FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da li je vrijeme da Krupa prekine tradiciju u Mostaru? Ako ih Starčević posloži ko na Koševu trebali bi ih namučiti
@Pantelija razumijem ja sve to, i isto mislim, al ovdje si odmah pljuvač ako to napišeš. To jesu činjenice, al govorim za utakmicu sinoć, sastav je na prvu bio samoubilački i Pidro je mogao glat igrat, isto ili bolje od Halilovića. Al sve osim toga je bilo novo, neočekivano. Pas igra, pristup, napad i kod 0:2, izmjene na vrijeme itd. Tu je Husref promijenio pristup, a to što djeca i dalje neće dobit priliku koju zaslužuju je druga stvar. To kad bi Husref promijenio u svom "repertoaru", ne bih imao ništa protiv da dobije ugovor na pet godina. Barem na ovim pozicijama gdje imamo talente. Nemaš boljeg špica od Ahmeta u akademiji? OK, imaš Ahmeta, nek igra. Trećeg stopera imaš Dupovca i Kurdića? Isti kvalitet a jedan mlađi 7 godina od drugog, stavi njega. Đokanović da bude prva alternativa Stanojeviću, Mustafić Crepulji. Kapić da igra umjesto Rahmana ispred (odnosno kao njegova rezerva a ne Crepuljina kao do sad), Resić da bude prvi pik kad odmaraš Tatara itd itd. Jer prostom logikom, svaki akademac do sad je opravdao minute, al baš svaki. Ako neko ne vjeruje, mogu ja začas opet iznijet statistiku ovdje, nije problem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jucer mu otac umro.BordoSarajevo je napisao/la:Sta je ovo, Milanović nikad ne igra protiv svinjskog?
JURIŠ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Amaw: -Ne znam sta je to FOOTbol, jel to treba probacivat kroz noge loptu. Ko je to od njihovih probacivao kroz noge?
Novinar: -Rahmanovic
Amaw: -pa jes ono jednom tamo....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E otome ja mjesecima pisem ...on da daje sansu mladjima ja bi mu dao ugovor na 30 godina i ne bi mi bilo tesko sekundeskoroalen je napisao/la:@Pantelija razumijem ja sve to, i isto mislim, al ovdje si odmah pljuvač ako to napišeš. To jesu činjenice, al govorim za utakmicu sinoć, sastav je na prvu bio samoubilački i Pidro je mogao glat igrat, isto ili bolje od Halilovića. Al sve osim toga je bilo novo, neočekivano. Pas igra, pristup, napad i kod 0:2, izmjene na vrijeme itd. Tu je Husref promijenio pristup, a to što djeca i dalje neće dobit priliku koju zaslužuju je druga stvar. To kad bi Husref promijenio u svom "repertoaru", ne bih imao ništa protiv da dobije ugovor na pet godina. Barem na ovim pozicijama gdje imamo talente. Nemaš boljeg špica od Ahmeta u akademiji? OK, imaš Ahmeta, nek igra. Trećeg stopera imaš Dupovca i Kurdića? Isti kvalitet a jedan mlađi 7 godina od drugog, stavi njega. Đokanović da bude prva alternativa Stanojeviću, Mustafić Crepulji. Kapić da igra umjesto Rahmana ispred (odnosno kao njegova rezerva a ne Crepuljina kao do sad), Resić da bude prvi pik kad odmaraš Tatara itd itd. Jer prostom logikom, svaki akademac do sad je opravdao minute, al baš svaki. Ako neko ne vjeruje, mogu ja začas opet iznijet statistiku ovdje, nije problem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
U19 - Sarajevo : Slavija stream
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj ba lažešledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha

-
- Kontakt:
Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.
Ajjjj sanse za Krupu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Husref Musemić za historiju
Sinoćnji derbi susret sa Željezničarom na Grbavici, za šefa struke bordo tima Husrefa Musemića bio je 290. utakmica na klupi FK Sarajevo.
Musemić je tako izjednačio 49 godina star rekord legendarnog Miroslava Brozovića, čije se ime od srijede i revanš susreta polufinala Kupa BiH protiv Sloge više neće nalaziti na čelu liste trenera sa najviše zvaničnih utakmica na klupi tima sa Koševa.
Ustati pa reći to slavno ime Husref Musemić.
Sinoćnji derbi susret sa Željezničarom na Grbavici, za šefa struke bordo tima Husrefa Musemića bio je 290. utakmica na klupi FK Sarajevo.
Musemić je tako izjednačio 49 godina star rekord legendarnog Miroslava Brozovića, čije se ime od srijede i revanš susreta polufinala Kupa BiH protiv Sloge više neće nalaziti na čelu liste trenera sa najviše zvaničnih utakmica na klupi tima sa Koševa.
JURIŠ
Zbog takvog razmisljanja atalanta zabije 8 pa ispadne od kopenhagenabordobijeli je napisao/la:Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.

U svijetu kritika je nesto sto svako ko hoce da napreduje uzme kao nesto dobro pa radi na tome a ne drzi se svoga ko pjan plota. Npr ne mozes protiv atalante igrati sa istim sastavom i formacijom dvije utakmice

Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 apr 2019, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
01.05.2019BordoSarajevo je napisao/la:Mislim da da', neko je to napisao sinoć. I bolje je, nek bude spreman i čist za oba meča u finalu.midzuka je napisao/la:Vrijedi li u Kupu pravili "tri žuta kartona". Protiv Sloge je Rahman dobio treći u Kupu... pa se na njega ne moze racunati ni u srijedu valjda
@Morteme brate, kad pada finale kupa, između kojih kola? Zna li neko tu informaciju?
08.05.2019
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
midzuka je napisao/la:Husref Musemić za historiju

Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Allahami mog, jedna za drugom.MortemHz je napisao/la:Daj ba lažešledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Cuj zbog mog razmisljanja Atalanta zabila 8Pantelija je napisao/la:Zbog takvog razmisljanja atalanta zabije 8 pa ispadne od kopenhagenabordobijeli je napisao/la:Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.

Moje razmialjanje je da volim i bodrim ovaj klub i da ne dam na njeg na njegove legende Calu, Husrefa i slicnu bordo gospodu.
Joj pantelije jest se navio tobejarabi idi izađi prošetaj malo Gvardiola
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Joj šanse za Krupu, joj joj šta fulaše
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la:Joj šanse za Krupu, joj joj šta fulaše

- Orangina85
- Kontakt:
To je neki brat u rezijiledesma je napisao/la:Allahami mog, jedna za drugom.MortemHz je napisao/la:Daj ba lažešledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha