velezu imaju placu svake prestupne godine!
No za par godina Velez i Branitelj ce najvjerovatnije biti derbi gradski u 2. ligi !
Iza veleza ne stoji nitko jer je klub od osnutka bio na krivim temeljima a tu nema srece kao sto i vidite sami,agonija i amaterizam vladaju ovim nekad nametnutim klubom mostarskoj raji!
Ma kako mozes takve stvari govorit.Velez u historiji uspjesniji,sada uspjesniji,i bolje stoje financijski od branitelja.Hahahahahah cuj 1000km igracima svakog mjeseca a klub 3.ligabakacar je napisao/la:kakav bola velez,jos ova godina i pa,pa!crnaguja je napisao/la:hahahaa,jesi naso kome ces govorit...ja sam robijas!!!mora malo i zajebancije bit na forumu...al ako cemo posteno ni za velez ne navijaju samo fakultetsko obrazovani...ima ona poznata: 100 navijaca veleza,3 zuba!!!![]()
Branitelj je za njih financijski i organizacijski te igracki mnogo jaci!
Igraci imaju oko 1000 KM placu sto nije mala stvar!
U Velezu imaju placu svake prestupne godine!
No za par godina Velez i Branitelj ce najvjerovatnije biti derbi gradski u 2. ligi !
Iza veleza ne stoji nitko jer je klub od osnutka bio na krivim temeljima a tu nema srece kao sto i vidite sami,agonija i amaterizam vladaju ovim nekad nametnutim klubom mostarskoj raji!

Znaš šta Čak Noris radi u Babinom? Ono što mu se kaže!!!!
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Zrinjski će izgleda ispasti
iako izgubiti od Zelje nije sramota
vi ćete ispod Veleza zavrsit 

a
Zadnja izmjena: Flegma, dana/u 08 apr 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Kako se priprema moj favorit u kupu protiv slabashnog protivnika sa Grbavice???
nema potpisa
3-0 20. minutKeenan.- je napisao/la:Sretno vam protiv nas u kupu,iako očekujem jedno 5-6 golova u vašoj mreži.

@Cak sta cekas,uskaci u igru i rijesi probleme Branitelja.Čak Noris je napisao/la:3-0 20. minutKeenan.- je napisao/la:Sretno vam protiv nas u kupu,iako očekujem jedno 5-6 golova u vašoj mreži.![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:@Cak sta cekas,uskaci u igru i rijesi probleme Branitelja.Čak Noris je napisao/la:3-0 20. minutKeenan.- je napisao/la:Sretno vam protiv nas u kupu,iako očekujem jedno 5-6 golova u vašoj mreži.![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
75 min.Zeljeznicar-Branitelj 6:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.