FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

zeljovac87
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la zeljovac87 » 27 okt 2010, 22:02

RBA 1987 je napisao/la:Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...
Pa sta i da mu i to skandiramo. Ipak smo mi najbolji navijaci. Mi smo Ljubini, Ljubo je naš :mrgreen:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 27 okt 2010, 22:03

zeljovac87 je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...
Pa sta i da mu i to skandiramo. Ipak smo mi najbolji navijaci. Mi smo Ljubini, Ljubo je naš :mrgreen:
Pa ja ba, ipak je on bio pionir...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 27 okt 2010, 23:25

Kakav ba Vukelja :shock: šta vam je...Vukelja i Željo :?: nespojivo.
Vukelja, odbij od ograde :!: drugom se nameci.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 27 okt 2010, 23:33

ako veliki schlager kaze da ce doci onda ce doci
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 27 okt 2010, 23:48

Onaj pabizo se natovario na Jagodica :mrgreen: ...evo mu havera samo sto se ovaj tik-tak natovario na schlagera :roll: :lol:
1921-2011

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 28 okt 2010, 00:11

veliki schlager se oprostio od ovog foruma a kontrolise ove svoje pristalice
daje im uputstva da huskaju ovdje kako oni kazu zelenom forumu
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 28 okt 2010, 00:35

tik-tak je napisao/la:veliki schlager se oprostio od ovog foruma a kontrolise ove svoje pristalice
sta je problem sa schlagerom..koliko sam ja bio aktivan na forumu i citao postove doticnog momak je bas bio ok i izbjegavao je teme o usranim nacionalnostima..i neka momaka nek komentarisu svoj klub..neznam cemu napadanje ljudi..sta vise od schlagera su dosle mnoge informacije i o samoj sitvaciji u klubu i znacajno su doprinijeli temi i on i forumasi iz banjaluke..hocel se on zvati srbin,hrvat,bosnjak mene licno zaboli..nek velicaju RS,nek velicaju svoje narode,samo nek javno ne omalozavaju ovu drzavu..

AJ BORAC :mrgreen: :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 28 okt 2010, 00:39

Dok je bio Schlager i ostala ekipa, ovo je bila najbolja tema, moglo se svašta pametno pročitati, nažalost njih sad nema...

Mi smo Ljubini, Ljubo je naš ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 28 okt 2010, 11:41

Neprilagodjen je napisao/la:E i ti si lijepu cvjecku nasao da branis! On je prvi stavio srpski grb u avatar i iritirao sve clanove ovdje,i to kao moderator! Ja sam trazio od admina da mu se ukinu sve fukcije zbog toga. Zatim je najavio unaprijed tacne rezultate utakmica Zeljeznicar-Borac 2-2 i Borac-Olimpik o-2! Ne ishode,nego tacne rezultate!!
Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!

I bolje da ga nema,mutan tip :evil: :evil:
po tvom postu pored mutnog borca mutan i tvoj zeljo!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 okt 2010, 13:17

johnnyHZ je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:E i ti si lijepu cvjecku nasao da branis! On je prvi stavio srpski grb u avatar i iritirao sve clanove ovdje,i to kao moderator! Ja sam trazio od admina da mu se ukinu sve fukcije zbog toga. Zatim je najavio unaprijed tacne rezultate utakmica Zeljeznicar-Borac 2-2 i Borac-Olimpik o-2! Ne ishode,nego tacne rezultate!!
Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!

I bolje da ga nema,mutan tip :evil: :evil:
po tvom postu pored mutnog borca mutan i tvoj zeljo!
Brate , pogodio si ih (vagine u srce)..ISTINA 100%

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 29 okt 2010, 18:57

evo i ja sam jedan od mnogihh banjalucana koji je presta pisati...na ovoj temi,al ne zbog slagera neko zbog ban-a "simpatizera"...to je bila kap koja je prelila casu..a mi znamo sta je on pisao i zasto je banovan...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 29 okt 2010, 23:55

radebl je napisao/la:evo i ja sam jedan od mnogihh banjalucana koji je presta pisati...na ovoj temi,al ne zbog slagera neko zbog ban-a "simpatizera"...to je bila kap koja je prelila casu..a mi znamo sta je on pisao i zasto je banovan...
G.Vlado Jagodic je jedan od boljih trenera u Bosni i Hercegovini,,,,,,

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 30 okt 2010, 11:48

jel utakmica u pola sest ili u pola trii?

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 30 okt 2010, 11:49

Borčevac je napisao/la:jel utakmica u pola sest ili u pola trii?
pola 6
TREĆI PUT ČASTIMO

gogo1
Kontakt:

Post Postao/la gogo1 » 30 okt 2010, 13:09

pabizo je napisao/la:
radebl je napisao/la:evo i ja sam jedan od mnogihh banjalucana koji je presta pisati...na ovoj temi,al ne zbog slagera neko zbog ban-a "simpatizera"...to je bila kap koja je prelila casu..a mi znamo sta je on pisao i zasto je banovan...
G.Vlado Jagodic je jedan od boljih trenera u Bosni i Hercegovini,,,,,,

vidis pabizo da i ti napokon kazes jednu pametnu,a jel fin osjecaj? :D

limVoracBo
Kontakt:

Post Postao/la limVoracBo » 30 okt 2010, 17:36

_Bad_boy je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:veliki schlager se oprostio od ovog foruma a kontrolise ove svoje pristalice
sta je problem sa schlagerom..koliko sam ja bio aktivan na forumu i citao postove doticnog momak je bas bio ok i izbjegavao je teme o usranim nacionalnostima..i neka momaka nek komentarisu svoj klub..neznam cemu napadanje ljudi..sta vise od schlagera su dosle mnoge informacije i o samoj sitvaciji u klubu i znacajno su doprinijeli temi i on i forumasi iz banjaluke..hocel se on zvati srbin,hrvat,bosnjak mene licno zaboli..nek velicaju RS,nek velicaju svoje narode,samo nek javno ne omalozavaju ovu drzavu..

AJ BORAC :mrgreen: :mrgreen:

apsolutno slazem se sa Bad Boy i Sajinim u vezi Schlagera.....takodje da pohvalim Targeta (cini mi se) i njegove dobronamjerne postove...na BL forumu sam uclanjen vec 8 godina i nisam na ovaj forum nikad ni dolazio dok nisam skontao da imaju dobrih stvari o BIH reprezentaciji za koju navijam, a pogotovo mi je drago kad sam nabasao na ovu temu i nisam mogao vjerovati da je tako dobro bilo ( prije finala Kupa) dok nisu pojedinci poceli upadati i provocirati i dizati tenzije.. zivim vani vec 13 godina... pokusavam koliko toliko da pokupim informacija o desavanju u klubu i gledam sve snimke i utakmice vikendom kad bht prenosi tj., prvih 13 god. sam prozivio u BL i naravno ona i FK Borac su moja prva ljubav....jednostavno mi se ulilo u krv, odlasci na gradski sa starim i sve to, pa sam poceo sharati kredom od prvog razreda pa sve do ukradenih komsijinih sprejeva sastavljeno vb uz moj nadimak po naselju gdje god sam stigao.. pa onda zadnji put finale kupa protiv rudara 96te (cini mi se) ostala zadnja lijepa uspomena iz BL sa mojim drustvom iz naselja... bio sam mali ali sjecam u mojoj kuci nije bilo ni ikona, ni slika iz Meke nego poster sa ekipom sto je uzela kup marsala....neznam sta hocu da vam kazem...probajte da nemijesate sport sa politikom, religijom, nacionalnoscu, bojom koze :D , whatever (iako je to nemoguce kod nas izgleda al probajte, to vam je samo u glavama) aj uzdravlje...aj borac...pozdrav svim ljudima dobre volje

p.s kad sam gledao borac-lozana dosli su mi u goste mostarac i sarajlija , izasli ranije s posla da gledaju tekmu ;)
"Čudno je, kako je malo potrebno da budemo sretni i jos čudnije, kako nam često baš to malo nedostaje" Ivo Andric

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 okt 2010, 17:43

tik-tak je napisao/la:ako veliki schlager kaze da ce doci onda ce doci
majstore, kako ti uopće znaš tko je Schlager kad si se registrirao 1.10., a Schlager je prestao pisati meni se čini negdje krajem 6.-og mjeseca, u jeku svjetskog prvenstva.
Što si toliko opterećen njime?! Bolje ti je da nešto pojedeš i popiješ :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 30 okt 2010, 17:51

u koliko igrate vi?

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 30 okt 2010, 17:55

Ima li gdje kakav prenos?
A đe da znam?!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.