FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 07 apr 2019, 16:18

Meni je najvise zao sto Sabanovic nije dobio do kraja sansu na RB, sto nije isforsiran, kao i Resic. Mislim da bi sada bili afirmisani kao i Kovacevic.

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 07 apr 2019, 16:20

TamniVilajet je napisao/la: Evo me. Vilajet nije neko ko mjenja misljenje i stav zasvisno od rezultata.Nikad husref nece biti legenda niti smije biti u istoj recenici sa ostalima koje si nabrojao. on ne voli sarajevo. Na prvom mjestu mu je zvezda. Sarajevo da voli kupio bi bar jednu dionicu. Nikad nije bio dobar strucnjak niti covjek. Ja mu i dalje yebem najmilije zbog svih losih stvari koje je uradio i koje i dalje radi. Ja zelim da vlada ligom do vanredne skupstine ili najkasnije do kraja sezone.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gdje ti nabavljaš robu, raja treba to zaobilaziti.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 16:21

skoroalen je napisao/la:
Pantelija je napisao/la: Pa ako cemo sta je izbacio hajmo i sta smo popusili
Zeta, 8 od atalante, 6 basela, 5 besiktasa i jos mnogo toga.... eto, kad ides na taj fazon onda i prosle sezone, izgubio kup izgubio titulu. Eto, idemo na tvoj nacin gledati. Uspio je u 30 min 10 000 ljudi izadje sa stadiona.

Ja lijepo pisem da ima strasan rezultat, REZULTAT. Mi igru nekad imamo nekada ne, zapoatavljamo mlade igrace. Kakvo ba iskustvo, sta je to uradio halilovic ili bekic? Gdje je to taj halilovic skupljao iskustvo kad dodje do bosne ? Smijesna prica.
Drugo, ja da iducih 10 god ne odem na tekmu, ne mozes me stici kad god da si rodjen. Pozz
Kukesi je njegov, Zeta je Dragan Jović.

Ja nikad nisam bio za psovanje i nadimke tipa Usref, al realna kritika da. Volim Musemića, doduše manje nego Čalu, al mi je jedan od dražih likova u klubu, al smatram da i pored odličnih rezultata ne ispunjava skroz potencijal ovog rostera. Sinoć je Sarajevo odigralo savršenu utakmicu, sa odličnim izmjenama i pristupom igri. Zar onako nije moglo i protiv Krupe? Hajd Zrinjski, lisice su ono, al protiv Krupe se mogao igrat žestok fudbal kao sinoć. Husref je sinoć pokazao jednu veliku promjenu u odnosu na ono što je radio cijelu drugu polusezonu, a to su izmjene na vrijeme i konstantan napad. Samo nekih 10 min drugog poluvremena smo se malo povukli, prepustili im loptu, sve osim toga je bilo silovanje nejači. Da je onako vodio utakmicu i sa Krupom, danas bi prednost bila za dva boda veća. Al nema veze, idemo dalje, u narednom kolu već možemo to poništit sve, maleni idu u Mostar a nama ubice, koje na Koševu nisu uzele od onog finala kupa, a u ligaškim tekmama već 6 godina. Tradicija je na našoj strani.

A možda kritike šaljemo na pogrešnu adresu, možda igrači pokažu bol u penisu s vremena na vrijeme pa igraju kao da im je sve pomrlo. A po defaultu je akcenat na treneru.
I dalje ne pricamo o isyim stvarima. Nisu halilovic bekic osvojili jesenju titulu i igrali najljepsi fudbal. Niti je hebib za 2000 min uspio zabit dva gola i asist jedan a saban za 500 4 asiist i gol uz duplo bolju defanzivu.
Kazem da je poceo da zicera sa penzionerima iako ima duplo bolje igrace na klupi. Nije koristio sisica iako je najbolji bio na pripremama... handzica je u tri tekme ubacivao u 86. 88 i 82 min. Bekica je stavljao dok raja nije kosu pocela cupati s glave. Kada je ostao bez njega jer zna i sam da je taraba, sjetio se halilovica na lijevom beku? Stvarno? Tatar cim je presao na drugu stranu zabio gol. Jucer crepulja svaki put bez loptr slomi se zatvarajuci halilovica, na drugoj strani hebiba krpe stanoje i tatar. I to je ok da oni zabijaju goolove i asistiraju, genijalno! Ali oni niti daju golove, niti asistiraju! Apsolutno nista. Halil jucer 4 pokusaja driblinga svaki neuspjesan, ostao naprijed i oni imali 100% sansu.
Hebibovic na drugoj strani svaki put se ponasa kao da je neko duzan za njega igrati defanzivno pa i kada je na mjestu samo isprati poglesom igraca i dvije prilike stvore preko njega... i sve je to super dok se desava da je liga kar.ina i da meljo i zrinjski siroki zajesno nemaju dva krila neke kvalitete...
bordobijeli je napisao/la:Kako je Husref ove godine slozio kockice to je fantazija, ekipa koja koristi najvise mladi igraca iz svog pogona, prvi na tabeli, finale kupa. Kritikovati je jedno a srati i vrijedjati to je sto se ovdje radi. Ziv i zdrav bio gospodine Musemicu, 90 % uspjeha poslje rata vezan je za Husrefa i kaze nema on pojma.
Koristio dok su bili ovi ozlijedjeni. Izmislio je sad halila na lijevom beku, od hebiba napravio desnog beka koji spava na protivnickoj polovini. Tatar na lijevoj strani razvaljivao odjednom samo na desnoj i trci za hebiba.... kkja djeca? Kovacevicu nema zamjene, uopste i mora braniti a i poceo je tako jer nije imao ko a javno je husref rekao da mu hitno treba golman jer nema golmana. Pidro poceo jer nismo imali lijevog beka uopste. Sabanovic jer smo otjerali hodzica, ostali bez beka. Toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 07 apr 2019, 16:22

