RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ljudi moji glavu gore. izgubili smo zasluzeno danas, ali i dalje je sve u nasim rukama. Budite svjesni da nmz Olimpik dobiti sve do kraja, znaci nema sanse. mi se trebamo max potruditi da osvojimo sto je moguce veci broj bodova, mi smo kiksali do sada 2 tekme u ovom dijelu sezone, Olimpik ce sigurno zijaniti par bodova. Glavu gore i u subotu da pruzimo podrsku igracima? jer Slaven ce biti nezgodan rival.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Jesi li bio na utakmici ? Sta mu je RA skandirao ?combe80 je napisao/la:Jazvinu svaka cast dugo nisam vidio onakog igraca... nije slavio gol koji je postigao plus u interviju rekao da mu je to najmrzi gol koji je ikad dao... ljudina ipo...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Bas si kad volio Gradačac sta se blamirasWandelanoite je napisao/la:Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku...
Ovo me podsjeca kad je bivsi predsjednik Jedinstva rekao da smo one sezone jednom nogom u premijer ligi, na kraju zavrsimo drugi i jos ga narod ismijao. Mislim da Ibro treba znati kakva je ovo liga, nije samo kvalitet presudan za neki uspjeh i treba biti oprezan kod davanja takvih izjava. Ja se nadam da cete ostati na prvom mjestu i plasirati se u visi rang ali... Lako se moze desiti da plastika prva zavrsi.
-
drakensang
- Kontakt:
Sve smo sami krivi, ali mi je najtuznije vidjet ovog combeta80 kako se ponosi tim sto je Zvijezda zapela sad, a odmarala prosli vikend. Ja razumijem i animozitet, i mrznju zbog visokog poraza, ali ce bit gore po Zvijezdu ako se zamaze situacija u klubu. Najgore ni te pare nece doc u Zvijezdu, nego u dzepove pojedinaca. Steta je sto sport u BiH propada iz dana u dan, a mozda i ne treba da bude nista bolje od ovog sad. Bosnjo ce uvijel opstruirat bilo kakav napredak zarad 50KM. Zvijezdi zelim da izbaci ovaj sljam iz kluba, da im onemoguci bogacenje na imenu kluba, i da krenu nasim stopama, jer htjeli vi to priznat ili ne - na vrlo zdravim nogama smo, idemo uzlaznom putanjom i zdrava smo sredina.
Jaro ba ako smo ja i ti na brdu i ti se okliznes i jednom rukom se drzis i ja te spasim... iduce godine isto sve samo ja se okliznem i ti me jos gurnes u provaliju... tako ste vi uradili sa 7:0 mi osakaceni dosli a ibro trpaj trpaj a mi vam pomogli da ostanete u premijer ligi... zato nepametuj vec ponjavom se pokri i razmisli malo...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
E moj debilu, bolje suđenje nisi vidio, fujcombe80 je napisao/la:Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku...
Gradinu sa Azmirom na čelu niko nece natrpati cak sta vise kad se zavrsi stadion i prateći objekti mi cemo bit u Premijer ligi, a vi u Drugoj ligi sjever gdje po seljakluku i zaslužujete.
MES QUE UN CLUB!
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Medjede siso si sa brda. Vracaj se u brdo brdjo.necete vi u prve federalnu ni za 2 godine a kamoli pl...Wandelanoite je napisao/la:E moj debilu, bolje suđenje nisi vidio, fujcombe80 je napisao/la:Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku....
Gradinu sa Azmirom na čelu niko nece natrpati cak sta vise kad se zavrsi stadion i prateći objekti mi cemo bit u Premijer ligi, a vi u Drugoj ligi sjever gdje po seljakluku i zaslužujete.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
drakensang
- Kontakt:
jaro moj puni do vrha, to je fudbal. mozda to 7 0 odluci prvaka. gol razlika. nas je leotar nafilovao 10 0, radnicki nafilovao 12 1 i sta sad? Ja bih trebao mrzit njih i osvecivat se? Da, al sportski, upamtis pa punis kad mozes. Ko i svakog drugog, kontas. A ne pustit nekom da te dobije, za par hiljada. to su ti majstore bas malogradjanske stvari i malogradjansko razmisljanje. bayern nafilova danas dortmund 5 0, city nedavno neke jetime 8 0 i sta sad? sve je to fudbal majstore, igra za gol vise.combe80 je napisao/la:Jaro ba ako smo ja i ti na brdu i ti se okliznes i jednom rukom se drzis i ja te spasim... iduce godine isto sve samo ja se okliznem i ti me jos gurnes u provaliju... tako ste vi uradili sa 7:0 a mi vam pomogli da ostanete u premijer ligi... zato nepametuj vec ponjavom se pokri i razmisli malo...
Hahaha cuj ga zgadio mi se Gradacac danas...dabogda nikad ne dosao vise u Gradacac i onako ste svi do jednog .icke...fender13 je napisao/la:Bas si kad volio Gradačac sta se blamirasWandelanoite je napisao/la:Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Sretno u nastavku.
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
rodjeni glavu gore 1 poraz ne znaci nista
sretno do premiyer lige abd.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
drakensang
- Kontakt:
i vama do evrope. iako se ne volimo, zenica zasluzuje evropske utakmice.tareizo je napisao/la:rodjeni glavu gore 1 poraz ne znaci nista
Previše smo se digli, umislili da smo Barca. Prvi Ibro sa izjavama da nam niko u ovoj ligi nista ne moze. Nadam se najboljem, ali ne sluti ovo na dobro.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
hvala drug ,a to da se ne volimo ne bi bas rekao eto npr.meni je mati mostarka i Imam dosta rodbine u gradu na neretvidrakensang je napisao/la:i vama do evrope. iako se ne volimo, zenica zasluzuje evropske utakmice.tareizo je napisao/la:rodjeni glavu gore 1 poraz ne znaci nista
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
tropic je napisao/la:Ovo me podsjeca kad je bivsi predsjednik Jedinstva rekao da smo one sezone jednom nogom u premijer ligi, na kraju zavrsimo drugi i jos ga narod ismijao. Mislim da Ibro treba znati kakva je ovo liga, nije samo kvalitet presudan za neki uspjeh i treba biti oprezan kod davanja takvih izjava. Ja se nadam da cete ostati na prvom mjestu i plasirati se u visi rang ali... Lako se moze desiti da plastika prva zavrsi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- josipmusa2
- Kontakt:
Hocemo u pare da ce dobiti sve do kraja ? Ako do zadnjeg kola mi imali bod više imat ćemo jer smo pobjedili sve, a nećemo. Mi smo svoje na Otoci odsvirali zahvaljujuci liku koji je napravio bunker u drugom umjesto da ih dokrajcimo i s kojim golom i s kojim crvenim. Eto tu smo izgubili PL, a ne danas u Gradačcu niti što ćemo kiksat u Jajcu, a ni kući nećemo dobit sve.nekoIzMostara je napisao/la:Ljudi moji glavu gore. izgubili smo zasluzeno danas, ali i dalje je sve u nasim rukama. Budite svjesni da nmz Olimpik dobiti sve do kraja, znaci nema sanse. mi se trebamo max potruditi da osvojimo sto je moguce veci broj bodova, mi smo kiksali do sada 2 tekme u ovom dijelu sezone, Olimpik ce sigurno zijaniti par bodova. Glavu gore i u subotu da pruzimo podrsku igracima? jer Slaven ce biti nezgodan rival.
Nek su nas ljudi otresli, zaradili su svoje premije koje nisu ni pola plata naših primadona koje su se danas samo šetkale, a možda je nekima i obećan prelazak u šeher ako se Velež ne polasira pa im se i ne igra baš, u to vjerujem čvrsto, barem 2 igrača.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Citava mjesecna davanja na igrace i strucni stab su oko 22 do 25 hiljada.....josipmusa2 je napisao/la:Hocemo u pare da ce dobiti sve do kraja ? Ako do zadnjeg kola mi imali bod više imat ćemo jer smo pobjedili sve, a nećemo. Mi smo svoje na Otoci odsvirali zahvaljujuci liku koji je napravio bunker u drugom umjesto da ih dokrajcimo i s kojim golom i s kojim crvenim. Eto tu smo izgubili PL, a ne danas u Gradačcu niti što ćemo kiksat u Jajcu, a ni kući nećemo dobit sve.nekoIzMostara je napisao/la:Ljudi moji glavu gore. izgubili smo zasluzeno danas, ali i dalje je sve u nasim rukama. Budite svjesni da nmz Olimpik dobiti sve do kraja, znaci nema sanse. mi se trebamo max potruditi da osvojimo sto je moguce veci broj bodova, mi smo kiksali do sada 2 tekme u ovom dijelu sezone, Olimpik ce sigurno zijaniti par bodova. Glavu gore i u subotu da pruzimo podrsku igracima? jer Slaven ce biti nezgodan rival.
Nek su nas ljudi otresli, zaradili su svoje premije koje nisu ni pola plata naših primadona koje su se danas samo šetkale, a možda je nekima i obećan prelazak u šeher ako se Velež ne polasira pa im se i ne igra baš, u to vjerujem čvrsto, barem 2 igrača.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Necu se kladiti ni sa kim ni u sta. Ti misli sta hoces, ja imam svoje misljenje. Nismo mi Barcelona, ali nije ni Olimpik. U svakom trenutku se moze desiti neki neplaniran rezultat. Mi cemo kuci dobiti svaku tekmu, a u gostima su kriticna gostovanja Bratstvu i Metallegheu. Ne vidim zasto raja nakon 1-2 losa rezultat pravi probleme. Svjesni smo svi da nije onako kako smo planirali, ali ne vidim razlog da prave neki nered i unose dodatnu nervozu. Onako kako je sudjeno od Onoga gore, tako ce i biti. Ja i dalje sam ubjeden da cemo uci u PL, pa nek prica ko sta hoce. A na kraju sezone treba da se svode racuni sta, ko i kako je radio citavu godinu. Ziviojosipmusa2 je napisao/la:Hocemo u pare da ce dobiti sve do kraja ? Ako do zadnjeg kola mi imali bod više imat ćemo jer smo pobjedili sve, a nećemo. Mi smo svoje na Otoci odsvirali zahvaljujuci liku koji je napravio bunker u drugom umjesto da ih dokrajcimo i s kojim golom i s kojim crvenim. Eto tu smo izgubili PL, a ne danas u Gradačcu niti što ćemo kiksat u Jajcu, a ni kući nećemo dobit sve.nekoIzMostara je napisao/la:Ljudi moji glavu gore. izgubili smo zasluzeno danas, ali i dalje je sve u nasim rukama. Budite svjesni da nmz Olimpik dobiti sve do kraja, znaci nema sanse. mi se trebamo max potruditi da osvojimo sto je moguce veci broj bodova, mi smo kiksali do sada 2 tekme u ovom dijelu sezone, Olimpik ce sigurno zijaniti par bodova. Glavu gore i u subotu da pruzimo podrsku igracima? jer Slaven ce biti nezgodan rival.
All-Time First Yugoslav League table
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.