RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Orhan
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Orhan » 06 apr 2019, 21:54

Wandelanoite je napisao/la:
combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.
EVO JA SAM BIO NA UTAKMICI I LAZES BAS ONO HINJSKI, SREBRENICKI PRAVO...NEKA NAPISE RAJA IZ MOSTARA KOJI SU BILI DANAS U GRADACCU KAKVO JE SUDJENJE BILO, JESUL DOMACI NAVIJACI NAPUSTALI STADION U 70 MIN???
LAZOVE, SPADALO JEDNO....PS
SRETNO VELEZU U BORBI ZA PREMIER LIGU...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 06 apr 2019, 22:02

Svaka tebi čast na optimizmu, kiksao bi Olimpik igrački da se posmatra ali će oni sve da podmažu, posebno sada kada su na bod daleko,mi imamo jedan jedini bod na 3 gostovanja proljetna, meni je to sve samo ne obećavajuće i sumnjam na sve i svakoga, plus se onaj ko najmirniji treba bit ponaša ko zadnja oyebina

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 apr 2019, 22:05

josipmusa2 je napisao/la:Svaka tebi čast na optimizmu, kiksao bi Olimpik igrački da se posmatra ali će oni sve da podmažu, posebno sada kada su na bod daleko,mi imamo jedan jedini bod na 3 gostovanja proljetna, meni je to sve samo ne obećavajuće i sumnjam na sve i svakoga, plus se onaj ko najmirniji treba bit ponaša ko zadnja oyebina
Sve znam, ali svjestan budi da ne mogu sve kupiti, ima timova koji ce skupo prodati kozu jer im moze zavisiti za opstanak. Ovoliko pisanje po forumima citaju i igraci siguran budi, i nabija im pritisak i nervozu koja samo negativno moze da utice, a nista pozitivno da donese. Samo se opusti i cekaj kraj sezone, mozda se iznenadis :D
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 06 apr 2019, 22:08

nekoIzMostara je napisao/la:
josipmusa2 je napisao/la:Svaka tebi čast na optimizmu, kiksao bi Olimpik igrački da se posmatra ali će oni sve da podmažu, posebno sada kada su na bod daleko,mi imamo jedan jedini bod na 3 gostovanja proljetna, meni je to sve samo ne obećavajuće i sumnjam na sve i svakoga, plus se onaj ko najmirniji treba bit ponaša ko zadnja oyebina
Sve znam, ali svjestan budi da ne mogu sve kupiti, ima timova koji ce skupo prodati kozu jer im moze zavisiti za opstanak. Ovoliko pisanje po forumima citaju i igraci siguran budi, i nabija im pritisak i nervozu koja samo negativno moze da utice, a nista pozitivno da donese. Samo se opusti i cekaj kraj sezone, mozda se iznenadis :D
Bog te čuo

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 06 apr 2019, 22:18

Dobar, loš, zao!
Mi smo dobri, neki su loši a Olimpik je zao!
Mi kao mali uvijek ucimo da dobro pobjedjuje zlo, medjutim moramo biti svjesni da biti dobar medju lošim i zlima teško da može izaći na dobro.
Sada smo u nezgodnoj situaciji i samo zelim ppruciti ljudima u upravi da li i dalje trebamo biti dobri i dovesti ovu lijepu pricu u pitanje, nadam se da znate sta radite ja znam gdje trebam biti u subotu i svaku narednu subotu!
MUSVDG!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 22:42

Orhan je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:
combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.
EVO JA SAM BIO NA UTAKMICI I LAZES BAS ONO HINJSKI, SREBRENICKI PRAVO...NEKA NAPISE RAJA IZ MOSTARA KOJI SU BILI DANAS U GRADACCU KAKVO JE SUDJENJE BILO, JESUL DOMACI NAVIJACI NAPUSTALI STADION U 70 MIN???
LAZOVE, SPADALO JEDNO....PS
SRETNO VELEZU U BORBI ZA PREMIER LIGU...
Seljacicu gradacacki, psujete predsjedniku, direktoru Veleža, Ibri i ljudima oko njih mater, djecu, porodicu, pravi ste cigani ko i uvijek al' ne čudi me kad živite u tom selu pravi ste seljačići isfrustrirani svime oko sebe, a kako i ne bi i ja bih bio da zivim u toj kasabi.