sarajevo46 je napisao/la:
TamniVilajet je napisao/la: Evo me. Vilajet nije neko ko mjenja misljenje i stav zasvisno od rezultata.Nikad husref nece biti legenda niti smije biti u istoj recenici sa ostalima koje si nabrojao. on ne voli sarajevo. Na prvom mjestu mu je zvezda. Sarajevo da voli kupio bi bar jednu dionicu. Nikad nije bio dobar strucnjak niti covjek. Ja mu i dalje yebem najmilije zbog svih losih stvari koje je uradio i koje i dalje radi. Ja zelim da vlada ligom do vanredne skupstine ili najkasnije do kraja sezone.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Gdje ti nabavljaš robu, raja treba to zaobilaziti.
Ratne zalihe :lol:

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 07 apr 2019, 16:26

Da li je vrijeme da Krupa prekine tradiciju u Mostaru? Ako ih Starčević posloži ko na Koševu trebali bi ih namučiti

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 apr 2019, 16:31

@Pantelija razumijem ja sve to, i isto mislim, al ovdje si odmah pljuvač ako to napišeš. To jesu činjenice, al govorim za utakmicu sinoć, sastav je na prvu bio samoubilački i Pidro je mogao glat igrat, isto ili bolje od Halilovića. Al sve osim toga je bilo novo, neočekivano. Pas igra, pristup, napad i kod 0:2, izmjene na vrijeme itd. Tu je Husref promijenio pristup, a to što djeca i dalje neće dobit priliku koju zaslužuju je druga stvar. To kad bi Husref promijenio u svom "repertoaru", ne bih imao ništa protiv da dobije ugovor na pet godina. Barem na ovim pozicijama gdje imamo talente. Nemaš boljeg špica od Ahmeta u akademiji? OK, imaš Ahmeta, nek igra. Trećeg stopera imaš Dupovca i Kurdića? Isti kvalitet a jedan mlađi 7 godina od drugog, stavi njega. Đokanović da bude prva alternativa Stanojeviću, Mustafić Crepulji. Kapić da igra umjesto Rahmana ispred (odnosno kao njegova rezerva a ne Crepuljina kao do sad), Resić da bude prvi pik kad odmaraš Tatara itd itd. Jer prostom logikom, svaki akademac do sad je opravdao minute, al baš svaki. Ako neko ne vjeruje, mogu ja začas opet iznijet statistiku ovdje, nije problem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 07 apr 2019, 16:32

BordoSarajevo je napisao/la:Sta je ovo, Milanović nikad ne igra protiv svinjskog?
Jucer mu otac umro.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 16:38

FrancescoTotti je napisao/la:Amaw: -Ne znam sta je to FOOTbol, jel to treba probacivat kroz noge loptu. Ko je to od njihovih probacivao kroz noge?
Novinar: -Rahmanovic
Amaw: -pa jes ono jednom tamo....

