Pa sta i da mu i to skandiramo. Ipak smo mi najbolji navijaci. Mi smo Ljubini, Ljubo je našRBA 1987 je napisao/la:Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...

Moderator/ica: vlakanje
Pa sta i da mu i to skandiramo. Ipak smo mi najbolji navijaci. Mi smo Ljubini, Ljubo je našRBA 1987 je napisao/la:Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...
Pa ja ba, ipak je on bio pionir...zeljovac87 je napisao/la:Pa sta i da mu i to skandiramo. Ipak smo mi najbolji navijaci. Mi smo Ljubini, Ljubo je našRBA 1987 je napisao/la:Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...
sta je problem sa schlagerom..koliko sam ja bio aktivan na forumu i citao postove doticnog momak je bas bio ok i izbjegavao je teme o usranim nacionalnostima..i neka momaka nek komentarisu svoj klub..neznam cemu napadanje ljudi..sta vise od schlagera su dosle mnoge informacije i o samoj sitvaciji u klubu i znacajno su doprinijeli temi i on i forumasi iz banjaluke..hocel se on zvati srbin,hrvat,bosnjak mene licno zaboli..nek velicaju RS,nek velicaju svoje narode,samo nek javno ne omalozavaju ovu drzavu..tik-tak je napisao/la:veliki schlager se oprostio od ovog foruma a kontrolise ove svoje pristalice
daje im uputstva da huskaju ovdje kako oni kazu zelenom forumu
po tvom postu pored mutnog borca mutan i tvoj zeljo!Neprilagodjen je napisao/la:E i ti si lijepu cvjecku nasao da branis! On je prvi stavio srpski grb u avatar i iritirao sve clanove ovdje,i to kao moderator! Ja sam trazio od admina da mu se ukinu sve fukcije zbog toga. Zatim je najavio unaprijed tacne rezultate utakmica Zeljeznicar-Borac 2-2 i Borac-Olimpik o-2! Ne ishode,nego tacne rezultate!!
Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!
I bolje da ga nema,mutan tip![]()
Brate , pogodio si ih (vagine u srce)..ISTINA 100%johnnyHZ je napisao/la:po tvom postu pored mutnog borca mutan i tvoj zeljo!Neprilagodjen je napisao/la:E i ti si lijepu cvjecku nasao da branis! On je prvi stavio srpski grb u avatar i iritirao sve clanove ovdje,i to kao moderator! Ja sam trazio od admina da mu se ukinu sve fukcije zbog toga. Zatim je najavio unaprijed tacne rezultate utakmica Zeljeznicar-Borac 2-2 i Borac-Olimpik o-2! Ne ishode,nego tacne rezultate!!
Nakon toga sam ja trazio da ga se krivicno goni zbog ocigledne povezanosti sa kladionicarskom mafijom,i otada ga vise nema,pobjegao!
I bolje da ga nema,mutan tip![]()
G.Vlado Jagodic je jedan od boljih trenera u Bosni i Hercegovini,,,,,,radebl je napisao/la:evo i ja sam jedan od mnogihh banjalucana koji je presta pisati...na ovoj temi,al ne zbog slagera neko zbog ban-a "simpatizera"...to je bila kap koja je prelila casu..a mi znamo sta je on pisao i zasto je banovan...
pola 6Borčevac je napisao/la:jel utakmica u pola sest ili u pola trii?
pabizo je napisao/la:G.Vlado Jagodic je jedan od boljih trenera u Bosni i Hercegovini,,,,,,radebl je napisao/la:evo i ja sam jedan od mnogihh banjalucana koji je presta pisati...na ovoj temi,al ne zbog slagera neko zbog ban-a "simpatizera"...to je bila kap koja je prelila casu..a mi znamo sta je on pisao i zasto je banovan...
_Bad_boy je napisao/la:sta je problem sa schlagerom..koliko sam ja bio aktivan na forumu i citao postove doticnog momak je bas bio ok i izbjegavao je teme o usranim nacionalnostima..i neka momaka nek komentarisu svoj klub..neznam cemu napadanje ljudi..sta vise od schlagera su dosle mnoge informacije i o samoj sitvaciji u klubu i znacajno su doprinijeli temi i on i forumasi iz banjaluke..hocel se on zvati srbin,hrvat,bosnjak mene licno zaboli..nek velicaju RS,nek velicaju svoje narode,samo nek javno ne omalozavaju ovu drzavu..tik-tak je napisao/la:veliki schlager se oprostio od ovog foruma a kontrolise ove svoje pristalice
daje im uputstva da huskaju ovdje kako oni kazu zelenom forumu
AJ BORAC![]()
majstore, kako ti uopće znaš tko je Schlager kad si se registrirao 1.10., a Schlager je prestao pisati meni se čini negdje krajem 6.-og mjeseca, u jeku svjetskog prvenstva.tik-tak je napisao/la:ako veliki schlager kaze da ce doci onda ce doci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.