O suđenju ne bih, a ko kaze da je ono posteno nek ne ulazi na fudbalske stadione vise.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 06 apr 2019, 22:52

Izvinjavam se na upadu na temu, ali bodovna prednost vam se topi kao maslo na visoj temperaturi. Ukoliko sutra Olimpik dobije, 'ebo maslo, ja bi se na vasem mjestu i za tepsiju zabrino :-D

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 06 apr 2019, 23:04

Wandelanoite To selo ima status grada a selo je srebrenik bio i uvijek ce bit kao i najveci seljaci iz Srebrenika...a na svakom stadionu ima psovki pa tako i na Banji...
Razumijem te vi iz Srebrenika ste nam uvijek gledali u ledja, tako i ti sto se prije naviknes bit ce ti lakse...
Evo ima vec par ljudi koji su napisali kako je bilo na tekmi...a ti vrati se na brdo oko srebrenika i kmeci, kmeci

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 apr 2019, 23:29

[quote="Wandelanoite"][quote="Orhan"][quote="Wandelanoite"]
Nemoj biti ljubomoran digli smo vas u ratu dicemo vas i u miru pa valjda i vi nekad Doživite da ugostite Velež Moszarski, ti prijatelju nisi svjestan kako je bilo 7:0 na svaku su skakali psovali mi smo samo dio demonstrirali kako ne treba biti domaćin a utakmica kao utakmica fer i korektna mogu svi potvrditi pa i predsjednik mogli su preko Fajica povest al nisu i to je to. Ti igraj po prokosovicima, miricini, dubokom potoku, donja mahala Itd i držite se lakrdija sa svojim sudijama Hanicem i ostalima a Gradove pustite da igraju Prvu ligu!

A rodjeni sad smo kvit pa idemo sa 0. Odnose gradit

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 23:37

Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.

Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.

EDIT:

Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 06 apr 2019, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2019, 23:41

Nemoj biti ljubomoran digli smo vas u ratu dicemo vas i u miru pa valjda i vi nekad Doživite da ugostite Velež Moszarski, ti prijatelju nisi svjestan kako je bilo 7:0 na svaku su skakali psovali mi smo samo dio demonstrirali kako ne treba biti domaćin a utakmica kao utakmica fer i korektna mogu svi potvrditi pa i predsjednik mogli su preko Fajica povest al nisu i to je to. Ti igraj po prokosovicima, miricini, dubokom potoku, donja mahala Itd i držite se lakrdija sa svojim sudijama Hanicem i ostalima a Gradove pustite da igraju Prvu ligu!
Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.
Uvijek sam uzivao u sportskom animozitetu 120 klubova sa tuzlanskog kantona :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 apr 2019, 23:44

Moze li ikako da se ova vasa diskusija prebaci na drugu temu, tipa Zvijezda ili slicno? Pozz
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 apr 2019, 00:23

Wandelanoite je napisao/la: Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
Propalog menadžera "povukla" euforija pa odlučio pisati gluposti. :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 07 apr 2019, 00:29

Danas loše odigrali nema veze idemo dalje još smo prvi nema potrebe za tenzijama i tim glupostima!
Samo da kazem ovim srucnjacima da je Ibro dosao iz Mladosti na polusezonu da pomogne nam i istinski voli klub i ne prima platu.Pa vi dalje pricajte sta hocete i serite koliko hocete al klub je bio zamalo izgasen.Klub i uprava radi odlican posao,naravno da smo svi ljuti i ocekivali smo da cemo lahko proci sve al znate kakva je drzava takav je i sport.
Idemo jos jace uz naš voljeni klub!Nismo pali ni 45 i 93 pa necemo ni sad!!
FORZA VELEŽ!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 07 apr 2019, 00:42

I da si i trecoj ligi nista manje te ne bih volio.
VFC THE RELIGION :cool:

A sto volim navijat i onda kad ne ide. To je ono kad primimo gol a pjesma jos jace ori :opaopa:

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 07 apr 2019, 01:00

Rodjeni81 je napisao/la:I da si i trecoj ligi nista manje te ne bih volio.
VFC THE RELIGION :cool:

A sto volim navijat i onda kad ne ide. To je ono kad primimo gol a pjesma jos jace ori :opaopa:
Tako je brat!

Koja god si liga gdje god da igraš mi te bodrimo nanana.. :clap:
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 apr 2019, 02:52

Najlakše je navijati kad se pobjeđuje... Zato ne serendajte nakon drugog poraza u sezoni. Izabrani put je pretežak, dosta će se tlakova podići i šećera fasovati do kraja sezone...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 07 apr 2019, 06:37

Wandelanoite je napisao/la:Srebrenik je grad majmunoliki, a za vasu selendru velegrad sto i vi sami znate, kad poželite prošetati gradskim trgom dođete u Srebrenik jer vi ga nemate, kad poželite izaci na veceru dođete u Orion jer ste yebena kasaba i nemate restorana da izvedete zenu i djecu na veceru i naravno jos mnogo toga.

Da ljudima ne yebemo temu, vidimo se dogodine.

EDIT:

Srebrenik i Gradina su ugošćavali Velez i mnoge druge ekipe i samo znam da se ne bi yebavala mati, porodica i djeca predsjedniku Veleža, direktoru, Ibri Rahimicu i ljudima oko njih, pogotovo od ljudi koji su bliski klubu poput tebe, al' sta ces kad si seljak pa ti to ne razumiješ i sigurno ne bi bilo para kojim bi seljački klubovi poput Olimpika mogli kupiti Gradinu. Isto ko sto smo igrali one godine za Rudar Kakanj, a ne za seljake i cigane iz Gradacca iako nude kule i gradove, tako bi odigrali i za Velez, a ne za plasticare.
KOJI SI TI PAPAN PA IGNORISES TO DA JE GRADACAC TURISTICKI JEDAN OD GLAVNIH GRADOVA NA TK...ZATO TE I RAZUMIJEM KEM,KMEEE PLACI
UKUCAJ NA GOOGL TREG U GRADACCU NIJE ONO SMETLISTE KAO KOD VAS...VISE NE BIH TA KVARIM LJUDIMA TEMU SA RATNO PROFITERSKIM SREBRENIKOM I NAJVECIM IZADAJICAMA U ZADNJEM RATU BJEZEALI STE SA LINIJA KO KEROVI

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 apr 2019, 06:39

Danas vrlo losa partija Rodjenih,pa i protiv slabasne Zvijezde dozivjeli smo poraz :o .Ekipi zvijezde i navijacima cestitke na pobjedi,vise su zelili i vise se zalozili za pobjedu a jedini krivac za nas poraz smo mi sami jer smo igrali ispodprosjecno ,slabo i neborbeno kao u ni jednoj utakmici do sada.Ne znam sta je po srijedi ali nije ni blizu igre koji Velez moze da odigra i koju je pruzao u jesenjem dijelu.Treba se vidjeti sta ne stima.Nije Mujezinovic Mesi pa da toliko fali klubu,nije vala bio toliko bitan igrac(mada je u pojedinim utakmicama donosio prevagu),a vidim da ni u Zelji ne igra nesto posebno :roll: .Kod nas je neki drugi problem,vidit ce mo sta je.
Nije problem ni Ibro,a vec vidim neki su jedva docekali da ga oblaju i sto treba i sto ne treba.E pa majstore da ti kazem da je Ibro neupitan pa ti kmeci do mile volje,on nigdje ne ide i vodit ce Velez do kraja i plasmana u PL :shh: A da Ibri treba uputiti kritiku za vrlo lose ophodjenje sa medijima i akterima utakmice,treba.Ono nije ponasanje kakvo treba biti jednog trenera koji vodi Fudbalski Klub Velez,Mostarski,Hercegovacki i ex yu brend.Ibro malo samokontrole ti ne bi falilo. :shhh:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 07 apr 2019, 09:14

crvenobijeli je napisao/la:Danas 3 bobe su vase.ibro sredio.iako nisam u bosni dobio sam info.znaci idemo danas igrat 2 i vise od 3 gola...
ovo je nesto najbolje sto sam jutros procitao :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.