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:bih: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 16:38

skoroalen je napisao/la:@Pantelija razumijem ja sve to, i isto mislim, al ovdje si odmah pljuvač ako to napišeš. To jesu činjenice, al govorim za utakmicu sinoć, sastav je na prvu bio samoubilački i Pidro je mogao glat igrat, isto ili bolje od Halilovića. Al sve osim toga je bilo novo, neočekivano. Pas igra, pristup, napad i kod 0:2, izmjene na vrijeme itd. Tu je Husref promijenio pristup, a to što djeca i dalje neće dobit priliku koju zaslužuju je druga stvar. To kad bi Husref promijenio u svom "repertoaru", ne bih imao ništa protiv da dobije ugovor na pet godina. Barem na ovim pozicijama gdje imamo talente. Nemaš boljeg špica od Ahmeta u akademiji? OK, imaš Ahmeta, nek igra. Trećeg stopera imaš Dupovca i Kurdića? Isti kvalitet a jedan mlađi 7 godina od drugog, stavi njega. Đokanović da bude prva alternativa Stanojeviću, Mustafić Crepulji. Kapić da igra umjesto Rahmana ispred (odnosno kao njegova rezerva a ne Crepuljina kao do sad), Resić da bude prvi pik kad odmaraš Tatara itd itd. Jer prostom logikom, svaki akademac do sad je opravdao minute, al baš svaki. Ako neko ne vjeruje, mogu ja začas opet iznijet statistiku ovdje, nije problem.
E otome ja mjesecima pisem ...on da daje sansu mladjima ja bi mu dao ugovor na 30 godina i ne bi mi bilo tesko sekunde

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 07 apr 2019, 16:40

U19 - Sarajevo : Slavija stream

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 16:42

ledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha
Daj ba lažeš :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2019, 16:44

Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 apr 2019, 16:44

Ajjjj sanse za Krupu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 07 apr 2019, 16:46

Husref Musemić za historiju

Sinoćnji derbi susret sa Željezničarom na Grbavici, za šefa struke bordo tima Husrefa Musemića bio je 290. utakmica na klupi FK Sarajevo.

Musemić je tako izjednačio 49 godina star rekord legendarnog Miroslava Brozovića, čije se ime od srijede i revanš susreta polufinala Kupa BiH protiv Sloge više neće nalaziti na čelu liste trenera sa najviše zvaničnih utakmica na klupi tima sa Koševa.

Ustati pa reći to slavno ime Husref Musemić.
JURIŠ

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 apr 2019, 16:47

bordobijeli je napisao/la:Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.
Zbog takvog razmisljanja atalanta zabije 8 pa ispadne od kopenhagena :salut:

U svijetu kritika je nesto sto svako ko hoce da napreduje uzme kao nesto dobro pa radi na tome a ne drzi se svoga ko pjan plota. Npr ne mozes protiv atalante igrati sa istim sastavom i formacijom dvije utakmice ;) jer tamo sjedi na klupi neko ko u toku jedne utakmice mijenja 3 formacije
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 07 apr 2019, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 apr 2019, 16:47

BordoSarajevo je napisao/la:
midzuka je napisao/la:Vrijedi li u Kupu pravili "tri žuta kartona". Protiv Sloge je Rahman dobio treći u Kupu... pa se na njega ne moze racunati ni u srijedu valjda
Mislim da da', neko je to napisao sinoć. I bolje je, nek bude spreman i čist za oba meča u finalu.

@Morteme brate, kad pada finale kupa, između kojih kola? Zna li neko tu informaciju?
01.05.2019
08.05.2019

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 07 apr 2019, 16:48

slikabest gas station near me
this is Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 07 apr 2019, 16:49

midzuka je napisao/la:Husref Musemić za historiju

Sinoćnji derbi susret sa Željezničarom na Grbavici, za šefa struke bordo tima Husrefa Musemića bio je 290. utakmica na klupi FK Sarajevo.

Musemić je tako izjednačio 49 godina star rekord legendarnog Miroslava Brozovića, čije se ime od srijede i revanš susreta polufinala Kupa BiH protiv Sloge više neće nalaziti na čelu liste trenera sa najviše zvaničnih utakmica na klupi tima sa Koševa.

Ustati pa reći to slavno ime Husref Musemić.
:salut:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 07 apr 2019, 16:51

MortemHz je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Hahaha, joj scene maloprije, ja sa amidzom u autu, on navija za malene, kad ono na radiju prvo plavo oko plakalo je, a druga suti samo suti, suti moj djecace plavi hahahhahahhaha
Daj ba lažeš :urnebes:
Allahami mog, jedna za drugom.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2019, 16:51

Pantelija je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Rezultat je mjerilo Husref ga ima a još igraju i mladi to je statistika i cinjenice. Repuh je ubacivao mlade i Jesic pa ih otjeraste za dva mjeseca. Ljudi sami sobom nezadovoljni pa im ne valja nista ni kad si prvi oni bi nesto mjenjali. Husrefe legendo nasa.
Zbog takvog razmisljanja atalanta zabije 8 pa ispadne od kopenhagena :salut:
Cuj zbog mog razmisljanja Atalanta zabila 8 :rol: :rol:
Moje razmialjanje je da volim i bodrim ovaj klub i da ne dam na njeg na njegove legende Calu, Husrefa i slicnu bordo gospodu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []